Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimo Priemonės #4

Glide - is LT i kita sali gal ir uz tiek gautusi, neregistruotu pastu as i LT nieko nesiunciu. Nenueina! Bandzius kelis kartus, nebent tik koks atvirlaiskis, kitaip viska ispleso.

Ader- paaiskink man neismanelei kas tie websteriai g.gif
Atsakyti
websters pages popieriukai mano mylimiausi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ader @ 2011 03 26, 18:11)
o tai kaip mes visa tai darysim. sudarysim sarasa ir trauksim burtus ir siusim viena kitai. ar parodysim ka galim pasiulyt ir rinksimes kas su kuo keisimes  g.gif
ar pasiulysim savo ir pasakysim ko norim mainais.?

as galvoju, kad gal reikia parodyti, kas ka turi. Nes mano pradine ideja buvo, kad galbut tie popieriukai, kurie man nepatinka, kazkam patiks, ir kazkas ju nores. Ir atvirksciai. Galbut sukurti kokia bendra galerija, kad ir flickeryje, kur visus tuos siulomus lapus galetume sudeti ir pacios pamatyti, kas ka nori mainyti.
Bet siaip galim bet kokias taisykles susigalvoti. Kaip jau pacios norim. As niekad jokiuose mainuose nedalyvavusi, tai nelabai zinau kaip patogiau padaryti.

O del siuntimo i uzsieni, tai kodel gi ne, aisku, siuntimo kaina protinga gaunasi. Bet tokiu dalyku nesu bandziusi siusti, tai nelabai isivaizduoju, kiek galetu gautis g.gif
Atsakyti
Sveikos, kas yra swap aš tai nelabai žinau. Mainai, man labiausiai patiktų keitimasis kai siunčiamas visas paketas ir gavėjas pasikeičia vieną ar kelis lapus.
Atsakyti
PARDUODU arba KEIČIU į kitas sb priemones naują MS apskritimų pjaustyklę ax.gif
user posted image
tiesiog, nesitikėjau kad tokia didelė blush2.gif gali išpjauti ir mažą ir 30x30 cm apskritimą mirksiukas.gif o man reikia pagrinde mažiukų skrituliukų, taigi guli lentynoje ir laukia naujos šeimininkės 4u.gif
Atsakyti
user posted image
beabejo, jei esate skrebuke jus pastebejote sia tendencija vartoti 'polaroid', vizitiniu korteliu dydzio 'instant' nuotraukas...ziuriu kad tai tapo labai 'cool' skrebo srityje cool.gif
...rodos kad analog fotografija sugrizo...trumpam(?)

Ana diena susiparinau su MB...paklausiau jo nuomones, tai jis mano kad tai labai trumpalaike tendencija. Kada turejome tuos polaroid aparatus tai maza kas ju norejo, o kada pasalino is produkcijos iskart atsirado banga tu norinciu sugrazinti sia 'palaidota technologija'.
Aisku kad turint foto redagavimo programas kaip Photoshop imanoma pasigaminti panasaus dydzio/atspalviu nuotraukas, bet juk tai ne 'instant' - sarmas tame kad mygtuka paspaudus iskart turi neredaguota nuotrauka savo delne. Tai yra didelis (+) tiem kas uzsiima meniniu dienorasciu kuryba, kadangi gali skrebinti netgi keliaujant.

(-) Kaina kandziojasi kadangi apskaiciavus, uz viena nuorauka gaunasi 1USD.

Kokios jusu nuomones? Labai noreciau isgirsti butent skrebukiu/skrebuku nuomones kadangi tie kas neuzsiima SB neiziuri jokiu (+).
Ar manote kad tai bus trumpalaike tendencija? ar Instax jus nors kiek domina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 15 gegužės 2011 - 14:51
As tai uz, labai cool ir man fainai tie skrebukai kur su polaroid nuotraukomis, tik taip ju produkcija brangi atsieina. Bet kur gi kitur mes pinigu neisleidziam, ziurek i tai kaip i treat tada iseina 4u.gif
Gal mastai ar isigyti?
Kokios ju kainos net neisivaizduoju...
Atsakyti
QUOTE(lotta23 @ 2011 05 15, 11:20)
As tai uz, labai cool ir man fainai tie skrebukai kur su polaroid nuotraukomis, tik taip ju produkcija brangi atsieina. Bet kur gi kitur mes pinigu neisleidziam, ziurek i tai kaip i treat tada iseina  4u.gif
Gal mastai ar isigyti?
Kokios ju kainos net neisivaizduoju...

apie kainas ir skirtingus modelius placiau cia
ar as galvoju isigyti? galvoju nuo tada kada isleido...skaiciau skirtingus ivertinimus, atsiliepimus, stebejau ar si tendencija prigis SB srity, bet...iki siol tik svarstau. Rimciau pradejau galvoti kadangi pastaruoju laiku esu susidomejus meniniu dienorasciu kuryba, o si bendruomene esa ju didziausi fan'ai ir suprantu butent kodel.

Dar truputeli pergyvenu kad jei ateiti jais niekas nesidomes galbut bus labai sunku rasti polaroid popieriu.
Nzn, gal kad tiek ilgai esu neapsisprendus gal aplamai nereikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Gražus žaisliukas thumbup.gif
Manau galintiems sau leisti - puiki skrebo darbo priemonė ...
Beja, aktualu tiems, kas nuotraukas gamina ne patys namie .... o įkvėpimas užpuolė netikėtai ir nepasiruošus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanrita @ 2011 05 15, 12:47)
Gražus žaisliukas  thumbup.gif
Manau galintiems sau leisti - puiki skrebo darbo priemonė ...
Beja, aktualu tiems, kas nuotraukas gamina ne patys namie .... o įkvėpimas užpuolė netikėtai ir nepasiruošus g.gif

butent tokiai kaip man biggrin.gif
zn kad sakoma: :niekad nesakyk niekad" bet as nenumatau ateity kad spausdinciau nuotraukas namie...nesvarbu kiek $$$ isleisciau prof. lygio printeriui, visvien toli grazu kokybe neprilygtu tas kurios esa spausdintos foto laboratorijoj kuri beje randasi visai man prie namu (ir pagamina per 1 val thumbup.gif).
Juk dar nemazai internete visokiu 'polaroid' imitacijos skaitemeniniu remeliu...tad sugebeciau pasigaminti tai su Photoshop, bet juk....laiko uztrunka.
Tavo paskutinis sakinys butent apibudina mano pagrindine priezasti kodel labai noreciau sio fotoaparato: kada ikvepimas pasibeldzia, jei tureciau polaroido nuotraukas galeciau staigiai darbuotis ir ka nors sumesti per 30 min. O dabar...is skaitmeninio aparato turiu ikelti i kompa, po to redaguoti, mazinti nuotraukas, nusiusti i foto lab., nuvaziuoti atsiimti, ir t.t. Kada tiek zingsniu reikia imti dingsta upas bei ikvepimas.
Nu dar jei pirkciau tai MB i mane rimtai niekad neziuretu...ilgam saipytusi is manes hihihi.gif Jis isitikines kad visi sio Instax kulto gerbejai yra stupid.gif Bet ka jis suvokia, juk neskrebina rolleyes.gif
Atsakyti
O ten ant polaroid'o galima kazkaip pa'photoshopinti? ar tiesiog ka nupyskinai ta jau ir gamini, zinoma tik istrint gali...
Atsakyti
Prisidesiu ir as prie sitos diskusijos smile.gif
Siaip man visai faina ta nauja mada vel naudoti senuosius polaroid smile.gif Kazkaip prisiminiau, kai pries keleta geru metu kazkokiam filme veikejai fotkinosi su polaroidais, ir mes dar taip apkalbejom - nu kokia nesamone, kas begali naudoti tokius fotikus, juk skaitmena daug patogiau biggrin.gif O va dabar jau tai atrodo zavu ir madinga. Ziurint i siuo aparatu darytas nuotraukas man patinka toks lygtais atsainus poziuris, kad nebutina tureti idealu kadra, kad sugauti ispudi, jausma. Kad pats momento uzfiksavimas yra gerai.

Jeigu tureciau atliekamu $, gal ir pirkciau toki aparaciuka. Bet, zinodama savo buda, grieztai nuteikciau save neispyskinti visu nuotrauku (juostele, ar kas ten dedasi?), kad gauciau patinkanti kadra smile.gif Kita vertus, tai is tiesu sutaupytu laiko, kuri praleidziu rinkdama, redaguodama, ir nesdama spausdinti nuotraukas.
Atsakyti