Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios

Sveikos,mergaites smile.gif

dariausi kremuka is sviestmedzio,kokosu,avokadu aliejaus,argano aliejaus,glicerino ir apelsino eterinio aliejaus.vandens fazei naudojau distiliuota vandeni,levandu ir melisu hidrolata.gaunas kietas tas kremukas.tikriausiai reiketu padidinti vandens kieki?nes dabar proporcijos 50X50.kiek patartumete dar vandens man ipilti ir perlydyti viska?susijungia vanduo su aliejais labai graziai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Gal galite patarti kokie aliejai ar ktos priemonės naudojamos kapiliarams stiprinti,raustančiai odai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mėlinakė: 13 sausio 2011 - 19:24
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 01 13, 20:24)
Sveikos merginos  4u.gif
Gal galite patarti kokie aliejai ar ktos priemonės naudojamos kapiliarams stiprinti,raustančiai odai.

g.gif ,nelabai kas ir padeda...Svarbiausia vengti temperaturiniu kontrastu,kuo maziau buti prirukytoje patalpoj,neeksperimentuoti su kosmetika...Periodiskai pagerti askorutino,rutinoskorbino kursa...
Atsakyti
QUOTE(Mėlinakė @ 2011 01 13, 19:24)
Sveikos merginos  4u.gif

pries metus tepiausi atsakingai, kas vakara medetku fitoli, sutepiau visa 30ml. bonkute, tai man veidas tikrai atrode pasitaises. aisku, reikia vengti temperaturu pokyciu, karscio ir pan., bet man fitolis atrodo pagerino situacija.
Atsakyti
Kokia faina tema thumbup.gif noriu ir aš ką nors pasidaryti
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 01 13, 22:06)
pries metus tepiausi atsakingai, kas vakara medetku fitoli, sutepiau visa 30ml. bonkute, tai man veidas tikrai atrode pasitaises. aisku, reikia vengti temperaturu pokyciu, karscio ir pan., bet man fitolis atrodo pagerino situacija.

Ačiū už pasidalijima patirtimi 4u.gif Reiks išbandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,ar niekas nesate dare kremuku be tirstikliu visu? niekur nerandu proporciju visu ingredientu,kad su sviestmedziu gautusi kremo konsistencija,o ne kietas akmuo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besa @ 2011 01 13, 23:02)
Merginos,ar niekas nesate dare kremuku be tirstikliu visu? niekur nerandu proporciju visu ingredientu,kad su sviestmedziu gautusi kremo konsistencija,o ne kietas akmuo  smile.gif

man atrodo trecioj temoj pirmoj pusej apie tai diskutuota 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taskuotas_vabalas @ 2011 01 14, 10:46)
man atrodo trecioj temoj pirmoj pusej apie tai diskutuota  4u.gif

labai labai dekoju.lekiu ieskoti 4u.gif
Atsakyti
mergaites, gaminau vakar kremuka veikui, ir riebaline faze nuo H2O atsiskyre. kaitinti dar karteli? ar ka daryti?
Atsakyti
QUOTE(Besa @ 2011 01 13, 20:20)
Sveikos,mergaites smile.gif

dariausi kremuka is sviestmedzio,kokosu,avokadu aliejaus,argano aliejaus,glicerino ir apelsino eterinio aliejaus.vandens fazei naudojau distiliuota vandeni,levandu ir melisu hidrolata.gaunas kietas tas kremukas.tikriausiai reiketu padidinti vandens kieki?nes dabar proporcijos 50X50.kiek patartumete dar vandens man ipilti ir perlydyti viska?susijungia vanduo su aliejais labai graziai smile.gif

gal vasko per daug idedi? beje su kokiu vasku darei? tada bus matyti ar vandens galima kieki padidinti ar nelabai..

QUOTE(bambooce @ 2011 01 14, 18:05)
mergaites, gaminau vakar kremuka veikui, ir riebaline faze nuo H2O atsiskyre. kaitinti dar karteli? ar ka daryti?

truksta issamesnes info biggrin.gif koks vaskas buvo naudojamas, kokie kiekiai? tada bus matyt..
Atsakyti
Palomina, kodel sauseja zandai nuo tu kremu? ko truksta ?? ax.gif
Atsakyti