QUOTE(Filoteja @ 2014 09 11, 17:59)
Pasisakysiu ir as
Kazkaip jusu postas pilnas pykcio. Ypatingai pykcio naujom skrebintojom. Na ir kas, kad jos irgi komercines patampa? So what? juk jus taip pat tokia? (matau nuoroda). Jeigu ivaldo skrebinimo technika, investuoja i daug priemoniu, jas vis pildo, lai is to uzsidirba, jei nori Ar jus cia del konkurencijos labai pergyvenate?
As kai pradejau skrebint, naturalu, kad man irgi kilo kvailu klausimu, kuriuos cia sekmingai buvau pateikus kazkada, ir aciu tom, kurios atsake Forumuose intensyviai bendrauti ne visos turi galimybe... Man kai kila koks klausimas tiesiog uzklausiu ir laukiu geros valios zmogaus, kuris atsakys. Beje, asmeniskai as, skrebinu irgi SAVO MALONUMUI. BET. Jei kazkas papraso kazka pagaminti sia technika, tai ir pagaminu, ir uz naudotas nupirktas priemones (popieriu) buna ir man sumoka. Ir ka, turiu aiskintis dabar? Kad esu naujoke skrebuke susikomercinus ir nebendraujanti aktyviai forume? Kazkaip jus cia per grieztai, nusiraminkite Eh, o man visad kurejos atrode tokios svelnios ir jautrios butybes yra... be pavydo...
Kas del kopijavimo, tai sutinku. Bet, palaukite, kas yra kopijavimas skrebinime? As kiek matau, visos naudoja IDENTISKAS kone priemones, ir darbai skirtingu autoriu nu tikrai labai labai panasus! Tik isdestymas skiriasi... Jeigu tip top tas pats, tai cia net nekalbu. Bet su panasiom priemonem, naturalu, kad gali priminti[U] kazkam kazkoki darbeli. Pati vartydama feisbuke kazkieno darbu albuma ziuriu i viena darba ir galvoju, kur as tai maciau, cia juk mano panasus padarytas yra (tie patys skylamusiai, kirtimo formeles..) sudare toki ispudi.. Nelabai buvo malonu, bet negali pykti, nes gi nemoku pati susikurti unikaliu priemoniu.
Ai dar del tu kainu parasete, tai o kas cia blogo zinoti rinkos kainas? Gi atsidarant bet kokia parduotuve (drabuziu, batu, aksesuaru, etc), visi ziuri i rinkos kainas, analizuoja, tiria ir pan As jei uzsiimciau rimta komercine veikla, tai nepykciau, jei manes teirautusi
O gal as i viska ziuriu paprasciau
Patarimas visoms skrebukems - nesusireiksminkime
Graziu kurybiniu minciu ir mielo laiko savo malonumui!
Kazkaip jusu postas pilnas pykcio. Ypatingai pykcio naujom skrebintojom. Na ir kas, kad jos irgi komercines patampa? So what? juk jus taip pat tokia? (matau nuoroda). Jeigu ivaldo skrebinimo technika, investuoja i daug priemoniu, jas vis pildo, lai is to uzsidirba, jei nori Ar jus cia del konkurencijos labai pergyvenate?
As kai pradejau skrebint, naturalu, kad man irgi kilo kvailu klausimu, kuriuos cia sekmingai buvau pateikus kazkada, ir aciu tom, kurios atsake Forumuose intensyviai bendrauti ne visos turi galimybe... Man kai kila koks klausimas tiesiog uzklausiu ir laukiu geros valios zmogaus, kuris atsakys. Beje, asmeniskai as, skrebinu irgi SAVO MALONUMUI. BET. Jei kazkas papraso kazka pagaminti sia technika, tai ir pagaminu, ir uz naudotas nupirktas priemones (popieriu) buna ir man sumoka. Ir ka, turiu aiskintis dabar? Kad esu naujoke skrebuke susikomercinus ir nebendraujanti aktyviai forume? Kazkaip jus cia per grieztai, nusiraminkite Eh, o man visad kurejos atrode tokios svelnios ir jautrios butybes yra... be pavydo...
Kas del kopijavimo, tai sutinku. Bet, palaukite, kas yra kopijavimas skrebinime? As kiek matau, visos naudoja IDENTISKAS kone priemones, ir darbai skirtingu autoriu nu tikrai labai labai panasus! Tik isdestymas skiriasi... Jeigu tip top tas pats, tai cia net nekalbu. Bet su panasiom priemonem, naturalu, kad gali priminti[U] kazkam kazkoki darbeli. Pati vartydama feisbuke kazkieno darbu albuma ziuriu i viena darba ir galvoju, kur as tai maciau, cia juk mano panasus padarytas yra (tie patys skylamusiai, kirtimo formeles..) sudare toki ispudi.. Nelabai buvo malonu, bet negali pykti, nes gi nemoku pati susikurti unikaliu priemoniu.
Ai dar del tu kainu parasete, tai o kas cia blogo zinoti rinkos kainas? Gi atsidarant bet kokia parduotuve (drabuziu, batu, aksesuaru, etc), visi ziuri i rinkos kainas, analizuoja, tiria ir pan As jei uzsiimciau rimta komercine veikla, tai nepykciau, jei manes teirautusi
O gal as i viska ziuriu paprasciau
Patarimas visoms skrebukems - nesusireiksminkime
Graziu kurybiniu minciu ir mielo laiko savo malonumui!
absoliuciai neteisingai traktuojate mano pasisakyma.
visu pirma jokio pykcio nera, ir jei kas antram zodyje nededu smailiko tai nereiskia, kad pykstu, baruosi ar ironizuoju. Tiesiog isdestau savo nuomone ir pastebejimus su kuriais susiduriau per 5 metus.
Su malonumu patariu ir patarsiu toms kurios nori skrebinti, iesko priemoniu, tariasi ka ir kur panaudoti. Daug metu padedu merginoms parsisiusti pigesniu priemoniu is uzsienio, dalinuosi tuo ka turiu pati.
Apie komentara del komercijos, taip as gaminu pagal uzsakymus, bet tai daryti pradejau ne vienerius metus paskrebinusi ir ne del irankiu atsipirkimo, viskas isisuko savaime ir prasidejo nuo dovanu draugams, kolegoms ir t.t. palaipsniui atsirado vis daugiau zmoniu kuriems patiko tai ka darau, o ir man patinka tas uzsiemimas. Taigi cia kaip tame posakyje-uzsiimk megiama veikla ir tau nereikes dirbti.
Kopijavimas atskira tema , apie daug diskutavome scrapping.lt temose su pavyzdziais ir t.t.
Konkurencija yra ir turi buti, pati nelabai kreipiu i tai demesi, darau tai kas man malonu ir stengiuosi nuolat tobuleti, ieskoti naujoviu. Bet kainas kiekviena turetu nusistatyti pati, ivertindama savo medziagas, darbo sanaudas, ir t.t. o kuomet klausia kainos su tikslu padaryti ta pati tik pigiau tai patikekit manim tikrai nemalonu. Su tokiais dalykais susiduriu vos ne kasdiena ir man tai atrodo siek tiek zema . ( pvz. zmogus klausia pas mus kainos, jam pasirodo galbut brangoka, susiranda kita"skrebintoja" praso padaryti kazka panasaus ir as sulaukiu zinutes kiek gi kainuoja stai toks darbelis< tikrai nemaloniai jauciuosi tokiais atvejais)
tai va, o toliau apie skrebo priemones
Tosk tavo prima atsargos ispudingos, ir man labai patinka kaip tu jas panaudoji skrebukuose. Kazkada ir mane valde gelytes, bet laikui begant keitesi nuotaikos ir dabar darau kazka panasaus i clean and simple. Per skrebukiu susitikima buvo nuostabi pamokele apie mix media technikas, va sita dalyka noreciau labiau ivaldyti