Noriu patarimo ir nuomonės iš patyrusių mamyčių, pergyvenusių panašią situaciją kaip mano. Į AŽ
Jau anksčiau rašiau jog valgėme Isomil 1, bet nekakojo. Liepė keisti mišinuką, nusipirkau Aptamil Lactose free. Valgome jį antra sav. Dakatrė sakė,mišinukus keisti galima tik po 5 dienų bandymo, bet aš pora sav duodu ir tik tada sprendziu. Bėrimas nuo kojų praeina, tačiau atsirado ant rankyčių ir vėl paraudo bei pasišerpetojo žandukai... Ar atsitaikius mišinuką turėtų visiškai išnykti problema? Ar čia jau tiesiog reikės su tuo susigyventi ir laukti kol išaugs? Jei taip - tai iš kur žinoti, jog mišinukas tinka....?
Beto, mums jokių tyrimų tai nedarė, daktarė pasižiūrėjo ir iš matyti vaizdo konstatavo, jog alergiška...Tačiau jeigu ir nuo hipoalerginiu ir belaktozių mišinukų beria,tai gal vistik jokio skirtumo, kokį valgys:paprastą ar spec...

Nes rusvos spalvos išmatas aš mačiau tik tada, kai valgėme Lactaną... Nuo Isomil 1 visai nekakojo, viduriai kietėjo, db kiek laiko valgome Aptamil Lactose free, tuštinamės kiekvieną dieną, bet žaliai, nekietai, retkarčiais su "varške"....
Daktarė mato vienintelę išeiti: bandyti tol,kol atrasiu. Bet (bliam), mano mazgė gi ne bandomasis triušiukas.... Paskui neaikšku kaip jai gali atsiliepti ateityje su virškinimu.
Su pabėrimais galėčiau susitaikyti, man svarbu, kad gerai virškytų ir kakotų, nes žalios spalvos išmatos, aštroko kvapo juk signalizuoja, kad kazkas ne taip. Žinau, kad pakeitus mišinį reikia laiko prisitaikyti, tuomet kiek to laiko reikia? Nes taip laukti gali ir 5 mėnesius...
O dabar įdomus dalykas

Su sveikata jau viskas tvarkoje, vaistų nebereikia vartoti, nors nemaitinu krūtimi porą mėn, gal truputį daugiau, bet paspaudus krūtį, bėga baltas skystis. Ar tai pienas? Sakau, kad jau viskas tvarkoje, gal reikia nusipirkti pientraukį ir pradėti "nusitraukinėti", šitaip bandant vėl priverst gamintis pieną ir atnaujinti maitinimą krūtimi.....?
Klausiu jūsų, nes iš daktarės jokios naudos.... Jos pastoviai nebuna, tai "prižiūri" rezidentės. Su jų priežiūra dabar turime ir rachitą.....