Įkraunama...
Įkraunama...

Skrebinimo Priemonės #4

QUOTE(Sanrita @ 2011 01 11, 17:18)
Už odiniu viršeliu trauktą albumą 14 lt mokėjai ?  g.gif Pasakyk kur  mirksiukas.gif

man pagal ta nuoroda skylamusi meta blush2.gif
Atsakyti

! 
Primenu, kad  yra draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. tai galite atlikti per až, skype, meilus ar kitu būdu, bet ne viešoje Forumo erdvėje. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos.

Atsakyti
Noriu patarimo ax.gif Paaiškinkit prašau paprastai, kuo skiriasi pigmentinis ir kalkinis rašalas ? Turiu vieną anspauduką, norėčiau jį išbandyti ir nežinau kokį rašalą rinktis blush2.gif Dar norėčiau juo sendinti tarkim atvirukų kraštelius. Kuris tam būtų tinkamesnis? Ar jie greit uždžiūna? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltagėlė @ 2011 01 17, 17:44)
Noriu patarimo  ax.gif Paaiškinkit prašau paprastai, kuo skiriasi pigmentinis ir kalkinis rašalas ? Turiu vieną anspauduką, norėčiau jį išbandyti ir nežinau kokį rašalą rinktis blush2.gif Dar norėčiau juo sendinti tarkim atvirukų kraštelius. Kuris tam būtų tinkamesnis? Ar jie greit uždžiūna? rolleyes.gif

imk pigmentini nenusivylsi: su juo gali sendinti, emsosinti su milteliais+fenu ir stampuoti. Spalvos sodrios, rasalas skystesnis.

Kalkiniai man nelabai...jie tokie pasteliniai lyg truputelis spalvos sumaisyta su daug baltos, nu jie tokie 'pudriniai'- kalkiniai...vz spalva nesodri; Tinka stampuoti labiau galbut ant tamsaus pagrindo. Jie nera pakankamai dregni kad prie ju priliptu embosinimo milteliai. Bent man, kalkiniuose daugiau (-) negu (+).
As sendinu pagrinde tik su pigmentiniais ir su Distress Ink Dye rasalais.
Padejau kiek apsispresti? smile.gif
Atsakyti
O man atvirkščiai - labiau patinka kalkiniai (chalk). Ir būtent dėl subtilesnių spalvų...ir krašteliai man gražiau sendinasi su kalkiniais - ne toks ryškus tas sendinimas. Na, embossinimui jie tikrai nelabai tinkami, bet tam reikalui turiu atskirą rašaliuką (skaidrų) ax.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
kas darot embosiga kuo kaitinat? fenu ar turit ta specialu kaitintuva? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiltene @ 2011 01 19, 23:08)
kas darot embosiga kuo kaitinat? fenu ar turit ta specialu kaitintuva?  g.gif

paprastu fenu nepakaitinsi. Reikia arba specialaus rankdarbiams skirto feno, arba tinka statybinis fenas.
Atsakyti
Merginos help ką daryti. Nebegaliu nu taip nesėkmės užpuolė. Prie to prizidėjo, kad sizzix savo sulaužiau šnd. Embosinau. ir nesupratau kas buvo stipriai teeškštelėjo ir darbar spaudžia tik vieną pusę.. Nesuprantu kas negerai? Nebegaliu.. Kaip tik tiek darbelių turiu padaryti. Mirsiu vietoj jaučiu.. Padėkit prašau gal yra lt kokie meisiturkai kurie pažėt galėtų, o gal kas suidūrė su tokia problema.. Kažkoks košmaras..
Atsakyti
Jei kam įdomu sizzix be rūbų smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GundaC @ 2011 02 10, 10:20)
Oho Irma, kiek ten pas tave gerio  bigsmile.gif
Kaip noreciau as ten viska apziureti, ach gaila... toli gyveni  ax.gif
Norejau paklausti, kaip atrodo skylamusis, kuris pas tave virsutiniame antrame lape, pacioje apacioje pats paskutinis kairysis  g.gif
toks?
http://www.joann.com...=zprd_10694040a

Vakar ir as jau pasiemiau savo siuntinuka su keliais skylamusiais  biggrin.gif
***http://www.joann.com...=zprd_10073278a
http://www.joann.com...=zprd_02393759a

pasikviesciau i svecius jei gyventum arciau 4u.gif
Tas skylamusis atrodo kaip tavo *** pirmas paminetas kuri isigyjai. Susideda is dvieju skylamusiu: vienas kampam, kitas ilgesnis krastam.
Man Martha Stewart skylamusiai patys paciausi wub.gif
Jei kam įdomu sizzix be rūbų
blink.gif lotuliukas.gif o kur jo rubai dingo??? kas jam atsitiko...nesupratau is Tavo virsutinio paaiskinimo, ax.gif ar jis tiesiog nukrito ar uzstrigo embosinant? atrodo kaip vintazinis prietaisas nuo viduramzio laiku ...tiktu kaip aksesuaras prie mano Tim Holtz 'Vegabond' kirtimo masineles biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skrebuke Irma: 10 vasario 2011 - 21:58
QUOTE(Wiltene @ 2011 01 19, 23:08)
kas darot embosiga kuo kaitinat? fenu ar turit ta specialu kaitintuva?  g.gif

tikrai geras daiktas tas spec. kaitinimo fenas thumbup.gif verta įsigyti, nes su paprastu nė velnio neišlydys schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti