Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(ingaul @ 2011 01 31, 20:04)
laba,mes zadam skrist i gran kanaria.O is varsuvos tiesioginiai skrydziai i gran kanarija ar ne?

Taip. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 01 27, 16:53)
Mums 2 suaugusiems 1700 su 1 registruotu lagaminu, tai nemanau, kad  pigiai, čia nuo laisvo datų pasirinkimo daug priklauso, mes šiuo atžvilgiu buvom suvaržyti. kažkaip beto į Tenerifę brangiau išeina, kiek žiūrėjau, negu į Lanzarotę, Fuertę ar Gran Canarią...

Sveikutes, as pries savaite nupirkau 2 suage + 1 vaikas (3,5 metuku) i Tenerife uz 1460 Lt. Aisku minusas gal tas kad su dviem persedimais ir viena tarpine nakvyne (viesbucio kaina 190 lt) ir tik rankinis bagazas po 10 kg trims. Data Kovo 22 - 31 d. 4u.gif
Atsakyti
Mes pirkome vasario 7-16 d. Ryga-Briuselis-Tenerifė-Briuselis-Ryga, 4 asmenys, 2 registruoti lagaminai po 15 kg, asmeniui 600lt (Ryanair). Per Rygą, nes patogesni persėdimai buvo. Į priekį turėsim parą laiko, atgal- maždaug 8 nakties valandas (atskrisim vidurnaktį). Iškeliaujam po savaitės ax.gif Užsisakėm Laguna Park 2 Costa Adeje'ėje, galėsime grįžę papasakoti įspūdžius (1 kambario apartamentai su pusryčiais 2 žmonėms 7 dienoms kainavo 1020 lt). Beje, užsisakėme per Makaliaus rezervavimo sistemą, kažkaip geriausia kaina buvo. Ir labai norėjau, kad iškart susimokėtume Lietuvoje už apgyvendinimą, nes nemėgstu, kai kreditinėje užšaldyti pinigai g.gif Būtų smagu, jei dar kas apšviestų kokie orai šiuo metu, tuoj reikės megztukus ir sukneles krautis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IndruCcia: 31 sausio 2011 - 22:18
QUOTE(Aukštaitė @ 2011 01 31, 14:42)
Juk yra nemokamas rezervacijos atsaukimas. Pinigai juk nenuskaityti.
Taisyklese paskaitykit.  mirksiukas.gif

tai,kad man neeikejo konkreciai tai ir neskaiciau taisykliu.Ne as gi uzsakiau masina.O siaip tai nera vienos taisykles visoms auto nuomoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 01 31, 19:02)
Labai tau ačiū. O visa electron netinka?

netiks.

tenerifeje orai beveik visa žiemą panašūs. bet negali žinot, gali būt mažai saulė, o gali būti ir daug.
Atsakyti
Oi patinka man si temuke tongue.gif Kiek cia daug judesio paskutiniu metu. Puse mamyciu i Kanarus lekia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2011 02 01, 08:41)
netiks.

tenerifeje orai beveik visa žiemą panašūs. bet negali žinot, gali būt mažai saulė, o gali būti ir daug.

Tai kaip turi vadintis? Jei nueisiu į banką, kokios man prašyt? O tai gal už grynus galima ten išsinuomoti? Nepyk, kad įkyriai klausinėju, bet nebuvus Kanaruose ir neturiu jokio supratimo blush2.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 02 01, 09:11)
Tai kaip turi vadintis? Jei nueisiu į banką, kokios man prašyt? O tai gal už grynus galima ten išsinuomoti? Nepyk, kad įkyriai klausinėju, bet nebuvus Kanaruose ir neturiu jokio supratimo blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

tiesiog kreditinė kortelė. jų būna įvairių. čia tokia kur gali pasiskolinti iš banko tam tikrą sumą pinigų. mano yra "ego" iš swedbanko. grynais gali aišku nuomot, kaip minėjau vietoje išeina brangiau.mes vietoje nuomavome. ėmėme trims paroms mašiną, tai kainavo 90 eurų. pasižiūrėkit kaip jums apsimoka.
o tokia rezervavmo sistema nėra būdinga tik kanarams. visoje europoje susidūriau su tokia pat tvarka.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 02 01, 10:11)
Tai kaip turi vadintis? Jei nueisiu į banką, kokios man prašyt? O tai gal už grynus galima ten išsinuomoti? Nepyk, kad įkyriai klausinėju, bet nebuvus Kanaruose ir neturiu jokio supratimo blush2.gif  ax.gif  biggrin.gif

Mes dabar užisakėme iš CICAR, tai užsakymo patvirtinime parašyta, jog atsiskaityti galima kortele arba GRYNAIS, kaip ir darysim. Nors AUTOREISEN, kiek žinau, tik kreditinės kortelės reikalauja, kuri turi būti išduota vairuotojo vardu.
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 02 01, 10:11)

Prašykit kreditinės kortelės. Pvz.: Visa (ne electron) ir Master card ir t.t. Už grynus kiek žinau ne galima, bet kažkas rašė, kad palikus nemažą užstatą lyg ir buvo išsinuomavę (jei ne klystu) mirksiukas.gif
Aš dabar knaisiojuos prie auto nuomų doh.gif
Žiūriu yra auto nuomos kurios leidžia pasiimti auto vienoj saloj, o gražinti kitoj. Tai gal tuomet galima ramūs keltis g.gif
Parašiau į Hertzą kol kas atsakymo nesulaukiau...
Atsakyti
QUOTE(IndruCcia @ 2011 02 01, 10:11)
Mes dabar užisakėme iš CICAR, tai užsakymo patvirtinime parašyta, jog atsiskaityti galima kortele arba GRYNAIS, kaip ir darysim. Nors AUTOREISEN, kiek žinau, tik kreditinės kortelės reikalauja, kuri turi būti išduota vairuotojo vardu.

Autoreisen reikalauja kreditinės, bet ji nebūtinai turi būti vairuotojo vardu. Pas mus vairuoja vyras, o kortelėj mano pavardė. Problemų nekilo nė karto 4u.gif

Palyginimui - dvejus metus nuomojomės mašiną iš autoreiseno savaitei - pirmą kartą mokėjom apie 113 €, antrą kartą šiek tiek brangiau, nes karnava,o metu buvom - apie 130€.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 02 01, 10:18)
Prašykit kreditinės kortelės. Pvz.: Visa (ne electron) ir Master card ir t.t. Už grynus kiek žinau ne galima, bet kažkas rašė, kad palikus nemažą užstatą lyg ir buvo išsinuomavę (jei ne klystu)  mirksiukas.gif

vieną kart vietoje nuomojantis prašė užstato, kitą kart ne. čia jau nuo firmos priklauso. užsirašo tavo duomenis. iš salos mašiną nuvaryt problematiška (nebent tik į kitą salą biggrin.gif ) pasitiki.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idava: 01 vasario 2011 - 10:30