Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

QUOTE(*Aistė @ 2012 03 11, 19:43)
Sveikos. Mums mėnuo ir trys dienos. Ant lytinių lūpų išorėje atsirado rausvi spuogeliai. Tepu sudocremu, bet nepraeina. (šiaip pampersus keičiu dažnai) Nesušutę niekas, tik tas bėrimas. Ką daryti? Pas gydytoją dar nėjom.  unsure.gif

Oro vonios labai padeda. As nuo tokiu berimu naudoju Daktarin kremuka (ne ta burnai, aisku, bet tokio paties pavadinimo), bet nezinau, ar Lietuvoje jo yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aistė @ 2012 03 11, 16:43)
Sveikos. Mums mėnuo ir trys dienos. Ant lytinių lūpų išorėje atsirado rausvi spuogeliai. Tepu sudocremu, bet nepraeina. (šiaip pampersus keičiu dažnai) Nesušutę niekas, tik tas bėrimas. Ką daryti? Pas gydytoją dar nėjom.  unsure.gif

gali būti pienligė, pasirodykit gydytojai.. 4u.gif
Atsakyti
labas visoms 4u.gif reikia patarimo - ka daryt, jei kudikelis pats neiskakoja?..maziukui 1men ir 4d ir jau savaite pats nepakakoja - stena stena, raitosi raitosi - atrodo net suplis, bet pirsteli ir pasibaigia viskas doh.gif doh.gif tai padedu su muiliuku karta i diena, bet suprantu, kad negerai, kad paciam pakakot neiseina sad.gif gal kas susiduret si tokia beda ir patart galit?.. unsure.gif
Atsakyti
tik ne su muiliuku. geriau nusipirk mikrolax ir pora kart savaiteje padaryk,sekancia savaite turetu but geriau. as pati taip dariau. mano mergyte valgydama mp irgi nesitustino savaitem.
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 19, 16:16)
tik ne su muiliuku. geriau nusipirk  mikrolax  ir pora kart savaiteje padaryk,sekancia savaite turetu but geriau. as pati taip dariau. mano mergyte valgydama mp irgi nesitustino savaitem.

aciu, pabandysiu 4u.gif o kodel muiliukas blogai?..smalsu pasidare ax.gif nes juk musu mamos taip dare.. g.gif
Atsakyti
sveikutės,

man buvo ta pati problema su abiem mergaitėm, bet aš laukdavau max 7 d, sako iki 10 d nekakoti yra normalu. Microlax kluzmutė ir ne gėris, nes prie jos leliukas dažniau vartojant gali priprasti ir ateity gali iš viso bijoti kakoti pats savarankiškai- tikrai žinau, kad yra tokių atvejų. jei jau naudojat klizmutę, tao bent jau mums daktarė buvo leipusi tik pusę...

nepergyvnkit, va dbr viena iš dukrų kakoja 2-4 k per dieną, bet musm jau beveik 10 mėn 4u.gif
Atsakyti
apie joki pripratima ir kalbos negali buti, juk naudojama ne kiekviena diena . o muiliuko negalima nes jame ira yra sarmu kurie blogina naturalia mikroflora
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 19, 17:44)
apie joki pripratima ir kalbos negali buti, juk naudojama ne kiekviena diena . o muiliuko negalima nes jame ira yra sarmu kurie blogina naturalia mikroflora

tai as vaikiska naudoju..raso, kad ph 5,5, t.y. neutralus.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_Rise @ 2012 03 19, 17:02)
tai as vaikiska naudoju..raso, kad ph 5,5, t.y. neutralus..   blush2.gif

o jūs sau bandėt muiliuką kištis ten? pabandykit, pamatysit, kaip malonu.,. unsure.gif aš nekankinu savo vaikų tokiom drastiškom priemonėm (plius dar visada yra tikimybė, kad organizmas įpras taip būti skatinamas), pabandykit pati valgyti, gerti tai, kas vidurius laisvina, stebėkit kelias dienas, kaip vaiko viduriukai..įtraukit į meniu daugiau daržovių, skysčių, neskaldytų grūdų, galų gale mankštas, pilvuko masažus darykit, kad pasišalintų oras, prakakotų..o visokių daiktų kišimai į užpakaliuką - tik pačiu pačiu kraštutiniu atveju.. 4u.gif

QUOTE(eliukė @ 2012 03 19, 16:44)

ir nereikia naudoti kiekvieną dieną, užtenka tada, kai viduriai kietesniir organizmas pripras, kad ir vėliau užkietėjus reik laukt "pagalbos", o ne pačiam tvarkytis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cansado: 20 kovo 2012 - 06:49
[quote=Cansado,2012 03 20, 07:47]
.įtraukit į meniu daugiau daržovių, skysčių, neskaldytų grūdų,

juk kalba eina apie 1 menesio kudykį doh.gif

as ne medike bet del dukriuko voduriuku(tuįtinosi i savaite karta) lankiausi pas gastro gydytoja, tai pasake jai vaikas jauciasi normaliai, t.y neklykia , nesiraito is skausmo reiskias jis kažkokio didelio diskomforto nejaučia, ir tai ira normalu.
o pripratimas prie kažkokiu priemoniu palengvinanciu tuštinimasi gali buti tada kai vaikas pats net nesistengia stenėti o mama butinai nori ir galvoja kad vaikui reikia pasituįtinti.
beje mano dukriukas normaliai pradejo tuštintis kai pradejo gauti papilfomo maisto
Atsakyti
[quote=eliukė,2012 03 20, 12:35]
[quote=Cansado,2012 03 20, 07:47]

as ne medike bet del dukriuko voduriuku(tuįtinosi i savaite karta) lankiausi pas gastro gydytoja, tai pasake jai vaikas jauciasi normaliai, t.y neklykia , nesiraito is skausmo reiskias jis kažkokio didelio diskomforto nejaučia, ir tai ira normalu.
o pripratimas prie kažkokiu priemoniu palengvinanciu tuštinimasi gali buti tada kai vaikas pats net nesistengia stenėti o mama butinai nori ir galvoja kad vaikui reikia pasituįtinti.
beje mano dukriukas normaliai pradejo tuštintis kai pradejo gauti papilfomo maisto
[/quote]

jei viduriukai laabai kieti tai butinai reikia palengvinti vaikiukui atlikt reikaliuka irieškot priežasciu: gal mišinukas netinka?
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 03 20, 11:35)

tai juk buvo patarimas, ka valgyti mamai!

o vaikiuku "pilvui" labai padeda manksta, masazas, plaukiojimas baseine ar vonioje.
Atsakyti