Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

Kovo 21-29 skrendam I fuerteventura:) jau buvom praeita kova ten, tai dabar vaziuojam I ta pati viesbuti Corralejo, nes labai patiko pernai:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pause: 27 sausio 2011 - 16:35
QUOTE(Miramax @ 2011 01 27, 13:50)
Gyvensim pietrytinėj - Plaja Paraiso. Ačiū!

mes ten buvome... mažas jaukus miestelis. yra paplūdimys ir vaikų žaidimų aikštelė, keletas parduotuvėlių ir barų (viename dirbo lietuvis) ir supermarketas.
Atsakyti
Sveikos keliauninkes.
Skaičiau apie Jūsų įspūdingai pigia susiorganizuotas keliones. Mes vykstam į Tenerifę kovo pradžioje, bet per agentūrą. Taigi paaiškinkit man nesuvokiančiai blush2.gif jeigu keliauju su pigiom agentūrom tai leidžia imti tik rankinį bagažą. Kaip Jūs su vaikais ten keliaujat?Kur susidedat daiktus? Ar sau neimat drabužių ar kaip? blink.gif Kokį svorį leidžia vežti, kad ir iš Kauno? Kiek yra papildomas mokestis už bagažą.
Labai jau norisi keliauti daug ir pigiau. Pasidalinkit patirtimi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2011 01 28, 10:50)
Sveikos keliauninkes.
Skaičiau apie Jūsų įspūdingai pigia susiorganizuotas keliones. Mes vykstam į Tenerifę kovo pradžioje, bet per agentūrą. Taigi paaiškinkit man nesuvokiančiai  blush2.gif jeigu keliauju su pigiom agentūrom tai leidžia imti tik rankinį bagažą. Kaip Jūs su vaikais ten keliaujat?Kur susidedat daiktus?  Ar sau neimat drabužių ar kaip?  blink.gif Kokį svorį leidžia vežti, kad ir iš Kauno? Kiek yra papildomas mokestis už bagažą.

Labai daug šiais klausimais prikalbėta :

http://www.supermama...?...693214&st=0

taip pat galima ieškoti informacijos apie bagažą tiesiogiai Ryanair puslapyje:

http://www.ryanair.com/lt/questions/

O važiuojama ne į šiaurės ašigalį , kiek tų rūbų ten reikia ? biggrin.gif Apsirengt juk galima ir važiuojant, niekas netikrina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zirma: 28 sausio 2011 - 11:16
QUOTE(liuka69 @ 2011 01 28, 10:50)
jeigu keliauju su pigiom agentūrom tai leidžia imti tik rankinį bagažą. Kaip Jūs su vaikais ten keliaujat?Kur susidedat daiktus?  Ar sau neimat drabužių ar kaip?  blink.gif Kokį svorį leidžia vežti, kad ir iš Kauno? Kiek yra papildomas mokestis už bagažą.

Leidžiama NEMOKAMAI pasiimti rankinį bagažą. O jei reikia daugiau daiktų ir netelpa viskas į tuos nemokamus 10 kg ir tam tikrus išmatavimus (Ryanair'e taip, kaip kitose avialinijose, patirties neturiu), papildomai susimokat už registruotą bagažą ir dedatės daugiau daiktų mirksiukas.gif . Pvz, su Ryanair į/iš Kanarų registruotas bagažas, užsisakant jį ne oro uoste, kainuoja 20 EUR į vieną pusę. Čia galima pažiūrėti visus įkainius
http://www.ryanair.c...s/table-of-fees
Atsakyti
QUOTE(liuka69 @ 2011 01 28, 11:50)
Sveikos keliauninkes.
Skaičiau apie Jūsų įspūdingai pigia susiorganizuotas keliones. Mes vykstam į Tenerifę kovo pradžioje, bet per agentūrą. Taigi paaiškinkit man nesuvokiančiai  blush2.gif jeigu keliauju su pigiom agentūrom tai leidžia imti tik rankinį bagažą. Kaip Jūs su vaikais ten keliaujat?Kur susidedat daiktus?  Ar sau neimat drabužių ar kaip?  blink.gif Kokį svorį leidžia vežti, kad ir iš Kauno? Kiek yra papildomas mokestis už bagažą.

jeigu su persėdimu, tai už vieną registruotą bagažą iki 15 kg į abi puses gaunasi kažkur 250 LT.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 27, 17:47)
Štai ČIA yra Lanzarotės lankytinos vietos, o ČIA labai gražus fotoreportažas apie Lanzarotę  wub.gif Mes vasario 15d skendam žiūrėt to grožio  wub.gif

aciu 4u.gif reportaza jau esu skaiciusi.
Gal ten nuvykus gausim koki zemelapiuka su pazymetom lankytinom vietom g.gif
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2011 01 28, 12:32)
Gal ten nuvykus gausim koki zemelapiuka su pazymetom lankytinom vietom  g.gif

jei masina nuomuosites tai gausite.
As tai megstu tureti savo zemelapi,man labiausiai patinka is serijos ir knygos ir zemelapiai ROUGH GUIDES thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daywux @ 2011 01 28, 14:32)
Gal ten nuvykus gausim koki zemelapiuka su pazymetom lankytinom vietom  g.gif

Ir nuomojantis mašiną ir oro uoste dalina tuos žemėlapius nemokamai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 27, 17:47)
Mes vasario 15d skendam žiūrėt to grožio  wub.gif

O per kur skrendat?Ir mes vasario 15 kylam per Charleroi į Fuertę rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Pause @ 2011 01 27, 18:32)
Kovo 21-29 skrendam I fuerteventura:) jau buvom praeita kova ten, tai dabar vaziuojam I ta pati viesbuti  Corralejo, nes labai patiko pernai:)

O kokiam viešbuty buvot ir būsit?Žinoma,mums jau per vėlu ką nors keisti,bet būtų galima manau pasidairyti ir kitur g.gif
Atsakyti
[quote=Laplandija,2011 01 28, 20:37]
O per kur skrendat?Ir mes vasario 15 kylam per Charleroi į Fuertę rolleyes.gif
quote]

Mes per Frankfurt Hahn ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaaa: 28 sausio 2011 - 19:44
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 28, 13:00)
Ir nuomojantis mašiną ir oro uoste dalina tuos žemėlapius nemokamai mirksiukas.gif

mums yra buve visko biggrin.gif ir oro uoste negavome ir auto nuomoje masina nuomuojantis nebeturejo zemelapio biggrin.gif (bet cia ne Tenerifeje,bet taip atsitikti gali bet kur) tai turejom tik lankstinuka ir mano zinias apie tas vietas biggrin.gif susiorientavome su sturmano pagalba thumbup.gif
Atsakyti