Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(gėliukas @ 2011 01 31, 13:51)
bus, kai tik turėsiu laiko, sumesiu fotoreportažą smile.gif
tai kaip tik po tų 10 d  ir pradėjo lyt biggrin.gif
man patiko, aišku gamta skurdoka, nepalyginsi su Tenerife, bet iš esmės patiko, aplankėm beveik viską ką norėjom , išskyrus kaktusų parką, nes ten privažiavus lietus pylė kaip ir kibiro, gaila nepavyko į Fuertę nusikelt, nes autoreisenas neleido su mašina keltis į kitą salą, o be mašinos su vaikais nenorėjom, tai galėsim kitą kart į Fuertę važiuot biggrin.gif

Autoreisen neleido keltissu masima i kitą salą, kad ir vienai dienai? doh.gif Ką reiks daryt mums? Aš rezervavau iš Autoreizen 10 dienų auto, bet viešbučius rezervavau 5 dienas Fuertej ir 5 Lanzarotėj. doh.gif unsure.gif O kokį užstatą palikus jie visvien nesutinka? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 31 sausio 2011 - 13:04
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 31, 13:03)
Autoreisen neleido keltissu masima i kitą salą, kad ir vienai dienai?  doh.gif Ką reiks daryt mums? Aš rezervavau iš Autoreizen 10 dienų auto, bet viešbučius rezervavau 5 dienas Fuertej ir 5 Lanzarotėj. doh.gif  unsure.gif O kokį užstatą palikus jie visvien nesutinka?  ax.gif

Parašykit jiems e-mailą ir bus ramu mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 01 31, 13:51)
bus, kai tik turėsiu laiko, sumesiu fotoreportažą smile.gif
tai kaip tik po tų 10 d  ir pradėjo lyt biggrin.gif
man patiko, aišku gamta skurdoka, nepalyginsi su Tenerife, bet iš esmės patiko, aplankėm beveik viską ką norėjom , išskyrus kaktusų parką, nes ten privažiavus lietus pylė kaip ir kibiro, gaila nepavyko į Fuertę nusikelt, nes autoreisenas neleido su mašina keltis į kitą salą, o be mašinos su vaikais nenorėjom, tai galėsim kitą kart į Fuertę važiuot biggrin.gif

blink.gif nu geras... mes prieš 2 metus kėlėmės... iš Fuertės į Lanzarotę. mes neklausėm ar galima keltis ar ne, tiesiog kėlėmės ir tiek, nes tikrai nemąstėm, jog negalima. nebent jei būtų koks draudiminis įvykis buvęs nebųtų kompensavę, bet šiaip jokių nesklandumų nebuvo dėl to g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja78: 31 sausio 2011 - 13:49
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 31, 14:03)
Autoreisen neleido keltissu masima i kitą salą, kad ir vienai dienai?  doh.gif Ką reiks daryt mums? Aš rezervavau iš Autoreizen 10 dienų auto, bet viešbučius rezervavau 5 dienas Fuertej ir 5 Lanzarotėj. doh.gif  unsure.gif O kokį užstatą palikus jie visvien nesutinka?  ax.gif

mes pradėjom ten žiūrinėt kelto info ir paskaitėm, kad gali paprašyt kažko ir nuomos, sutartie ir pan, tada paskaitėm autoreisen sutartį - ten draudžiama, pasiskambinom - griežtai neleido, nes mašinos draudimas negalioja...

prieš tai irgi norėjau abiejuose salosepo savaitę praleist, bet jiems parašius - jie atsakė, kad negalima išvykt iš salos schmoll.gif

aišku galima rizikuot, bet jei kas atsitiks, tens patiems kompensuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 01 31, 15:07)
prieš tai irgi norėjau abiejuose salosepo savaitę praleist, bet jiems parašius - jie atsakė, kad negalima išvykt iš salos  schmoll.gif

nu geras, reiškiasi buvom pavogę mašiną iš salos 1 dienai doh.gif biggrin.gif kai nesigilinom per daug, tai va taip ir gavosi cool.gif gerai, kad viskas laimingai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 31, 15:13)
nu geras, reiškiasi buvom pavogę mašiną iš salos 1 dienai doh.gif  biggrin.gif  kai nesigilinom per daug,  tai va taip ir gavosi cool.gif gerai, kad viskas laimingai unsure.gif

biggrin.gif

aš dar LT būdama klausiau jų, o jie neleido, nebent kitoj saloj nuomotis mašiną vėl, bet kažkaip neužfiksavau, o kai pradėjom skaitinėtis apie kelto bilietus - ten buvo parašyta, tai teko pasiskambint į autoreisen smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 31, 12:03)

o pinigus jau sumokejot?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 31, 15:29)
o pinigus jau sumokejot?

Juk yra nemokamas rezervacijos atsaukimas. Pinigai juk nenuskaityti.
Taisyklese paskaitykit. mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, būkit geros, atsakykit man, nesuprantančiai, ar galiu ten nuvažiavus nuomotis mašiniuką, ar reikia internetu? Skaičiau, skaičiau, bet nelabai supratau doh.gif Ir kokias kreditines reik turėt? Ar pasas šitam reikalui netinka? Aš pirmą kartą važiuosiu į Tenerifę ir esu visai žalia doh.gif lotuliukas.gif Ir dar, norėjau paklausti kur jūs valgot-patys gaminatės ar einat į kavines? Ten turbūt brangu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alri @ 2011 01 31, 18:40)
Mergaites, būkit geros, atsakykit man, nesuprantančiai, ar galiu ten nuvažiavus nuomotis mašiniuką, ar reikia internetu? Skaičiau, skaičiau, bet nelabai supratau doh.gif Ir kokias kreditines reik turėt? Ar pasas šitam reikalui netinka? Aš pirmą kartą važiuosiu į Tenerifę ir esu visai žalia doh.gif  lotuliukas.gif Ir dar, norėjau paklausti kur jūs valgot-patys gaminatės ar einat į kavines? Ten turbūt brangu g.gif

galima nuomot ir vietoj, bet internetu gaunasi kiek pigiau.
rezervuojant viebučius, mašinas, parkavimo aikšteles ir panašiai beveik visada reikalinga turėti kreditinę kortelę. ją galima išsiimti bankuose. vienos yra mokamos, kitoms nemokamos. aš turiu nemokamą ir su ja sėkmingai užsakinėju viešbučius ir pan.
žinoma kad baruose ten brangiau nei čia. gaminomės maistą patys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Idava: 31 sausio 2011 - 18:48
QUOTE(Idava @ 2011 01 31, 19:47)
galima nuomot ir vietoj, bet internetu gaunasi kiek pigiau.
rezervuojant viebučius, mašinas, parkavimo aikšteles ir panašiai beveik visada reikalinga turėti kreditinę kortelę. ją galima išsiimti bankuose. vienos yra mokamos, kitoms nemokamos. aš turiu nemokamą ir su ja sėkmingai užsakinėju viešbučius ir pan.
žinoma kad baruose ten brangiau nei čia. gaminomės maistą patys.

Labai tau ačiū. O visa electron netinka?
Atsakyti
laba,mes zadam skrist i gran kanaria.O is varsuvos tiesioginiai skrydziai i gran kanarija ar ne?
Atsakyti