QUOTE(MariaHelena @ 2012 04 08, 00:10)
Sveikos mamos!
Esu dar visai nepatyrusi, geguze turiu sulaukti leliuko. Ir stai kokie klausimai kyla:
1. tos kurios miegate ar miegojote su savo naujagimiais, kaip paklojat jam miegeliui? Ar tiesiog miega jusu pataluose, ar su savo kaldryte?
2. ir kaip su vystyklu keitimu nakti? nes kazkaip iskilo klausimas, kad pamaitinti salia gulinti maziuka kai nubunda - man aisku. bet kaip su pervystymu? juk tada jis ir visai issibudins, nu bet nelaikysi gi visa nakti purvino...
gal ir juokingi mano klausimai, bet nieko, gyvenam ir mokomes!!!

1. tos kurios miegate ar miegojote su savo naujagimiais, kaip paklojat jam miegeliui? Ar tiesiog miega jusu pataluose, ar su savo kaldryte?
2. ir kaip su vystyklu keitimu nakti? nes kazkaip iskilo klausimas, kad pamaitinti salia gulinti maziuka kai nubunda - man aisku. bet kaip su pervystymu? juk tada jis ir visai issibudins, nu bet nelaikysi gi visa nakti purvino...
gal ir juokingi mano klausimai, bet nieko, gyvenam ir mokomes!!!
Kai susilauksit leliuko,dauguma klausimu dings ir viskas atrodys savaime suprantama

as kai pasiimu maziuka i lova, visada ji uzkloju jo kaldryte, taip saugiau nei su savo...pvz kai salta, tai pati uzsitempiu kaldra iki ausu, tai tokiu atveju kudikelis galetu ir uzdusti...be to mazesne tikimybe ji isbudinti kai vertiesi,tempi ta kaldra ir pan.
o vystykliukus asmeniskai as keisdavau koki menesi-du, tiksliai net nepamenu, nes dar maziukas neturejo savo grafikelio kada ka daryt. O be to as pamaitinimui jo kitaip net negaledavau pazadinti, kaip tik po kranu pakisti