Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimo Priemonės #4

manau neapdzius 4u.gif nuo stampuku nesunkiai nusivalo kiek ziurejau video, o juk naudojas tokiais pasakytu ar nuo pirstu, ypac panagiu lengvai nusivalo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(BukSavimi @ 2013 03 29, 16:53)
Tada dar klausimas- ar ta kempinėlė su dažais neapdžiūtų per pusdienį?
Labai nenoriu prisipirkti prekių, kurių gali neišeiti panaudoti, tai atleiskit, kad taip klausinėju... biggrin.gif

jei daziukus laikysi ta pusdieni neatidarytus ir ne ant saulutes, tai viskas turetu but gerai, cia gi to panaudojimo gi nedaug, tai tikrai atlaikys. o del valymo tai iskart dregnas serveteles tureti, kad kiekvienas svecias patogiai nusivalytu ir nepabijotu antspaudo palikti, kad ir kokia dama pasitaikytu su nauguciais smile.gif va jei bet kokius dazus uzlaikai ant odos ir nenuplauni/nenuvalai paskui jau sunkiau ir nusivalo, bet iskart valant nera jokiu problemu
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus, padėjot apsispręsti.... smile.gif
Atsakyti
gal patarsit kaip cia padaryta- ar lapai susiuti tarpusavyje ir priklijuoti prie pagrindo, ar siuta tiesiai prie pagrindo? ir jei klijuot, tai kokiais klijais geriausiai- sausais piestukiniais ar kokiais slapiais? aciu.
user posted image
Atsakyti
Labai ieškau kokio tai kirtimo ir reljefo aparatuko: sizzixo ar cuttebugo..na kažko pigiau nei pirkti naują...gal kas norite parduoti? 4u.gif
Atsakyti
Labas skrebukes,

Noreciau ir as savo malonumui ir terapijai isbandyti skrebinima. Nesinori labai apsikraut daiktais, tad gal galit patart. Pirmiausia tai nusiziurejau sizzix big shot kirtimo ir reljefo masinele, bet kaip suprantu norit is jos daug isgauti reikes pirkti kirtimo formeles ir reljefo papildomai taip? Tai ju pagal poreikius reikes. O pvz isigijant silueta daug priedu jau nereiks, bet su juo reljiefu jau nepadarysiu taip?
Atsakyti
QUOTE(vilze @ 2013 04 10, 14:15)
gal patarsit kaip cia padaryta- ar lapai susiuti tarpusavyje ir priklijuoti prie pagrindo, ar siuta tiesiai prie pagrindo? ir jei klijuot, tai kokiais klijais geriausiai- sausais piestukiniais ar kokiais slapiais? aciu.

user posted image


Paveiksliuko nesimato(bent jau man),tad nieko patarti negaliu smile.gif

QUOTE(marmoozele @ 2013 06 27, 13:42)
Labas skrebukes,

Noreciau ir as savo malonumui ir terapijai isbandyti skrebinima. Nesinori labai apsikraut daiktais, tad gal galit patart. Pirmiausia tai nusiziurejau sizzix big shot kirtimo ir reljefo masinele, bet kaip suprantu norit is jos daug isgauti reikes pirkti kirtimo formeles ir reljefo papildomai taip? Tai ju pagal poreikius reikes.  O pvz isigijant silueta daug priedu jau nereiks, bet su juo reljiefu jau nepadarysiu taip?

Jei tik savo malonumui nori isigyti aparata, tai ziurek kurio kaina tau yra priimtinesne, nes be visu formeliu SIzzix Big Shot yra pigesnis variantas, nei isigyti silueta.
As asmeniskai turiu abu, bet Sizzix'as visad po ranka ir naudojamas zymei dazniau. Nes jis man kompaktiskesnis, nereikia prijungineti prie pc, tad dirbasi su juo greiciau, ir iskerta formeles man ivairaus storio popieriu, ko nepasakyciau apie silutea.
O del formeliu, tai turiu isigijus pacias megstamiausias ir labiausiai sau prigijusias, kad naujas dabar isigiju labai retai. O formeliu merginos pardavineja naudotu, tad galima isigyti zymei pigiau, nei pirkti nauja ir naudoti jas daug kartu. Aisku per dideli ar neteisinga naudojima gali formeleje iskilti asmenys ir tada toj vietoj neiskirsti popieriaus. Pacias skaidrias ploksteles (naudojamas kirtimui) jei naudosi taisyklingai galesi ilgai ju nekeisti. As tikrai daug kertu, tad keisti prireikia kas 2-3metai. Ir zinoma folderiukai embosinimui irgi isigijami pagal rasta, kokie patinka labiausiai, tad nebutina ju prisipirkti kruvas smile.gif
Kas del silueto, tai Siluetui taip pat reikia investiciju, nes paveiksleliai yra perkami, zinoma jei turi spec.programas gali pati nusipiesti ir juos konvertuoti silueto naudojimui. Priedai kitokioms funkcijom, taip pat nera pigus malonumas. Jei naudoji nekokybiska popieriu greit atsimpa peiliukai, taip pat neiveikia gerai storo popieriuko. Pvz. cordineiso popieriu kertant tenka nepajudinus paveikslelio pora kart per programa paleisti, kad ipjautu iki galo. Padukas ant kurio klijuojasi popierius, nuo dazno naudojimo greit nebelipina, tai as net dabar isigudrinau jei maza paveiksliuka pjaustau, tai atsiklijuoti apsaugine plevele tik ant puses paduko, kad ant kitos puses bereikalo nekibtu dulkes, o kita karta naudoju jau kita puse. Ir zinoma siluetas neembosina.
Na ir surasiau savo pastebejimus 4u.gif gal pravers apsisprendziant smile.gif
pabaigai galiu tik tiek pasakyt, kad kiekvienas individualiai susiranda kas labiau sirdziai mielesnis smile.gif
Atsakyti
Sypseniki labai aciu uz issamu atsakyma, labai pagelbejote 4u.gif
vis tik nutariau isigyti sizzix. Jei jau labai uzsikabinsiu va tada ir ziuresiu ar neresis kazko dar.

Dar gal galite kas turite laiko ir noro parasyti kur isigijate siam aparaciukui kirtimo ir reljiefo formeles prieinamom kainom:)

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Smagu, kad bent tiek info buvo naudinga, visad sakau ir manau, kad kito nuomones verta pasiklausti, bet vistiek reikia nuespresti individualiai kas paciam geriau ir naudongiau yra 4u.gif
Formeles dazniausiai isigyjam uzsienio internetinese skrebo parduotuvese, taip pat ir lietuviskose parduotuvese, nemazas pasirinkimas ju yra spalvunamai.lt parduotuveje. dar pasitaiko, kad skrebukes pigiau pardavineja formeles panaudotas, bet neprigijusias, tokiu variantu gali pasizvalgyti scrapping.lt forume turgaus temoj.
Atsakyti
Gal kas turite parduoti pigiau naudota dekoratyvini skylamusi Drugelio formos? Reiketu kokio didesnio, mazdaug 50-70 mm
Atsakyti
Sveikos hi.gif
norėjau paklausti gal kuri turit, naudojat
Sew Easy Straight
ar normaliai jis ten dirba biggrin.gif
dar gal kur žinot, matėt, girdėjot, ieškau popieriaus bet A4 formato, nestoro bet ir neploniausio popieriaus gražaus... Spalvų namai turi bet arba per mažas arba per storas verysad.gif

Gal SM yra turgelio tema kokia? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Sandrita-: 18 liepos 2013 - 06:42
Sandrita, as turiu sew easy, kas butent tave domina-ar gerai dirba-. jei tinkamai naudoji tai gerai ir dirba. praduria skylutes, o paskui su adata siuvi ir tiek. tiesiog paciam nereikia skyluciu badyt, greiciau gaunasi.

savoka netoras ir neploniausias popierius dazniausiai apibreziamas jo gramatura. Akvarelinis popierius yra 210 gr. rasomasis popierius 80 gr. tai kokio tau storio reikia? cardstock popierius yra nuo 200 iki 220 gr apytiksliai. plonesnis vienpusis nuo 120 gr.
is standartinio 30x30 lapo visada nesunkiai galima padaryt ir A4.
Atsakyti