O vat as niekaip dar negaliu atskirti kada vaikas alkanas ir kada irzlus ar kada jam nuobodu (mums 3 men.) nes vakar jau nebegalejau. Jis pavalge ir uzmigo 20 min. pabudes is karto pradejo zirzti tai vat ir nesuprantu ji vel maitinti? Nes netiko nieas nei nesiojimas ant ranku nei zaislai absoliuciai niekas. Pamatavau temperatura - nera, del viso ko dar davaiu espumizano galvojau gal pilvukas - nepadejo. Kas gi jam? Kaip zinoti? Nes kankinasi vaikas ir mama, negaledama jam padeti nes lyg viskas ir padaryta - pamaitintas, sausas ir t.t. ech.......

QUOTE(kamilele12 @ 2011 03 17, 12:26)
Na maniškis kai nori valgyti labai seilėjasi,liežuviuką kaišioja ir kai paguldau ant šoniuko ieško iškart papuko, tavo jokių tokių ženklų nerodo? Nes ir man dažnai tenka pamaitint. Gal vaikiukas ne valgyt nori, o tiesiog atsigert?

Papildyta:
QUOTE(egre @ 2011 03 16, 22:26)
mano kokiu 5 men. pradejo valgyt kas trys valandos, o iki to laiko bet kada ir bet kur
kantrybes mamukai, dar mazas sunelis

kantrybes mamukai, dar mazas sunelis

Kantrybės tai turiu,tik kad bijau labai palikti, o būtinai reikia pas notarą važiuoti, tai nežinau kaip daryt su maitinimu

[quote=Elee,2011 03 17, 12:34]
Na maniškis kai nori valgyti labai seilėjasi,liežuviuką kaišioja ir kai paguldau ant šoniuko ieško iškart papuko, tavo jokių tokių ženklų nerodo? Nes ir man dažnai tenka pamaitint. Gal vaikiukas ne valgyt nori, o tiesiog atsigert?
[b]Papildyta
4
Maitinu misinuku ne apuku deja
taciau seilitis kazkaip ypac dabr pradejo daug ir kumsti kisa vis i burnyte, ai zodziu reiks eksperementuoti su tuo valgymu gal dazniau duoti, na bet labai daznai pvz kas 1 val negerai duoti skrandukas turi gi pailseti

[b]Papildyta
4

QUOTE(kamilele12 @ 2011 03 17, 14:18)

Kaip keista,juk nuo mišinuko ilgiau būna sotūs. Vat maniškis irgi kumštukus kiša kai valgyt nori, bet visgi aš pati maitinu,tai jam greičiau susivirškina. O daktarės nebandei klausti?
QUOTE(kamilele12 @ 2011 03 17, 13:18)
4
maitinu misinuku ne apuku deja
taciau seilitis kazkaip ypac dabr pradejo daug ir kumsti kisa vis i burnyte, ai zodziu reiks eksperementuoti su tuo valgymu gal dazniau duoti, na bet labai daznai pvz kas 1 val negerai duoti skrandukas turi gi pailseti 
maitinu misinuku ne apuku deja

tai gal gerti tiesiog pasiulyk vandenuko ar arbatytes...

QUOTE(agnelaM @ 2011 03 17, 13:30)
Sveika, ko tik as jam nedarau ir arbatytes ir vandenuko, na zodziu man jau trukst afantazijos ka butu galima su tokiu mazu lelium nuveikti, buna dienu kad neitiksi visiskai

QUOTE(kamilele12 @ 2011 03 17, 16:43)
Sveika, ko tik as jam nedarau ir arbatytes ir vandenuko, na zodziu man jau trukst afantazijos ka butu galima su tokiu mazu lelium nuveikti, buna dienu kad neitiksi visiskai
Bandisyme kovoti nieko kito ne lieka 

Kuo didziausios kantrybes

QUOTE(kamilele12 @ 2011 03 17, 13:18)

Mamukau, taigi tai pagrindiniai pozymiai DANTUKU DYGIMO!

Kaip padeti vaikuciui? Vaistukai tinkami pagal amziu - dantenoms patepti. Yra tokie guminiai kramtukai, kuriu viduje - vanduo - atsaldyti toki kramtuka ir duoti jam pagrauzti (atsaldys danteneles truputi). Ir dar nematytas zaisliukas cypsintis, blygsintis, grojantis, sokantis,...

QUOTE(Elee @ 2011 03 17, 13:34)
Papildyta:
Kantrybės tai turiu,tik kad bijau labai palikti, o būtinai reikia pas notarą važiuoti, tai nežinau kaip daryt su maitinimu

Papildyta:

mes tai kartu visur vaziuodavom kai reikejo reikalus tvarkytis.Jei labai nerimaudavo masinoj pamaitindavau.
QUOTE(egre @ 2011 03 17, 22:20)
mes tai kartu visur vaziuodavom kai reikejo reikalus tvarkytis.Jei labai nerimaudavo masinoj pamaitindavau.
Be mašinos mes

QUOTE(Elee @ 2011 03 17, 22:11)
Be mašinos mes
Aš galvojau kartu pasiimti,bet juk nemaitinsiu koridoriuj vaikiuko jei užsimanys 

Nu tik nereikia cia vaidinti nai nai... Ziurekime paprasciau.

Tikrai nera ko nerimauti ir baimintis iseiti i miesta ir uztrukti, jei MP maitini. Daug kur galima rasti tuos spec kambariukus/tualetus:
1. Supermarketuose (Asda, Sainsburys,...)
2. Prekybos centruose. Musu mieste (nedideliam) yra vienam supermarkete 2 pampersu keitimo vietos, lygtai 6 ar 8 uzdari kambariukai - pamaitinimui MP ir lygtai 4 WC. Ir tai visai atskiros patalpos nuo M ir nuo V ir nuo neigaliuju tualetu.

3. Degalines WC. Daugelyje yra WC su pampersu keitimo lenta leliukui.

4. Parke - nedrysau maitinti. Nu niekaip, net uzsidengusi.

P.S. Kai viena karta tai pamegini - paskui tikrai ne taip baisu!

QUOTE(p Raganyte @ 2011 03 18, 01:29)
Nu tik nereikia cia vaidinti nai nai... Ziurekime paprasciau.
Gal ir ne super sterili vieta, bet vaikiuka kuo ramiausiai galima pervystyti ir pamaitinti PERVYSTYMO KAMBARIUOSE/ ,,invalidu tualetuose" (atsiprasau uz issireiskima, jei ka izeidziau). O ka? Teko ir man mygom suktis - o ka padarysi - uztrukom parduotuvese, tai lekiau i supermarketo spec kambariuka MP maitinti!
Tikrai nera ko nerimauti ir baimintis iseiti i miesta ir uztrukti, jei MP maitini. Daug kur galima rasti tuos spec kambariukus/tualetus:
2. Prekybos centruose. Musu mieste (nedideliam) yra vienam supermarkete 2 pampersu keitimo vietos, lygtai 6 ar 8 uzdari kambariukai - pamaitinimui MP ir lygtai 4 WC. Ir tai visai atskiros patalpos nuo M ir nuo V ir nuo neigaliuju tualetu.
Ten visos mamos su vezimeliais ir vaikiukais vaziuoja drasiai.
Ir tikrai nera baisu ten, tik ta violetine sviesa gali sudirginti skrandi...

Tai jūs UK, o aš Lietuvoj (ukmergėj)