Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimo Priemonės #4

QUOTE(Centime @ 2013 07 25, 20:26)
Vat imi ir perki ir lauki lauki lauki CIA

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios,

kadangi jau vasara ipusejo ir greit vel mokslo metai, noriu vel i jus kreiptis su pagalba wink.gif Lygiai pries metus irgi jums rasiau, ir atsirado nuostabiu moteru - mamu, kurios atidave savo likucius, nereikalingus daiktelius.

taigi siais metais, vel drystu paprasyti - ivairiu popieriuku, siukslyciu, likuciu, kazkokiu nereikalingu priemoniu, jei turite.

As dirbu Viltyje, Karoliniskese, su labai sunkia negalia turincius suaugusiuosius, mes su jais darome atvirutes, kartais puosiame dezutes. atviruciu pagaminome nemazai, didzioji dalis - buvo skirta dovanoms.
siemet jau reikia papildyti atsargas, gal atsiras, kas vel nores mums padeti smile.gif
turiu ir foto, kad mes dirbam, tik siuo metu kompas mano uzluzes, rasau is kito smile.gif

jei kas nors noresite prisideti prie gero darbo - galite man parasyti asmenine zinute smile.gif

atsiprasau uz off topic smile.gif
Atsakyti
Noriu pasmalsauti, ar esat siuntęsi figūrinių skylamušių iš Kinijos? Ar verta? Kaip kokybė?
Atsakyti
Sveikos,

Reikia informacijos ir pagalbos smile.gif Man reikia iškirsti, išpjauti nemažą kiekį (apie 100-150vnt ) drugeliu, bet jie turi būti apie 10-15cm skersmens. Su skylamušiais netinka, nes per maži. Galvoju gal kuri su kirtimo masinele galetu pagelbėti man? Gal turit kokia kirtimo formą tokio didesnio? Jei taip, būčiau dėkinga jei parašytumėt AŽ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Noriu pasiteirauti kur būtų galima įsigyti kirtimo formelių didelėms gėlėms iš popieriaus daryti. Kur užsisakote, gali būti ir užsienio svetainės, o gal kas turi atliekamų?
Atsakyti
Sveikos, gal kas gali paaiškinti kaip naudotis tokiais antspaudais? Kažkada esu pirkusi lyg guminį (?) antspaudą pabandymui ir rašalo pagalvėles, bet perbraukus ranką per popierių ir tą antspaudą, nusidažydavo pirštai. Gal brangesnės priemonės geriau laiko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Toast @ 2013 09 04, 11:33)
Sveikos, gal kas gali paaiškinti kaip naudotis tokiais antspaudais? Kažkada esu pirkusi lyg guminį (?) antspaudą pabandymui ir rašalo pagalvėles, bet perbraukus ranką per popierių ir tą antspaudą, nusidažydavo pirštai. Gal brangesnės priemonės geriau laiko?  unsure.gif


Ta prasme, kaip jais naudotis, kad neteptų? Nes tai priklauso nuo naudojamo antspaudų rašalo ir nuo popieriaus paviršiaus ant kurio antpaudas dedamas. Su Versafine rašalu tepti neturėtų tikrai. O tokio tipo antspaudai yra laikinai "prilipdomi" ant akrilinio bloko (CD įdėklas man tam irgi puikiai tikdavo biggrin.gif)
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2013 09 04, 15:51)
Ta prasme, kaip jais naudotis, kad neteptų? Nes tai priklauso nuo naudojamo antspaudų rašalo ir nuo popieriaus paviršiaus ant kurio antpaudas dedamas. Su Versafine rašalu tepti neturėtų tikrai. O tokio tipo antspaudai yra laikinai "prilipdomi" ant akrilinio bloko (CD įdėklas man tam irgi puikiai tikdavo biggrin.gif)

bigsmile.gif Supratau, ačiū 4u.gif Beje, jei ką domina lietuviški antspaudai, kaip matau, Jurasta gausiai papildė atsargas.
Atsakyti
Sveikos merginos, jau seniai vis žiūrinėju scrap'o darbelius, priemones ir pan., bet nieko nedariau, bet va buvo proga ir skolintu aparačiuku (cuttlebug) pasidarbavau savo malonumui ir reikmėms, tai dabar susirgau galutinai... unsure.gif
Būkit geros, pasidalinkit informacija kur ir kaip pigiau (lt žinau tik spalvunamus, bet ten barngoka man..) būtų galima įsigyti, kirtimo ir embosinimo aparačiuką, bei koks geriau... užsieny nesu pirkus i nežinau kaip tai daryti... bet ten manau pigiau nei čia, tad gal kas paprotins..
Prašau padėkit, o tai jau net naktimis sapnuoju kaip skrebukais užsiimu doh.gif
Širdingai dėkoju visoms atsiliepsiančioms 4u.gif
Atsakyti
Kaune, Jurastoj (Vilniaus gatvėj) yra akcija Sizzix apratui - berods 284 Lt kainuoja. Aš pati turiu HappyCut iš Senas Naujas. Ten jis apie 330 Lt, bet su jų kortele dar 5 proc. nuolaidą duodavo. HappyCut plokštės didesnės. Į komplektą įeina 4 plokštės (pagrindas, 2 kirtimo plokštės ir embosinimo plokštė), taip pat embosinimo kilimėlis. Dar atskirai pirkau vieną plokštę, kad galėčiau kirsti Cuttlebug ir Sizzix kitimo formeles. Šiaip esu juo labai patenkinta, nors originalias Sizzix kirtimo formeles man nelabai patinka kaip kerta - bet prisitaikiau dar vieną kirtimo plokštę. Su visom kitom formelėm jokių problemų.
Atsakyti
QUOTE(Moliuskas @ 2013 09 08, 19:33)
Kaune, Jurastoj (Vilniaus gatvėj) yra akcija Sizzix apratui - berods 284 Lt kainuoja.

http://www.jurasta.l...ik-wwwjurastalt
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, jau šį tą nusižiūrėjau ten, bet gal dar kas gali ką pasiūlyti?
Atsakyti