Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 19:27)
cia jau nesamone snekate smile.gif puikiai zinau ju kainas ir kokios jos buvo pries tai, buvau visus daiktus is anksciau nusiziurejus, taip kad esu rami, kad bent jau mano  isrinkti buvo tom pradinem kainom rolleyes.gif

nzn del visu prekiu, o stai del uzkeltos pries akcija pukinio palto kainos esu tikra, nes matavau ji pries tai 2 kartus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2011 11 13, 18:34)
nzn del visu prekiu

tai va drinks_cheers.gif
as dabar jau laukiu papildymo ir -70% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 17:35)
tai va drinks_cheers.gif
as dabar jau laukiu papildymo ir -70% biggrin.gif

as tai su tokiom kainom po atostogu(Kanaruose kur buvo begales Benneton parduotuviu ir isparduotuviu)nebenoriu pirkti Bennetone biggrin.gif nebent kai bus -70% biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 13, 18:41)
as tai su tokiom kainom po atostogu(Kanaruose kur buvo begales Benneton parduotuviu ir isparduotuviu)nebenoriu pirkti Bennetone biggrin.gif nebent kai  bus -70%  biggrin.gif

as po JAV faktiskai nieko nebenoriu pirkti LT, bet kas is to? 100 metu dabar gyventi prisiminimais? biggrin.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ElGuna: 13 lapkričio 2011 - 18:45
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 17:44)
as po JAV faktiskai  nieko nebenoriu pirkti LT, bet kas is to? 100 metu dabar gyventi prisiminimais? biggrin.gif  rolleyes.gif

tai is JAV galima parsisiusti,kaip ir apsipirkti ilgam per atostogas. tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 11 13, 19:19)
tai is JAV galima parsisiusti,kaip ir apsipirkti ilgam per atostogas. tongue.gif  biggrin.gif

aha, ypac buitine technika rolleyes.gif pastebejau ne 1 karta, rasote bele tik parasyti ka nors rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 18:30)
aha, ypac buitine technika rolleyes.gif  pastebejau ne 1 karta, rasote bele tik parasyti ka nors rolleyes.gif

kalba buvo apie rubus.
Pastabu jusu atzvilgiu susilaikysiu ir nerasysiu 4u.gif
Atsakyti
Kai UCB Klaipedoje bus ispardavimas, parasykite, prasau. rolleyes.gif As gyvenu kitam miesto gale, pro sali retai einu.
Atsakyti
QUOTE(Lyre @ 2011 11 13, 22:28)
Kai UCB Klaipedoje bus ispardavimas, parasykite, prasau.  rolleyes.gif As gyvenu kitam miesto gale, pro sali retai einu.

Jei turit kortele, tai atsiuncia is vakaro, kada bus nuolaidos
Atsakyti
Neturiu korteles. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 11 13, 18:57)
siandien puikiai apsipirkau, uztaikius i -40% nuolaida benetone ir sisley oze assa.gif

Sveika 4u.gif Gal gali truputi papasakoti kokia pas tave Benetton kortele? Nes pas mane tokia kortele, su kuria taike 15% +10% nuolaida, bet buvo parasyta, kad su VIP kliento kortele 15%+15%. Tai pas tave VIP kliento kortele, o pas mane lojalaus kliento kortele g.gif Tai va, man iskylo toks klausimas, kaip galima gauti ta VIP kliento kortele ax.gif
4u.gif
Atsakyti
Ir as noriu suzinoti, kaip galima gauti nuolaidu kortele. ax.gif
Atsakyti