tik gavau deze is Stampers Anonymous ...einu nardyt po ja .
Labai tiksliai parduotuves pavadinimas apibudino mano manija ju stampukam, esa tokie del kuriu esu praradus saika...Teisybe...tam reikia 12-zingsniu anonimo grupes
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 03, 22:38)
tik gavau deze is Stampers Anonymous ...einu nardyt po ja .
Labai tiksliai parduotuves pavadinimas apibudino mano manija ju stampukam, esa tokie del kuriu esu praradus saika...Teisybe...tam reikia 12-zingsniu anonimo grupes
Pasirodyk su savo naujaisiais lobiais
Jooo, Anoniminis Priklausomybes Nuo Stampu klubas
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 03, 16:10)
Pasirodyk su savo naujaisiais lobiais
kad geda
yra tokia patarle: "Never reveal the depth of your mind or your purse"...tiktu dar dadeti prieda kad niekad neatskleisk kiek stampuku turi
Nu nebent atsiusiu az
taigi iš smalsumo numirsiu
QUOTE(Zmogiuke @ 2011 03 01, 10:56)
Koks grazus sitas stampukas
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 04, 01:16)
...tiktu dar dadeti prieda kad niekad neatskleisk kiek stampuku turi
mums gali atskleisti, mes tave suprasim
as irgi laukiu siuntinuko su popieriukais, skylamusiais
sekantis mano uzsakymas bus su stampukais
QUOTE(ZiLiute @ 2011 02 28, 14:17)
Sveikos skrebintojos pakankamai ilgai stebiu jusu darbus ir baigiu susirgti sia liga, nors dar nieko neskrepinau
Visu pirma neturiu ne vieno tam skirto irankio...
Rasau cia todel, nes noriu paklausti kam skirtas sis sizzix prietaisiukas daug maz isivaizduoju, bet gal galima konkreciau patikslinti mano nuojauta?
P.S. gal yra kur Vilniuje vienos dienos kursai? kad susipazinti su paciu darbo principu ir pagrindiniais irankiais?
Visu pirma neturiu ne vieno tam skirto irankio...
Rasau cia todel, nes noriu paklausti kam skirtas sis sizzix prietaisiukas daug maz isivaizduoju, bet gal galima konkreciau patikslinti mano nuojauta?
P.S. gal yra kur Vilniuje vienos dienos kursai? kad susipazinti su paciu darbo principu ir pagrindiniais irankiais?
Esu siek tiek nusivylusi sios temos dalyviu abejingumu...
Galiu tik padekot Glidei uz geranoriska pagalba...
QUOTE(ZiLiute @ 2011 03 08, 07:29)
Esu siek tiek nusivylusi sios temos dalyviu abejingumu...
neabejingumas...
kam tas Sizzix skirtas? paprasciausiai pagooglink ar paieskok You.tube ir iskart bus aisku
o kursai...ne LT juk gyvenu
Kokia technika bedirbtume, skiriasi mūsų stilius, skonis, sumanumas, žinios, tikslai ir kiti dalykai.
Bet kiekvienai technikai perprasti, pasiruošti visad geriausia pradėti mokymais. Čia gaunamos pamatinės žinios, gera galimybė pasinaudoti įvairiomis medžiagomis, priemonėmis, prietaisais, gauti konsultacijas, atsakymus į klausimus, todėl...pritariu Zmogiukei
Bet kiekvienai technikai perprasti, pasiruošti visad geriausia pradėti mokymais. Čia gaunamos pamatinės žinios, gera galimybė pasinaudoti įvairiomis medžiagomis, priemonėmis, prietaisais, gauti konsultacijas, atsakymus į klausimus, todėl...pritariu Zmogiukei
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 08, 15:04)
neabejingumas...
kam tas Sizzix skirtas? paprasciausiai pagooglink ar paieskok You.tube ir iskart bus aisku
Jei yra google ir youtube, tai kam supermamos?
QUOTE(ZiLiute @ 2011 03 10, 13:30)
Na, kad galetume diskutuoti - patinka, nepatinka, ir visokius kitokius dalykus Arba galime pasidalinti patirtimi, atsakyti i konkrecius klausimus. Turbut ne viena cia esanciu neisipareigoja buti enciklopedija arba 118 konsultante
QUOTE(ZiLiute @ 2011 03 10, 06:30)
Jei susidomeciau "TTVF (Through the View Finder) fotografija, neiciau i TTVF fotografu foruma su klausimu "Kas yra TTVF fotografija?" kol neesu apie tai paskaicius, ...bent elementarius klausimus sau atsakius
Na, kad galetume diskutuoti - patinka, nepatinka, ir visokius kitokius dalykus Arba galime pasidalinti patirtimi, atsakyti i konkrecius klausimus. Turbut ne viena cia esanciu neisipareigoja buti enciklopedija arba 118 konsultante
QUOTE(Skrebuke Irma @ 2011 03 10, 16:05)
Jei susidomeciau "TTVF (Through the View Finder) fotografija, neiciau i TTVF fotografu foruma su klausimu "Kas yra TTVF fotografija?" kol neesu apie tai paskaicius, ...bent elementarius klausimus sau atsakius
Vistiek jei ziuri skaitai visas temas - tai yra parasyta daug kartu kas tas sizzix ir cuttlebug ir siluetas...