Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(Elvita @ 2011 02 01, 23:15)
Man iskilo toks klausimas  blush2.gif Kaip suprantu, masinas nuomoja oro uoste. Bet atskridus pasitinka agenturos darbuotojai ir nuveza i viesbuti, paskui parveza. Taip kaip su masinos nuoma tokiu atveju daryti  blush2.gif

daguma ne per agentūras čia važiuoja, todėl ir nuomojasi mašinas oro uoste 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 02 01, 23:43)
Paprastai - imi mašiną ir važiuoji. Tiesiog prisistatai agentūros atstovui ir pasakai, kad nuvažiuosi pats - gi ne darželis, neprivalu važiuot autobusu biggrin.gif . Bent jau mes taip darėm ax.gif

QUOTE(Idava @ 2011 02 02, 07:23)
daguma ne per agentūras čia važiuoja, todėl ir nuomojasi mašinas oro uoste  4u.gif

Aciu uz info smile.gif

Dar klausimelis, gal kuri pirkot Twin bilietus internetu i Loro ir Siam parka?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 02, 07:51)
Aciu uz info  smile.gif

Dar klausimelis, gal kuri pirkot Twin bilietus internetu i Loro ir Siam parka?

galit pirkt, išeina pigiau. mes nėjom į vandens parką, nors turėtų ten neblogas būt... dukrytė dar labai maža buvo (6 mėn), tai pagalvojom kad sudėtinga su ja bus.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 02, 00:15)
Man iskilo toks klausimas  blush2.gif Kaip suprantu, masinas nuomoja oro uoste. Bet atskridus pasitinka agenturos darbuotojai ir nuveza i viesbuti, paskui parveza. Taip kaip su masinos nuoma tokiu atveju daryti  blush2.gif

Sveika, jei neklystu, taip pat i Egipta planavai? biggrin.gif
Atsakyti
Man kaip auto nuomos naujokei iskilo toks klausimukas ax.gif Mes uzsipraseme, kad auto atvarytu prie viesbucio ryte, bet kaip tada buna su apmokejimu ir visais sutarciu pasirasymais g.gif Ar atsives jau paruosta sutarti, o pinigelius nuskaiciuos nuo kreditines rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas nors dar nematet blush2.gif
mano fotoreportazas

Laplandija, i Fuerte skrendam antradieni.. bilietus vakar atsispausdinau - 40 lapu lotuliukas.gif
man tik tas rankinis bagazas gyvenima gadina doh.gif blush2.gif nezinau kaip reiks susipakuot doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 02 vasario 2011 - 12:09
QUOTE(sugarbabe @ 2011 02 02, 12:08)
gal kas nors dar nematet blush2.gif
mano fotoreportazas

Laplandija, i Fuerte skrendam antradieni.. bilietus vakar atsispausdinau - 40 lapu lotuliukas.gif
man tik tas rankinis bagazas gyvenima gadina doh.gif  blush2.gif nezinau kaip reiks susipakuot doh.gif

na nežinau, skrisčiau aš tai imčiau bent vieną lagaminą mokamą... ką čia sutaupysi, o nepatogumo daug su tais lagaminais visur tampytis, lėktuve nėra kur normaliai pasidėt...
Atsakyti
Kai truksta vietos rankiniame bagaze nelabai smagu, bet tampyti registruota bagaza po kelis oro uostus irgi nera malonumas rolleyes.gif
Atsakyti
Aš primečiau, kad pvz. mūsų šeimynai 1 registruotas iki 15kg yra žiauriai mažai, vis tiek reiktų imti bent du rankinius. O lagamino kelionė 250 Lt blink.gif

Dabar noriu paklausti. Užsisakėm mašiniuką iš autoreisen. Patvirtinimui tiko mano Visa Virtuon. Liepiau MB pasidaryti kreditinę. Pasidarė. Bet kažkokią keistą. Be kredito g.gif Kažin ar tiks?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 02 02, 15:22)
Aš primečiau, kad pvz. mūsų šeimynai 1 registruotas iki 15kg yra žiauriai mažai, vis tiek reiktų imti bent du rankinius. O lagamino kelionė 250 Lt blink.gif

Dabar noriu paklausti. Užsisakėm mašiniuką iš autoreisen. Patvirtinimui tiko mano Visa Virtuon. Liepiau MB pasidaryti kreditinę. Pasidarė. Bet kažkokią keistą. Be kredito g.gif Kažin ar tiks?

Turetu tikti, musu visos kreditines be kredito buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 02 02, 14:08)

O kodėl tiek daug? doh.gif Aš dar nedariau chekino,tai nieko dar nežinau blush2.gif Tai čia žmogui 10 lapų gaunasi?..
Nu bet jūs ir fainai,tik po vienos kelionės iš karto į kitą,ne taip kaip aš nuo lapkričio susiplanavusi ir vis laukime...O kai labai lijo,ką veikti tokią dieną?Nes labiausiai bijau lietaus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 02 02, 16:06)
O kodėl tiek daug? doh.gif Aš dar nedariau chekino,tai nieko dar nežinau blush2.gif Tai čia žmogui 10 lapų gaunasi?..
Nu bet jūs ir fainai,tik po vienos kelionės iš karto į kitą,ne taip kaip aš nuo lapkričio susiplanavusi ir vis laukime...O kai labai lijo,ką veikti tokią dieną?Nes labiausiai bijau lietaus doh.gif

nea, zmogui 1 bilietas 1 lapas, o su persedimais gaunasi kelione is 4 skrydziu, beto musu visai nemaza grupele keliauja thumbup.gif
ir sykart as be vyro ax.gif

as irgi jau pradedu po truputeli ziurineti kokius orus zada.. kol kas prognozes visai nieko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 02 vasario 2011 - 16:25