Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(Idava @ 2011 02 02, 08:17)
galit pirkt, išeina pigiau. mes nėjom į vandens parką, nors turėtų ten neblogas būt... dukrytė dar labai maža buvo (6 mėn), tai pagalvojom kad sudėtinga su ja bus.

Kiek ziurejau Siam parko internetiniame puslapyje, tai neblogai atrodo. Tik beda tame, kad as nemegstu tu visu ekstrymu, o vyras be ju negali doh.gif Tai va ir vel klausimas, ar bus man ten ka veikti, kai neciuozineju nuo tu kalnu?

QUOTE(Helllen @ 2011 02 02, 08:56)
Sveika, jei neklystu, taip pat i Egipta planavai?  biggrin.gif

Taip, planavau. Dziaugiuos, nes Egipte jau esam buve kelis kartus, o cia visai gera proga pasitaike i kanarus nulekt thumbup.gif
O kur jus lekiat?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 02, 18:33)
Kiek ziurejau Siam parko internetiniame puslapyje, tai neblogai atrodo. Tik beda tame, kad as nemegstu tu visu ekstrymu, o vyras be ju negali doh.gif Tai va ir vel klausimas, ar bus man ten ka veikti, kai neciuozineju nuo tu kalnu?

Aš taip pat nemėgstu ekstrymo, ir visų tų kalnelių (mano širdis nelaiko biggrin.gif ) , bet tikrai nesigailiu, kad važiavom, nes mano mergytei (beveik 3m) tikrai buvo kas veikt, ten yra atskirai mažiems vaikams padarytas kompleksas. Jeigu vaikai didesi, tai išvis super, mamytė gali degintis šalia, o vaikai promogaut (prižiūri gelbėtojai ir labai kruopščiai). Taip yra padarytas dirbtinis pliažas, smėliukas, kas 10 min. paleidžia bangas, mačiau kaip žmonėms tai patiko, aš nėjau, nes buvau su vaiku, o vyras tuo metu "gaudė kaifą" tuose kalneliuose su draigais, nors prikalbėjo ir mane nuo poros nučiuožt. Vienas buvo normalus, o kitas toks pats, tik kad visą laiką čiuoži tamsoj, labai man nepatiko, plius aš dar ir tamsos bijau, tai išvis doh.gif
Tikrai gražus parkas, daug žalumos (aišku kaip ir visoj saloj), ai dar lėtai plaukėm tame rate, kaip upė padaryta, grožiesi gamta, guli ir lėtai plauki, neša srovė, mes visi trys vienam rate, tas man labai patiko smile.gif
Elvita, manau dėl vyro tikrai verta važiuot, ir galbūt nugalėsit baimę mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 02 vasario 2011 - 17:51
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 02 02, 17:48)
Aš taip pat nemėgstu ekstrymo, ir visų tų kalnelių (mano širdis nelaiko biggrin.gif ) , bet tikrai nesigailiu, kad važiavom

Aciu uz issamu atsakyma, reiskia ir mes vaziuosim thumbup.gif Tas kur ratu plaukti ir grozetis vaizdais, itariu ir man turetu patikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 02, 18:51)
Aciu uz issamu atsakyma, reiskia ir mes vaziuosim  thumbup.gif Tas kur ratu plaukti ir grozetis vaizdais, itariu ir man turetu patikti smile.gif

Taip, patiks manau, tik va, tn paskui išsiskiria ta upė į dvi atšakas, kadangi mes su vaiku, tai mes nuplaukėm tiesiai, o kiti, kurie be vaikų, pasuko į dešinę, ten truputiką buvo ekstrymo, tai dabar žinosi, jeigu nenori "nukrist" iš aukščio, plaukit tiesiai, nesukit į dešinę, bet jei ir pasuksit, nieko baisaus nenutiks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos,

viską suprantu "reikia skaityti temą" bet vis gi o gi, nes jau ir perskaičiau, bet gal kuri nutylėkjot ar aš praleidau, gal galit rekomenduoti apartamenus ar pan., kad su virtuve, nes mūsų daug ir maži (3 suaugę, 2 2-3m, 10 mėn ir 2 mėn) tad keliaut nekeliausim, bet smagiai pasėdėt tai tikrai pasėdėsim. Labai ilgai trukau, kol radau gerą skrydį, kad patogu būtų, nes su tiek mažiukų oro uoste naktį nepabūsi, tad į priekį skrendam Kaunas-Paryžius-Tenerifė, o parvažiuot vis gi teks su nakvyne, bet nors nebrangiai Tenerifė-Girona-Kaunas.
labai laukiu gal kas nors ką nors apie apartamentus, nes jų daug, tikrai daug
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2011 02 02, 17:53)
Taip, patiks manau, tik va, tn paskui išsiskiria ta upė į dvi atšakas, kadangi mes su vaiku, tai mes nuplaukėm tiesiai, o kiti, kurie be vaikų, pasuko į dešinę, ten truputiką buvo ekstrymo, tai dabar žinosi, jeigu nenori "nukrist" iš aukščio, plaukit tiesiai, nesukit į dešinę, bet jei ir pasuksit, nieko baisaus nenutiks thumbup.gif

Oj oj, as jau geriau tiesiai plauksiu, vyra pastumsiu desiniau lotuliukas.gif
Atsakyti
Merginos, pasikooperuokit, pirkdamos bilietus į tuos parkus. Ten, bent jau anskčiau, buvo kažkokia akcija - jei nusiperki bilietus, o paskui per porą savaičių (berods) apsilankai dar kartą, tai antri bilietai kainuoja pigiau 4u.gif . Galima draugiškai sutaupyt biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
tikrai taip, va kaip i Loro kainuoja 32, o jei per dvi savaites vel ateini, tai tik po 10 rolleyes.gif
Atsakyti
Dar klausimelis iskilo blush2.gif

Norim inetu uzsisakyti masina, bet kiek perziurejau, tai mieste gaunas pigiau nei oro uoste nuomotis. Tik nelabai isivaizduoju atstumu, ta prasme man reikia nuo viesbucio Hovima Santa Marios iki biuro, kuris yra prie viesbucio Playas de Fañabe arba komerciniame centre Royal Garden. Kuris butu arciausiai nuo Santa Marios? Gal kuri gyvenot netoli Santa Marios ir oreantuojates atstumuose, ar toli ten pesciom butu eiti?
Papildyta:
Kam aktualu ir idomu, idedu karnavalo programa 2011m.

Karnavalas
Atsakyti
QUOTE(sirkumstancija @ 2011 02 02, 17:29)
Sveikos,

viską suprantu "reikia skaityti temą" bet vis gi o gi, nes jau ir perskaičiau, bet gal kuri nutylėkjot ar aš praleidau, gal galit rekomenduoti apartamenus ar pan., kad su virtuve, nes mūsų daug ir maži (3 suaugę, 2 2-3m, 10 mėn ir 2 mėn) tad keliaut nekeliausim, bet smagiai pasėdėt tai tikrai pasėdėsim. Labai ilgai trukau, kol radau gerą skrydį, kad patogu būtų, nes su tiek mažiukų oro uoste naktį nepabūsi, tad į priekį skrendam Kaunas-Paryžius-Tenerifė, o parvažiuot vis gi teks su nakvyne, bet nors nebrangiai Tenerifė-Girona-Kaunas.
labai laukiu gal kas nors ką nors apie apartamentus, nes jų daug, tikrai daug

Mes kai buvom Tenerifej, apsistojom Parque Santiago 3, Playa de las Américas miestelyje. Tai nera prabangus apartamentai. Bet superineje vietoje: is vienos puses jura (iki papludymio reikia paeiti promenada kelias minutes), is kitos puses pagrindine gatve su kruvom parduotuviu ir restoraneliu, tiesiai perejus gatve yra tikrai pakenciama maisto prekiu parduotuve ir taxi sustojimo vieta. Paciame viesbutyje kruva kavinukiu (mus ypac patiko azijietiskas restoraniukas), po viesbuciu yra nedidelis parduotuviu centriukas su visokiom biezdeluskem - labai patogu lauktuvems supirkti.
Nuostabi vaiku zaidimo aisktele. Musu pupai buvo tada 2m, tai ji mirko tame vaiku baseinelyje. Nemaza dalis aiskteles paslepta po buremis, kad vaikai nesviltu sauleje.
Viesbucio balkonu pertvaras uzdengia brezentu, jei atvaziuojama su vaikais - tam kad jie neiskristu.
Mano akimis buvo tik keli minusai - ten, kur mus apgyvendino, nebuvo lifto, tad teko nesioti vezimeli patiems. Taciau mes gyvenom su vaizdu i jura ir negirdejom jokio gatves triuksmo. Kitas minusas - kieti ciuziniai ir super minkstos sofos:D

Viesbucio nuoroda http://www.parquesan...ue_santiago_iii
Atsakyti
Kas skaito rusiškai, labai nieko puskapis yra apie Tenerifę ir kitas Kanarų salas.
http://forum.gotener.../ultimatebb.cgi Labai vaizdingi ir išsamūs fororeportažai wub.gif Kaip tik žiūrinėju, ką aplankyt dar Lanzarotėje wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 03, 07:59)
Dar klausimelis iskilo  blush2.gif

Norim inetu uzsisakyti masina, bet kiek perziurejau, tai mieste gaunas pigiau nei oro uoste nuomotis. Tik nelabai isivaizduoju atstumu, ta prasme man reikia nuo viesbucio Hovima Santa Marios iki biuro, kuris yra prie viesbucio Playas de Fañabe arba komerciniame centre Royal Garden. Kuris butu arciausiai nuo Santa Marios? Gal kuri gyvenot netoli Santa Marios ir oreantuojates atstumuose, ar toli ten pesciom butu eiti?

reikia pamatuoti su programa google earth. jei neturi, vakare galėčiau žvilgtelti...
Atsakyti