vandeni sildyciau ne daugiau 40 laipsniu, o aliejus su vaskais iki normalios temperaturos (nes kitaip neissilydys vaskai), ir po to palaukciau kol praves aliejine faze.. tada maisyciau.. jau abi fazes..
o tai reiškia, kad nelabai koks, nes aliejus pigus ir dar rafinuotas ir jame šiek tiek šaltalankio įlašinta - verčiau brangiau, bet gryną - dieviško skonio ir kvapo
Merginos, ka padariau negerai? Norejau islydyti taukmedzio ir kakavmedzio sviesta kartu su truputeliu kokosu aliejaus. Viska sudejau i indeli, ta indeli i karsta vandeni ir viskas kuo puikiausiai istirpo, patapo kaip skaidrus aliejukas, o kai susalo susoko i mazus gumulelius, lyg "susicukravo" . Patarkit kaip taisyklingai islydyti sviestmedzio ir kakavmedzio sviestukus, kad butu patogu tepti, nes bijau vel sugadinti .
Merginos, ka padariau negerai? Norejau islydyti taukmedzio ir kakavmedzio sviesta kartu su truputeliu kokosu aliejaus. Viska sudejau i indeli, ta indeli i karsta vandeni ir viskas kuo puikiausiai istirpo, patapo kaip skaidrus aliejukas, o kai susalo susoko i mazus gumulelius, lyg "susicukravo" . Patarkit kaip taisyklingai islydyti sviestmedzio ir kakavmedzio sviestukus, kad butu patogu tepti, nes bijau vel sugadinti .
turiu toki gal durnoka klausima turiu roziu ziedlapiu fitoli, ant buteliuko raso, kad jis veikia diuretiskai, tinka veidui kai ryte jis buna patines.. dariau pora kremuku su juo ir man po poros dienu pradeda atsiskirineti vanduo is kremuko, mastau ar negali buti del tu diuretiniu fitolio savybiu? juk jis isstumia skyscius ar cia tik mano nesekmingu kremuku pasekme?
Labas rytas pasidariau kremuką su mango sviestu, makadamijos riesutu aliejumi, migdolu kauliuku aliejumi, keliais lasiukais avokado aliejaus, Ylang Ylang hidrolatu, lavandu hidrolatu, emulsiniu vasku , ylang ylang ae ir vitaminu E. Dar ilasinau kelis lasiukus argano, bet tik kelis. Dariau maza kieki. Kazkas netinka, nes man labai sausi zandai pasidare, serpetoja taip. Kas gali netikt ar kas gali sausint ? Proporcijos 70 hidrolato ir 30 alieju.
gaminausi vakar krema is levandu ir dumbliu hidrolatu, alavijo gelio, kolageno ir alieju, dar kelis lasus frankincenso EA ilasinau, nu bet jau kvapas gavosi
sita smirdalyne labai pagerino citrinu EA, dumbliu kvapo nepermuse bet kazkaip susvelnino, aciu uz pasufleravima Palominai del apelsinu ea , sito neturejau tai dejau citrinu