Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

As ten visada randu ka pirkti smile.gif gerokai patustinu pinigine ir kokybe super thumbup.gif o siu metu kolekcija visai nieko smile.gif
Atsakyti
As taip pat ten visada randu ka pirkti thumbup.gif Patinka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(olgunia_2006 @ 2011 09 20, 14:01)
As tokio labai noriu, bet.... paziurejus i sudeti  doh.gif , uz tokia kaina (apie 500 lt) tikrai nepirksiu net ir su 20 proc nuolaida
user posted image

asnsita vakar kaip tik matavausi,labai patiko kokybe,kaip pasiutas,ant pakabos uzdetas graziai atrode,o kai as apsirengiau tai maziausias dydis man kaip maisas,visai nesiziurejo,i rankoves tai tris savo rankas sukist turbut galeciau biggrin.gif jeigu but buves siauresnis,tai tikrai buciau nepagailejus pinigu,nes jau toks kokybiskas ir malonus pasirode wub.gif
dabar ziuriu,o gal ne ta matavausi,nes kaklas kazkaip labiau uzdengtas to buvo g.gif bet vienu zodziu kazkas panasaus ir kaina panasi buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 29 rugsėjo 2011 - 12:13
QUOTE(arktika @ 2011 09 29, 11:00)
Kada artimiausios nuolaidos? Niekaip nepataikau, kai jau prasideda, mazu vaikiuku rubeliai beveik visi ispirkti buna  biggrin.gif

tai ispardavimas gana ilgai tesiasi, man atrodo, 2 kartus per metus,...... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 09 29, 13:12)
asnsita vakar kaip tik matavausi,labai patiko kokybe,kaip pasiutas,ant pakabos uzdetas graziai atrode,o kai as apsirengiau tai maziausias dydis man kaip maisas,visai nesiziurejo,i rankoves tai tris savo rankas sukist turbut galeciau biggrin.gif jeigu but buves siauresnis,tai tikrai buciau nepagailejus pinigu,nes jau toks kokybiskas ir malonus pasirode wub.gif
dabar ziuriu,o gal ne ta matavausi,nes kaklas kazkaip labiau uzdengtas to buvo  g.gif bet vienu zodziu kazkas panasaus ir kaina panasi buvo.

gal kita vis del to..... nes cia ir stiliukas toks, laisvas ir turi buti, man grazu, bet, kai bus 50 proc nuolaida, pirksiu, nes kazkuo zacepil tas svarkas..
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 10 17, 10:29)
o kokia maximali nuoldaida gali būti su kortele?

Siaip nezinau, bet buna tos VIP dienos, as tada kai uzejau, VIP'ams, taike 40 proc nuolaida. O isparadvimai dar nebuvo prasideje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Paryžietė @ 2011 10 17, 09:29)
o kokia maximali nuoldaida gali būti su kortele?

25%
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 17, 09:55)

as ta VIP kortele turiu daug metu, pas amen prikaupta maximumas ir jis yra 20 proc. as irgi girdejau, kad lyg 25 maximumas, bet man pasake, kad pas mane jau maximumas ir jis yra 20 proc g.gif nebent gal tos korteles skirtingos yra g.gif nes lyg su laisvalaikio korele kazkokia nuolaida yra. o del to gailejimo/negailejimo, man irgi negaila, kaip perku manes daznai papraso, kad paskolinciau tai duodu.
Atsakyti
pas mane -25 % dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 17, 10:43)
pas mane -25 % dirol.gif

o kaip tavo kortele atrodo ? tokia su kur vyras moteri buciuoja fotke ? ir kitoje puseje parasyta vip? sakau, man atrodo jos skirtingos. ir kokise pardese pas tave galioja ? nes pas mane tik Vilniaus akre ir oze
Atsakyti
su uzrasu vip, bet atrodo kitoje puseje kazkoks kitas vaizdas, reiketu pasiziureti pinigineje. ne, pas mane galioja visose zuokienes pardese ir gedo pr rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*ElGuna @ 2011 10 17, 10:53)
su uzrasu vip, bet atrodo kitoje puseje kazkoks kitas vaizdas, reiketu pasiziureti pinigineje. ne, pas mane galioja visose zuokienes pardese ir gedo pr rolleyes.gif

tai sakau, pas tave kitokia. nes manoji gedo prospekte negalioja, tiksliau tik 5 proc ten duoda. ir kaune laisves alejoje negalioja.
Atsakyti
man kaunas isvis neaktualus rolleyes.gif svarbu, kad vilniuje ir pajury turiu -25 tongue.gif
Atsakyti