Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(kristeba @ 2010 12 30, 22:01)
skaitau as tas kainas  ir groziuosi skaiciais...mums taip nepavyko........

net nuejau pasiziuret kokiais cia skaiciais groziesi biggrin.gif
tai galiu pasakyt, kad kaina labai panasi ir mums gaunas mirksiukas.gif zmogui 75E pirmyn atgal su visais mokesciais ir chek-in 4u.gif
Atsakyti
O kaip oras šiom dienom Tenerifėj? pasidegint įmanoma? Po savaitės jau būsim ten smile.gif
Atsakyti
Sveikos keliauninkes,
Kovo men. ruosiames i Tenerife. Is Lietuvos. Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu kaip taip pigiai galima nuskristi ir pailseti. doh.gif Man zioplai gal galit paaiskinti. ax.gif Ar atskirai uzsakote viesbuti ir kelione. Kaip tai visa suderinti. Bent jau truputi prasvieskit smegenine. Esu uzsisakinejusi viesbucius Europoje, bet vaziavome savo auto, bet tai kaip su lektuvu. Jau tikrai esu labai nezinati. blush2.gif Per kur geriausia skristi ir uzsisakineti. Is lietuvos gaunasi apie 2500lt. zmogui 3zv. viesbuti, 7naktys. Ar galima pigiau?
Jau labai busiu dekinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2010 12 31, 16:24)
Sveikos keliauninkes,
Kovo men. ruosiames i Tenerife. Is Lietuvos. Skaitau skaitau ir niekaip nesuprantu kaip taip pigiai galima nuskristi ir pailseti. doh.gif  Man zioplai gal galit paaiskinti. ax.gif Ar atskirai uzsakote viesbuti ir kelione. Kaip tai visa suderinti. Bent jau truputi prasvieskit smegenine. Esu uzsisakinejusi viesbucius Europoje, bet vaziavome savo auto, bet tai kaip su lektuvu. Jau tikrai esu labai nezinati.  blush2.gif Per kur geriausia skristi ir uzsisakineti. Is lietuvos gaunasi apie 2500lt. zmogui 3zv. viesbuti, 7naktys. Ar galima pigiau?

pati tik syki organizavausi kelione, dabar va ruosiuosi antrai, bet vistiek atsakysiu blush2.gif
1zingsnis - sugalvoji kur nori keliauti.
2 - nusiperki lektuvo bilietus, dazniausiai su tarpinem stotelem, is Kauno pigi aviakompanija - Ryanair, o is Vilniaus Wizzair. ir tada jau zaidi biggrin.gif ziurineji per kur pigiau nuskirsti.. ( jei nera laiko, vistiek pigiau nei lietuviu kompanijos siulo keliones lenkai ax.gif )
3 - uzsirezervuoji viesbuti.
4. lauki keliones ir dziaugiesi dvigubai ar trigubai pigesne kelione thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2010 12 31, 18:24)
Is lietuvos gaunasi apie 2500lt. zmogui 3zv. viesbuti, 7naktys. Ar galima pigiau?

Na,mums trims 14 naktų gaunasi 2500Lt-čia su kelione ir 3 žv. viešbučiu.Esu dėkinga čia visiems patarusiems,kaip susiorganizuoti kelionę pačiam 4u.gif Taigi,dabar tik belieka laukti vasario ir tikėtis šilumos atostogų metu rolleyes.gif
Gerų visiems ateinančių Naujųjų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2010 12 31, 19:07)
pati tik syki organizavausi kelione, dabar va ruosiuosi antrai, bet vistiek atsakysiu blush2.gif
1zingsnis - sugalvoji kur nori keliauti.
2 - nusiperki lektuvo bilietus, dazniausiai su tarpinem stotelem, is Kauno pigi aviakompanija - Ryanair, o is Vilniaus Wizzair. ir tada jau zaidi biggrin.gif ziurineji per kur pigiau nuskirsti.. ( jei nera laiko, vistiek pigiau nei lietuviu kompanijos siulo keliones lenkai ax.gif )
3 - uzsirezervuoji viesbuti.
4. lauki keliones ir dziaugiesi dvigubai ar trigubai pigesne kelione thumbup.gif

Taip viskas teisingai(bet jei nenorit patys organizuotis) galit i Tenerife is Rygos skristi su Novaturu ir ilgesnei trukmei uz sia kaina 2500lt siulo 10-11 dienu
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2010 12 31, 18:49)
Na,mums trims 14 naktų gaunasi 2500Lt-čia su kelione ir 3 žv. viešbučiu.Esu dėkinga čia visiems patarusiems,kaip susiorganizuoti kelionę pačiam 4u.gif Taigi,dabar tik belieka laukti vasario ir tikėtis šilumos atostogų metu rolleyes.gif
Gerų visiems ateinančių Naujųjų thumbup.gif

Superine kaina thumbup.gif
Laplandija, o kur jus darote tarpini sustojima? Ar tik ne Briusely su nakvyne?
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2010 12 31, 19:59)
Superine kaina  thumbup.gif
Laplandija, o kur jus darote tarpini sustojima? Ar tik ne Briusely su nakvyne?

Taip,Briusely schmoll.gif teks pavargti naktelę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 01, 02:08)
Taip,Briusely schmoll.gif teks pavargti naktelę doh.gif

O jus oro uoste trinsites? Gal vertetu apylinkese paieskoti kokio viesbutuko. Nors kainos ne mazos, bet kai para laukt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(radviliux @ 2011 01 01, 14:22)
O jus oro uoste trinsites? Gal vertetu apylinkese paieskoti kokio viesbutuko. Nors kainos ne mazos, bet kai para laukt...  rolleyes.gif

Tai kad į priekį skrendant lėktuvas 6 ryto į Fuertę,neverta viešbučio užsakinėt lotuliukas.gif .O kai atgal grįžinėsim gal užsakysim jau iš Fuertės viešbutį Charleroi,žiūrėsim pagal aplinkybes g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 01, 20:30)
Tai kad į priekį skrendant lėktuvas 6 ryto į Fuertę,neverta viešbučio užsakinėt lotuliukas.gif .O kai atgal grįžinėsim gal užsakysim jau iš Fuertės viešbutį Charleroi,žiūrėsim pagal aplinkybes g.gif

mes irgi taip darysim drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau kad aciu visoms uz patarimus. Tikrai sesiu ir padirbesiu ir kelione susideliosiu pigiai. Dar syki dekoju. biggrin.gif
Su Naujais! Daug pigiu ir sekmingu ir ispudingu kelioniu. 4u.gif
Atsakyti