Sveikos jaunosios mamytes
As norejau paklausti kiek kartu vaikuciams duodate atsigerti vandenuko per diena. Dukrele pradejau primaitinti misinukais nuo 3 men, o dabar jau vien tik misinukais maitinu, nes pienukas, deja, baigesi
Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

QUOTE(Elektrikė @ 2011 01 24, 14:57)
As norejau paklausti kiek kartu vaikuciams duodate atsigerti vandenuko per diena. Dukrele pradejau primaitinti misinukais nuo 3 men, o dabar jau vien tik misinukais maitinu, nes pienukas, deja, baigesi
Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

Visai negerėm iki 4mėn. Maitinau savo pienuku

[quote=Elektrikė,2011 01 24, 14:57]
kiek atsimenu tai arbatėles reikia duoti dažniau. ir dar aš naktį duodavau ne mišinuką o arbatėlę atsigerti,kad atprastų naktim valgyti.
o aš dar norėčiau paklausti kaip mamytės jūs buteliukus apvyniojat kad jie šilti išliktų būnant lauke? aš įvyniojau į ranšluostį, kelis maišelius o kai ištraukiau pienukas buvo šaltutėlis.

kiek atsimenu tai arbatėles reikia duoti dažniau. ir dar aš naktį duodavau ne mišinuką o arbatėlę atsigerti,kad atprastų naktim valgyti.
o aš dar norėčiau paklausti kaip mamytės jūs buteliukus apvyniojat kad jie šilti išliktų būnant lauke? aš įvyniojau į ranšluostį, kelis maišelius o kai ištraukiau pienukas buvo šaltutėlis.
QUOTE(Elektrikė @ 2011 01 24, 13:57)
pabandyk duoti dažniau gukštelti, jeigu noriai geria..
QUOTE(eliukė @ 2011 01 27, 15:26)
mums tiesiog nebuvo poreikio šaltuoju metų laiku maitinti vaikiuką lauke, tai nesusidūrėm ir su šita problema..tai tiesiog ir jūs pienuką duokit namie, o ne lauke..

Sveikutes
Noriu paklausti, kaip daznai reikia guldyti leliukus ant pilvo?

Noriu paklausti, kaip daznai reikia guldyti leliukus ant pilvo?
QUOTE(agnelaM @ 2011 01 30, 18:08)
Daktarai rekomenduoja pries kiekviena maitinima. Sako, kad maziau pilveli pucia.
QUOTE(NeLyA @ 2011 01 20, 16:08)
Sveikos mamytes, norejau pasiklausti o nuo viduriavimo net tokiems maziukams galima arbateliu duoti? (2 svaites mano coliukei) 

o kaip pasireiskia tas viduriavimas?
Labas !
Penktadieni musu dukrytei sueis vienas menuo. Ar savaitgali jau galima butu ja veztis automobiliu pas tevus? jie gyvena kauno raj, mes vilniuje, tai apie 120 km... nezinoms ar jau galima veziotis toki leliuka
Penktadieni musu dukrytei sueis vienas menuo. Ar savaitgali jau galima butu ja veztis automobiliu pas tevus? jie gyvena kauno raj, mes vilniuje, tai apie 120 km... nezinoms ar jau galima veziotis toki leliuka

QUOTE(r_tina @ 2011 01 31, 21:46)
Labas !

Pirma menesi gyvenom pas tevus, tai kelione namo i Vilniu ir kazkur 160 km buvo, zodziu sreso buvo pakankamai, galvojau nudurnesiu kol grizom, i gala keliones eme verkt, niekaip nejo nuramint toj kedutej, turejau pasiimt ant ranku, o su visais tais kombinezonais nei paimt normaliai eina, nei priglaust, visas susiles, o nurengt baisu, kad nepersaltu...nu kosmaru kosmaras

oj nekas... nu bet mes kol nepabandysim nesusuzinosim turbut...
tai taip suprantu nieko jau tokio toki leliuska veziotis, nes mano mama tai pakraupus, atseit tokia maza, kaip cia veztis...

QUOTE(r_tina @ 2011 02 01, 13:27)
oj nekas... nu bet mes kol nepabandysim nesusuzinosim turbut...
tai taip suprantu nieko jau tokio toki leliuska veziotis, nes mano mama tai pakraupus, atseit tokia maza, kaip cia veztis... 

Susiplanuokit kelionę ant vaiko miego ir bandykit..