Įkraunama...
Įkraunama...

United Colours Of Benetton

QUOTE(Jollė @ 2011 09 04, 19:08)
Visos rankines, bent jau Klaipedoje tik is dirbtines odos, gaila verysad.gif

dabar ar apskritai?
jei apskritai, tai nesąmonė, sesuo pirko minkštutės odos už 119 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 09 04, 19:08)
As taip pat esu UCB rubu gerbeja nuo neatmenamu laiku rolleyes.gif , bet deja pritarsiu toms, kurios pastebejo, kad rubu kokybe suprastejo. Praeitais metais pirkau megztuka - labai pumpuruojasi ir patyso.Pastebejau, kad  padaugejo audiniuose sintetikos, o kainos nesumazejo. Visos rankines, bent jau Klaipedoje tik is dirbtines odos, gaila verysad.gif
Papildyta:
Tai kad ir Klaipedos benetone tokiu maikiu pilna,na nebent taip greitai isgriebe visas g.gif

Hmm na nemačiau nors tu ką doh.gif , tik trumpom rankovėm buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 05, 15:21)
dabar ar apskritai?
jei apskritai, tai nesąmonė, sesuo pirko minkštutės odos už 119  smile.gif
Tai butent, kad ta dirbtine oda gerai isdirbta ir ja sunkoka atskirti, as pirkau dirbt.odos uz 289 lt, na atrodo neblogai, bet kai pagalvoji, kad tai ne oda, tai sakyciau brangoka verysad.gif Uz 119 odine rankine g.gif , na nebent kokia vasariska.
Bet siaip UCB rankines is naturalios odos - retas dalykas(bent jau LT)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollė: 06 rugsėjo 2011 - 19:55
Gal kas pastebejote ar jau yra moterisku ilgu, pukiniu paltu su kapisonais UCB pardavime ?Ir kokia ju kaina?
Rugpjucio pabaigoje buvau Siauliu UCB -tai pardaveja sake , kad laukia papildymo ir tu ilgu zieminiu, pukiniu moteriksu paltuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 09 05, 13:21)
dabar ar apskritai?
jei apskritai, tai nesąmonė, sesuo pirko minkštutės odos už 119  smile.gif

uz 119lt naturali oda biggrin.gif ???
Atsakyti
QUOTE(Jollė @ 2011 09 06, 20:54)
Tai butent, kad ta dirbtine oda gerai isdirbta ir ja sunkoka atskirti, as pirkau dirbt.odos uz 289 lt, na atrodo neblogai, bet kai pagalvoji, kad tai ne oda, tai sakyciau brangoka verysad.gif  Uz 119 odine rankine g.gif , na nebent kokia vasariska.
Bet siaip UCB rankines is naturalios odos - retas dalykas(bent jau LT)

nedurninkit manęs. Žinau, kad natūrali oda, o ne gerai išdirbta nenatūrali oda cool.gif
vasariška? ką reiškia vasariška? tamsiai ruda, labai minimalistinė, pintom rankenom.

QUOTE(jolita.martyna @ 2011 09 06, 23:36)
uz 119lt naturali oda biggrin.gif ???

nu, o ką? rankinė pirkta su nuolaida. Buvo 269
Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2011 09 07, 00:16)
Gal kas pastebejote ar jau yra moterisku ilgu, pukiniu paltu su kapisonais UCB pardavime ?Ir kokia ju kaina?

Yra tų pūkinių ilgų paltų, bet daugelis jau nuvalkioto, kelerius metus atsikartojančio standartinio modelio - blizgi medžiaga ir platus diržas. O kainos tai nepasakysiu - nežiūrėjau.
Atsakyti
UCB galima rasti Klaipėdoj tik Manto g. 22? daugiau niekur unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupauoga @ 2011 09 06, 22:16)
Rugpjucio pabaigoje buvau Siauliu UCB -tai pardaveja sake , kad laukia papildymo ir tu ilgu zieminiu, pukiniu moteriksu paltuku smile.gif

Yra, kaina apie 800lt:)
Na o man labai patiko vilnoniai paltukai, po 399lt wub.gif
Atsakyti
Avocente, deja taip. Akropoly dar buvo kazkada, bet neber lyg
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2011 09 08, 14:16)
Avocente, deja taip. Akropoly dar buvo kazkada, bet neber lyg

ačiū, aš ir galvoju doh.gif aplėkiau visą akropolį niekur neradau wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 09 08, 13:11)
Yra, kaina apie 800lt:)
Na o man labai patiko vilnoniai paltukai, po 399lt wub.gif

Aciu uz info , siaubelis doh.gif , kad brangus tie pukiniai- galvojau nors kokie 600 Lt bus. Auginu mazyle namie-tai maniau su vezimu ziema butu patogus striukinis paltukas smile.gifsmile.gif Vaikiskus uz 219 Lt pardavineja, pridejo 10 g puku ir jau 800 LT , geriau but vaiku. schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupauoga: 08 rugsėjo 2011 - 14:38