Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(Adrijana @ 2011 01 04, 14:45)
Per kur skrendat i Fuerte?  Jau pasimeciau tarp tu bilietu ir datu smile.gif
Norisi pigesnius bilietus rasti bet sumoj vistiek nemazai gaunasi dviem zmonem 1500 lt ir daugiau.

nu tikrai nemazai, mums gavosi 1790lt keturiems su registruotu 20kg bagazu, į Lanzerotę per Briuselį pirmyn atgal. kad ir į Fuertę merginos nebrangiai pirkosi g.gif
Atsakyti
Noja o jums cia tiek gavosi su Ryanairu? Nes jei taip tai i Lanzarote is Briuselio ju skrydziai nesutampa, kaip ir daugelis Ryanairo skrydziu i Kanaru salas. Nes konkreciai siuo atveju tai is Kauno skrendant i Briuseli, jame butum tik 12:35, o skrydziai i Lanzarote 06:40. Tai dar butu galima laukti kitos dienos bet kas dvi paras skrenda tik tai kai viesbucius pridedi tai tas pats gaunasi sad.gif
Sedziu jau nezinau kiek laiko prie visu tu bilietu, bandysim su vyru ir vaiku geguze skristi. Daugmaz susideliojau jau kelione kaip skristi, tai iseina mum trim savaitei apie 2600 bet be maitinimo ir skrydis is Vilniaus. Kazkaip pagalvojom kad jei mes vieni tai vieni bet su vaiku pusantru metu ieskojom kad patogiau butu ir nereiktu dar iki Kauno vaziuoti. Tai kol kas tokia kaina pigiausia kiek isejo rasti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo techno: 04 sausio 2011 - 15:57
QUOTE(techno @ 2011 01 04, 16:50)
Noja o jums cia tiek gavosi su Ryanairu? Nes jei taip tai i Lanzarote is Briuselio ju skrydziai nesutampa, kaip ir daugelis Ryanairo skrydziu i Kanaru salas. Nes konkreciai siuo atveju tai is Kauno skrendant i Briuseli, jame butum tik 12:35, o skrydziai i Lanzarote 06:40. Tai dar butu galima laukti kitos dienos bet kas dvi paras skrenda tik tai kai viesbucius pridedi tai tas pats gaunasi sad.gif
Sedziu jau nezinau kiek laiko prie visu tu bilietu, bandysim su vyru ir vaiku geguze skristi. Daugmaz susideliojau jau kelione kaip skristi, tai iseina mum trim savaitei apie 2600 bet be maitinimo ir skrydis is Vilniaus. Kazkaip pagalvojom kad jei mes vieni tai vieni bet su vaiku pusantru metu ieskojom kad patogiau butu ir nereiktu dar iki Kauno vaziuoti. Tai kol kas tokia kaina pigiausia kiek isejo rasti g.gif

taip, mes skrendam su Ruanairu, bet iš Rygos (mums jokio skirtumo iš kur, vistiek važiuot reikia) su nakvyne Briusely,kitą dieną anksti ryte į Lanzarotę ir grįžtam atgal taip pat. nakvynė Briusely mūsų šeimai +100e (čia div nakvynės). nervina mane tos tarpinės nakvynės, bet ką dabar. man svarbu, kad gaunasi žyymiai pigiau nei per agentūrą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja78: 04 sausio 2011 - 16:09
O dar klausimas, ta suma kuria paraset cia tik bilietai ar ir pragyvenmas Lanzarotej?
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 01 04, 17:23)
O dar klausimas, ta suma kuria paraset cia tik bilietai ar ir pragyvenmas Lanzarotej?

tik bilietai, aisku biggrin.gif butu labai smagu, jei butu viskas biggrin.gif
Papildyta:
jum vaikas nekainuoja, nes jam1,5m, o musiskiam sbilietai lėktuvo kaip suaugusiems, kainuoja.
Atsakyti
Ir mum panasiai gavosi 2500lt 3 suauge ir kudikis pirmyn atgal is Kauno (be tarpiniu nakvyniu), bet dar iskaiciavau priority ilipima ir 15 kg bagaza, kurio net neimsim doh.gif , nes tarp skrydziu atgal nedaug laiko, galim nesuspeti sulaukti bagazo .
Skrydis Kaunas-Londonas-GKanarija ir atgal per Liverpuli. Aisku norejosi dar pigiau, bet kai su vaiku tai taip isejo... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebuklas: 04 sausio 2011 - 16:30
smile.gif smile.gif smile.gif 4u.gif aaaa, nu tai tada jauciu as ne labai cia ir prasausiu, nes as kur parasiau 2600 tai cia su pragyvenimu savaite laiko, bet tik butukas, jokio maisto ten nei ka. Tai man pats skrydis apie 2000 gavosi. Bet kadangi jau esam Tenerifej buve ir zinom daugmaz kainas tai su vyru paskaiciavom kad apsimoka geriau patiems eit valgyt pusrycius visokius ir vis kitur nei viesbuty, tuo labiau kad pakeliauti norim. Tik nezinau kaip su mazu cia bus smile.gif Ir plius skrydis is Vilniaus, nes patys Vilniuj gyvenam, tai nereiks niekur trenktis ir galvot kur masina palikti. Tai man pats skrydis apie 2000 gavosi.
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 01 04, 17:29)
smile.gif  smile.gif  smile.gif  4u.gif aaaa, nu tai tada jauciu as ne labai cia ir prasausiu, nes as kur parasiau 2600 tai cia su pragyvenimu savaite laiko, bet tik butukas, jokio maisto ten nei ka. Tai man pats skrydis apie 2000 gavosi. Bet kadangi jau esam Tenerifej buve ir zinom daugmaz kainas tai su vyru paskaiciavom kad apsimoka geriau patiems eit valgyt pusrycius visokius ir vis kitur nei viesbuty, tuo labiau kad pakeliauti norim. Tik nezinau kaip su mazu cia bus  smile.gif Ir plius skrydis is Vilniaus, nes patys Vilniuj gyvenam, tai nereiks niekur trenktis ir galvot kur masina palikti. Tai man pats skrydis apie 2000 gavosi.

tai jusu vaikui nekainuoja skrydis juk. o musiskiams kaip suaugusiems bilietas kainuoja. Ryanair jokio skirtumo nera vaiku amzius, jei vaikui daugiau nei 2 metai. mums zmogui gavosi bilietai 447,5lt.
Atsakyti
Ten ima kazkoki 20 euru mokesti uz infanta man rodos. Nu ir dar aisku man cia gali nieks neiseiti nes bilietu nenusipirkau dat, tai kol sutaupysiu ir nebeliks uz tokia kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(techno @ 2011 01 04, 17:35)
Ten ima kazkoki 20 euru mokesti uz infanta man rodos. Nu ir dar aisku man cia gali nieks neiseiti nes bilietu nenusipirkau dat, tai kol sutaupysiu ir nebeliks uz tokia kaina smile.gif

biggrin.gif tai dar galit ir pažiūrinėt mirksiukas.gif 4u.gif nebent nusprendėt skristi tik iš Vilniaus, o ne Kauno smile.gif
Atsakyti
nu jauciu dar reikia ir per Ryga perziureti nes ne vienas skrydis is Kauno netinka, gaunasi nakvyniu tarpiniu daug. O kokiu budu pigiausia Rygos aerouosta pasiekti? cia gal su tuo autobusiuku kuris ir i Kauno aerouosta veza? su Ollex firma berods? ar jus patys organizavotes?
Atsakyti
Na ka, vel jungiuosi prie jusu. Lapkriti pabuvojom Gran Kanarijoj, tai nusprendem kovo menesi dabar grizti i Fuerteventura, man ten labai patiko smile.gif Noreciau atgal lekt i situs apartamentus http://www.tripadvis...ry_Islands.html
Labai patiko mums jie. Bet dabar dar mastau gal kad dar Tenerifeje nebuvom, tai gal ir sia sala isbandyti... I Gran Kanarija tai zinau, kad negrisiu, nelabai man kazkaip ji pasirode smile.gif
Atsakyti