QUOTE(sugarbabe @ 2011 02 07, 21:04)
mes ryt jau kylam.. dabar skrisim su ryanair is Kauno
daiktus pradejau pakuotis.. tai visai nebaisus tas rankinis bagazas
o maniau, kad nieks netilps na tik kai beforme tase, tai tikiuosi labai nesikabines del matmenu
ora ne pati geriausia prognozuoja bet tikiuos vistiek nors siek tiek pasilepinti pries saulute
daiktus pradejau pakuotis.. tai visai nebaisus tas rankinis bagazas
o maniau, kad nieks netilps na tik kai beforme tase, tai tikiuosi labai nesikabines del matmenu
ora ne pati geriausia prognozuoja bet tikiuos vistiek nors siek tiek pasilepinti pries saulute
Geros kelionės is smagių atostogų. Labai lauksim nuotraukyčių.
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2011 02 07, 20:54)
Ar yra sansu pries menesi pradejus kazka susiorganizuot
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 07, 23:16)
Šansų tikrai yra. Bet gali būti brangiau. Aš pradėjau šiuo reikalu užsiimti 1,5 mėn iki kelionės, tai po dviejų sav. kai pažiūrėjau viešbučius, tai 100 eur brangiau
QUOTE(sirkumstancija @ 2011 02 08, 00:23)
aš susiorganizavau kelionę prieš 2 savaites. Žinoma, brangiau gerokai gaunasi nei prieš 2 mėnesius, bet, kad aš nemoku iš anksto planuoti ir tai man kosmusas, kad dar tiek laiko
kainų nėra net ko lyginti su agentūrom. pvz per agentūrą bilietas 1 žmogui 2800Lt
kainų nėra net ko lyginti su agentūrom. pvz per agentūrą bilietas 1 žmogui 2800Lt
Man irgi tas pats. Pasiskaičiau kaip merginos keliauja, susižiūrėjau viską. Bet buvo pirma pačios organizuota kelionė, tai ilgai neapsisprendžiau. O kol abejojau važiuoti-nevažiuoti per dvi-tris savaites viskas pabrango. Bet toli gražu ne iki agentūrų lygio.