Įkraunama...
Įkraunama...

Svarbūs patarimai "žalioms" mamytėms

siūliau ir ne vieną kartą, bet kogero ji jau nebenori vargintis ir traukti. su pientraukiu buvau suformavus spieniuką bet kažkodėl jinepatraukia o tik čiaksi.
Atsakyti
Sveikos jaunosios mamytes ax.gif As norejau paklausti kiek kartu vaikuciams duodate atsigerti vandenuko per diena. Dukrele pradejau primaitinti misinukais nuo 3 men, o dabar jau vien tik misinukais maitinu, nes pienukas, deja, baigesi verysad.gif Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elektrikė @ 2011 01 24, 14:57)
Sveikos jaunosios mamytes  ax.gif  As norejau paklausti kiek kartu vaikuciams duodate atsigerti vandenuko per diena. Dukrele pradejau primaitinti misinukais nuo 3 men, o dabar jau vien tik misinukais maitinu, nes pienukas, deja, baigesi  verysad.gif  Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

Visai negerėm iki 4mėn. Maitinau savo pienuku thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sianakt: 26 sausio 2011 - 14:43
[quote=Elektrikė,2011 01 24, 14:57]
Sveikos jaunosios mamytes ax.gif As norejau paklausti kiek kartu vaikuciams duodate atsigerti vandenuko per diena. Dukrele pradejau primaitinti misinukais nuo 3 men, o dabar jau vien tik misinukais maitinu, nes pienukas, deja, baigesi verysad.gif Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

kiek atsimenu tai arbatėles reikia duoti dažniau. ir dar aš naktį duodavau ne mišinuką o arbatėlę atsigerti,kad atprastų naktim valgyti.

o aš dar norėčiau paklausti kaip mamytės jūs buteliukus apvyniojat kad jie šilti išliktų būnant lauke? aš įvyniojau į ranšluostį, kelis maišelius o kai ištraukiau pienukas buvo šaltutėlis.
Atsakyti
QUOTE(Elektrikė @ 2011 01 24, 13:57)
Valgom mazdaug po 6 kartus per diena, arbateliu jokiu neduodu, vandenuko duodu atsigerti karta per diena ir tai ne visada. Ar tai blogai? Gal reiktu dazniau?

pabandyk duoti dažniau gukštelti, jeigu noriai geria..

QUOTE(eliukė @ 2011 01 27, 15:26)

o aš dar norėčiau paklausti kaip mamytės jūs buteliukus apvyniojat kad jie šilti išliktų būnant lauke? aš įvyniojau į ranšluostį, kelis maišelius o kai ištraukiau pienukas buvo šaltutėlis.

mums tiesiog nebuvo poreikio šaltuoju metų laiku maitinti vaikiuką lauke, tai nesusidūrėm ir su šita problema..tai tiesiog ir jūs pienuką duokit namie, o ne lauke.. g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti, kaip daznai reikia guldyti leliukus ant pilvo?
Atsakyti
QUOTE(agnelaM @ 2011 01 30, 18:08)
Sveikutes 4u.gif
Noriu paklausti, kaip daznai reikia guldyti leliukus ant pilvo?

Daktarai rekomenduoja pries kiekviena maitinima. Sako, kad maziau pilveli pucia.
Atsakyti
QUOTE(NeLyA @ 2011 01 20, 16:08)
Sveikos mamytes, norejau pasiklausti o nuo viduriavimo net tokiems maziukams galima arbateliu duoti? (2 svaites mano coliukei)  ax.gif

o kaip pasireiskia tas viduriavimas?
Atsakyti
Labas !

Penktadieni musu dukrytei sueis vienas menuo. Ar savaitgali jau galima butu ja veztis automobiliu pas tevus? jie gyvena kauno raj, mes vilniuje, tai apie 120 km... nezinoms ar jau galima veziotis toki leliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2011 01 31, 21:46)
Labas !

Penktadieni musu dukrytei sueis vienas menuo. Ar savaitgali jau galima butu ja veztis automobiliu pas tevus? jie gyvena kauno raj, mes vilniuje, tai apie 120 km... nezinoms ar jau galima veziotis toki leliuka g.gif

Pirma menesi gyvenom pas tevus, tai kelione namo i Vilniu ir kazkur 160 km buvo, zodziu sreso buvo pakankamai, galvojau nudurnesiu kol grizom, i gala keliones eme verkt, niekaip nejo nuramint toj kedutej, turejau pasiimt ant ranku, o su visais tais kombinezonais nei paimt normaliai eina, nei priglaust, visas susiles, o nurengt baisu, kad nepersaltu...nu kosmaru kosmaras cray.gif paskui keliavom budami 2 men., tai ir tas pats s... pavydziu toms, kuriu mazyliai miega kuo saldziausiai tose kedutese, nes maniskis visai jos nepripazista uz gera daikta, taip pat ir supynese, pabuna 5 min. ir viskas doh.gif
Atsakyti
oj nekas... nu bet mes kol nepabandysim nesusuzinosim turbut... smile.gif tai taip suprantu nieko jau tokio toki leliuska veziotis, nes mano mama tai pakraupus, atseit tokia maza, kaip cia veztis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r_tina @ 2011 02 01, 13:27)
oj nekas... nu bet mes kol nepabandysim nesusuzinosim turbut... smile.gif tai taip suprantu nieko jau tokio toki leliuska veziotis, nes mano mama tai pakraupus, atseit tokia maza, kaip cia veztis... doh.gif

Susiplanuokit kelionę ant vaiko miego ir bandykit.. mirksiukas.gif Dar netolimas kelias..O dėl vaiko mažumo nėra ko pergyventi.. 4u.gif Tik kad nebūtų mašinoj per karšta..
Atsakyti