Noriu jūsų patarimo...nesu skrebukė, bet prireikė man ovalo formos skylamušio. Radau ebay tinkamo dydžio (2"x1,5") EK success ir Clever Lever. Kaina abiejų panaši. Kurį patartumėte pirkti? O gal ką geresnio galite pasiūlyti?
Pagaliau turiu ką surišti su savo įrišimo aparatu ... Ir jau buriu kokį pusvalandį. Mano internetas labai lėtas - pažiūrėti reklaminių filmukų galimybės nėra - prašau patarkit: kaip nustatyti kokio dydžio spiralės reikalingos ? Gal kokie matavimo būdai yra ? Surišau, bet man atrodo per gremėzdiška ... norėčiau pasitikrinti
Kaip manot, gera pjovimo liniuotė iš dekostudijos? Pradėjau domėtis skrebinimu, manau tikrai prireiks jos ir neretai Plius ir pjovimo kilimėlis pridėtas, aišku, kiek ten jo yra...
Ieškojau inete ir tų kilimėlių 30x45cm, labai jau skirtingos kainos, pradedant nuo 30-40 Lt... Manau tokio dydžio pilnai turėtų užtekt
Gal žinot, kur pigiau galėčiau įsigyt skylamušių: figūrinių ir šoninių? Nes iš dekostudijos biškį brangogai išeitų Pradžiai tiktų ir naudoti
Dar klausimėlių iškilo Atradau kelių rušių lipnių dvipusių juostelių, skiriasi tik pločiu ... maždaug kokio pločio imt: 3, 5, 10 mm...? Tokia tiktų? http://adv24.lt/lt/liim/1225/
Mielos auksarankes prasau jusu pagalbos..kur lietuvoje galima isigyti grazu reljefiniu popieriu? Arba gal kuri auksaranke Vilniete turi reljefo masinyte ir sutiktu man padet..atsiliginciau
Mielos auksarankes prasau jusu pagalbos..kur lietuvoje galima isigyti grazu reljefiniu popieriu? Arba gal kuri auksaranke Vilniete turi reljefo masinyte ir sutiktu man padet..atsiliginciau