Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(racke @ 2011 02 01, 09:01)
Oi patinka man si temuke  tongue.gif  Kiek cia daug judesio paskutiniu metu. Puse mamyciu i Kanarus lekia  lotuliukas.gif

O kas belieka ... ziema saules norisi, Egiptas uzdarytas, iki maldyvu uzdibrt siek tiek daugiau reikia, tai.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 02 01, 11:28)
Autoreisen reikalauja kreditinės, bet ji nebūtinai turi būti vairuotojo vardu. Pas mus vairuoja vyras, o kortelėj mano pavardė. Problemų nekilo nė karto 4u.gif

Palyginimui - dvejus metus nuomojomės mašiną iš autoreiseno savaitei - pirmą kartą mokėjom apie 113 €, antrą kartą šiek tiek brangiau, nes karnava,o metu buvom - apie 130€.

Supratau dėl kreditinės, mano žinios rėmėsi tik SM forumu, matyt ne taip supratau. Gaila, man Autoreisen atsakė, jog nebeturi mūsų laikui automobilių, todėl teko dairytis kitur. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Kažkaip keista kolkas, savaitei autonuoma 150 eur. Kam pasakau, stebisi, kad pigu ax.gif
Autoreisen'e buvo 130 eur g.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndruCcia: 01 vasario 2011 - 10:53
Sveikos 4u.gif

O gal kas turi daugiau žinių dėl karnavalo šiemet? Kadangi jis vyksta ne vieną dieną, tai kada geriau važiuoti pasigrožeti?
Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2011 02 01, 10:52)

Autoreisen'e buvo 130 eur  g.gif  4u.gif

Taip. Ir dar pigiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Meilute777 @ 2011 02 01, 10:58)
Sveikos 4u.gif

O gal kas turi daugiau žinių dėl karnavalo šiemet? Kadangi jis vyksta ne vieną dieną, tai kada geriau važiuoti pasigrožeti?

Pažiūrėkit programoj, kad vyks didžioji eisena - cavalcade - tada ir važiuokit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2011 02 01, 11:52)
Supratau dėl kreditinės, mano žinios rėmėsi tik SM forumu, matyt ne taip supratau. Gaila, man Autoreisen atsakė, jog nebeturi mūsų laikui automobilių, todėl teko dairytis kitur. Tikiuosi viskas bus gerai smile.gif Kažkaip keista kolkas, savaitei autonuoma 150 eur. Kam pasakau, stebisi, kad pigu  ax.gif
Autoreisen'e buvo 130 eur  g.gif  4u.gif

mes 10dienų gavom iš autoreisen už 119eurų, iš vis papigam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 02 01, 12:39)
mes 10dienų gavom iš autoreisen už 119eurų, iš vis papigam thumbup.gif

Tikrai, super drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 02 01, 09:01)
Oi patinka man si temuke  tongue.gif  Kiek cia daug judesio paskutiniu metu. Puse mamyciu i Kanarus lekia  lotuliukas.gif

Racke, o kaip jūs kelsitės į Lanzarote? Be auto? Ir ten nuomositės mašiniuką? ax.gif

QUOTE(vilmaaa @ 2011 02 01, 11:18)
Aš dabar knaisiojuos prie auto nuomų  doh.gif
Žiūriu yra auto nuomos kurios leidžia pasiimti auto vienoj saloj, o gražinti kitoj. Tai gal tuomet galima ramūs keltis  g.gif
Parašiau į Hertzą kol kas atsakymo nesulaukiau...

Nei Hertz nei Autoreisen išvažiuot iš salos neleidžia unsure.gif doh.gif O Cicar parašė, kad iš salos išvažiuot galima, tik auto reiks gražint ten iš kur pasiimėm. Mums tinka thumbup.gif thumbup.gif Dar į vieną firmą parašiau, tai laukiu atsakymo ir rezervuoju. Gausis 30 eur brangiau nei Autoreisen, bet kai tokia situacija, nelabai ką ir pritaupysi... rolleyes.gif
Atsakyti
Mes lapkriti nuomavomes Maspalomas auto uz grynus tai uz 5 paras su pilnu draudimu buvo 115 svaru vietinej autonuomoj:) reikejo 30 euru uzstato.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 02 01, 15:44)
Racke, o kaip jūs kelsitės į Lanzarote? Be auto? Ir ten nuomositės mašiniuką?  ax.gif

Mes masiniuka turesime tik Lanzaroteje tongue.gif Fuerteventuroje drybsosime prie vandenyno ax.gif
Atsakyti
Jungiame prie jusu.Kovo 11 ishskrendam i gran kanarija.Esu buvus pora sykiu Tenerifej,ziauriai patiko,tikiuos ir Gran kanarijoj patiks.Gal galit parekomenduot,ka reiktu aplankyt?
Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2011 02 01, 10:52)
Gaila, man Autoreisen atsakė, jog nebeturi mūsų laikui automobilių, todėl teko dairytis kitur.

O kuriai datai norejot nuomotis? Mes skrendam vasario 17d., reikia tada jau paskubeti su nuoma g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2011 02 01, 20:25)
O kuriai datai norejot nuomotis? Mes skrendam vasario 17d., reikia tada jau paskubeti su nuoma  g.gif

Norėjom vasario 8-15 d., rašiau jiems prieš maždaug 1,5 savaitės (nuo šiandien). Tiksliau pasakius dariau užsakymą, tačiau gavau ne patvirtinimą, o atsakymą, kad auto nebeturi tam laikotarpiui. Galvojau, kad tik to modelio, pabandžiau dar sykį su kitu modeliu, bet deja tas pats. Tai matyt tikrai blush2.gif Gal jau bandykit, dar gi ir karnavalas prasidės, po atšauktų Egipto skrydžių įmanoma, kad padaugės turistų..
Atsakyti