Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

Kokios maisto ir gerimu kainos Tenerifes saloje?
Ieskome arba vilos nuomai arba viesbuti bookinti savarankiskai rolleyes.gif Idomu kas naudingiau finansu atzvilgiu.Ar imti viesbuti su pusryciais ir vakariene(bet neieina gerimai) ar imti vila(man patraukliau atrodo),bet maista pirktis ir kazkiek kavinese maitintis rolleyes.gif
Todel domina maisto ir gerimu kainos parduotuvese,kavinese rolleyes.gif
Dekui is anksto kas pasidalins naudinga informacija 4u.gif
Papildyta:
Tiesa ar imanoma is Tenerifes salos ekskursija i Lanzarotes sala?Jei yra tokia,gal kas bandet,kokia kainyte,kiek trunka pati ekskursija?
O gal kas bandet savarankiskai is Tenerifes i Lanzarote porai dienu ar dienai nusigauti?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 26, 13:25)
Todel domina maisto ir gerimu kainos parduotuvese,kavinese rolleyes.gif
Dekui is anksto kas pasidalins naudinga informacija 4u.gif
O gal kas bandet savarankiskai is Tenerifes i Lanzarote porai dienu ar dienai nusigauti?

gerimai pigus, sultys skanios, sangria 1,5l - 1,50E cool.gif
kavinese kainos ivairios, mums vakariene 2suauge ir 1 vaikas (mazius is mano lekstes pakramsnodavo) kainuodavo maziausiai 50E.
vanduo viesbutyje vakarienes metu apie 2E mazas buteliukas doh.gif panasiai ir vyno taure..

mes vykom is Tenerifes i Lanzarote, plaukem keltu 11val 4u.gif be masinos kainavo 100E 4u.gif
jei savarankiskai keliaujat, tai idealiausia butu i Lietuva ir gryzti is Lanzarotes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 26 sausio 2011 - 13:37
QUOTE(sugarbabe @ 2011 01 26, 12:35)
gerimai pigus, sultys skanios, sangria 1,5l - 1,50E cool.gif
kavinese kainos ivairios, mums vakariene 2suauge ir 1 vaikas (mazius is mano lekstes pakramsnodavo) kainuodavo maziausiai 50E.
vanduo viesbutyje vakarienes metu apie 2E mazas buteliukas doh.gif panasiai ir vyno taure..

mes vykom is Tenerifes i Lanzarote, plaukem keltu 11val 4u.gif be masinos kainavo 100E 4u.gif

o kokios maisto/gerimu kainos parduotuvese?
Apie Sangrija jau girdejau,kad pigi biggrin.gif

O plauket nakti pagrinde gal keltu? 100euru uz kelta ar ne?O ten vietoje nuomavotes masina,kiek laiko prabuvo.
Gal galite placiau aprasyti,domina blush2.gif kaip suprantu jus savarankiskai patys vykote? ar buvo verta?
O lektuvu nera skrydzio?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 26, 13:39)
Gal galite placiau aprasyti,domina blush2.gif kaip suprantu jus savarankiskai patys vykote? ar buvo verta? O lektuvu nera skrydzio?

cia pirmi ispudziai..
http://www.supermama...?...2118&st=564
fotoreportaza jau turejau padaryt, bet vaikai abu susirgo, neina dickis i darza, tai negaliu prisesti doh.gif nors nuotraukos jau atrinktos..

verta kas? keltis i kita sala? man Lanzarote laaabai patiko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 01 26, 12:35)
manu tikrai butumet surade mirksiukas.gif

Kol sios zinutes neperskaiciau, buvau tokia patenkinta savimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 01 26, 13:03)
cia pirmi ispudziai..
http://www.supermama...?...2118&st=564
fotoreportaza jau turejau padaryt, bet vaikai abu susirgo, neina dickis i darza, tai negaliu prisesti doh.gif nors nuotraukos jau atrinktos..

verta kas? keltis i kita sala? man Lanzarote laaabai patiko wub.gif

butinai prisesiu vakare ispudziu paskaitineti ir labai laukiam fotoreportazo wub.gif
Lanzarote man labai idomi atrodo,noreciau,bent porai dienu,jauciu per diena ten nieko nepamatytumeme ar suspetumeme?
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 26, 15:36)
butinai prisesiu vakare ispudziu paskaitineti ir labai laukiam fotoreportazo wub.gif
Lanzarote man labai idomi atrodo,noreciau,bent porai dienu,jauciu per diena ten nieko nepamatytumeme ar suspetumeme?

tikrai suspėtumėt, nes ji mažutė. atstumai nedideli. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2011 01 26, 13:25)
Kokios maisto ir gerimu kainos Tenerifes saloje?
Tiesa ar imanoma is Tenerifes salos ekskursija i Lanzarotes sala?Jei yra tokia,gal kas bandet,kokia kainyte,kiek trunka pati ekskursija?

Maistas palyginti nebrangus, geriau prekintis supermarketuose už miesto. daržovių ir vaisių kaina panaši, kai kas net pigiau. mėsos gaminiai irgi vieni pigiau, kiti brangiau. žuvies turguj už 3kg tuną išdarinėtą sumokėjome 9 eurus.
jei pirmą kartą keliaujate į tenerifę, tai ten nuvykę pamatysite, kiek visko čia galima pamatyti ax.gif tai turbūt užtektų mums tik tenerifės, tuo labiau kai vaikai maži... manau, jei atvykote kartą, po metų ar kitų atvyksite ir dar. tada aplankysite kitas salas 4u.gif kažaip dauguma, kas atvažiuoja į kanarus ilgam juos pamilsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2011 01 26, 21:48)
Maistas palyginti nebrangus, geriau prekintis supermarketuose už miesto. daržovių ir vaisių kaina panaši, kai kas net pigiau. mėsos gaminiai irgi vieni pigiau, kiti brangiau. žuvies turguj už 3kg tuną išdarinėtą sumokėjome 9 eurus.
jei pirmą kartą keliaujate į tenerifę, tai ten nuvykę pamatysite, kiek visko čia galima pamatyti  ax.gif tai turbūt užtektų mums tik tenerifės, tuo labiau kai vaikai maži... manau, jei atvykote kartą, po metų ar kitų atvyksite ir dar. tada aplankysite kitas salas  4u.gif kažaip dauguma, kas atvažiuoja į kanarus ilgam juos pamilsta  biggrin.gif

visiška tiesa thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Idava @ 2011 01 26, 19:48)
jei pirmą kartą keliaujate į tenerifę, tai ten nuvykę pamatysite, kiek visko čia galima pamatyti  ax.gif tai turbūt užtektų mums tik tenerifės, tuo labiau kai vaikai maži... manau, jei atvykote kartą, po metų ar kitų atvyksite ir dar. tada aplankysite kitas salas  4u.gif kažaip dauguma, kas atvažiuoja į kanarus ilgam juos pamilsta  biggrin.gif

aciu uz atsakymus thumbup.gif
vaikai musu jau nemazi,(5 ir 14 metu)beto jau keliave ne karta,tai iprate biggrin.gif zadame poilsi derinti su keliavimu,beto kai vykstame ne vieni derinsimes ir vietoje ziuresime kas ir kaip rolleyes.gif svarbu susirinkti visa info,o ten jau vietoje laviruoti pagal bendra nuotaka ir norus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 01 26, 16:09)
Kol sios zinutes neperskaiciau, buvau tokia patenkinta savimi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Galit ir toliau likti patenkinta savim,labai smagu susirinkti daug info prieš kelionę rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 27, 09:54)
Galit ir toliau likti patenkinta savim,labai smagu susirinkti daug info prieš kelionę rolleyes.gif

Tikrai labai stengiuosi viska susidelioti i vietas, nes laiko turesime labai mazai ax.gif O is patirties zinau, kad kol viska suzinai ir susiieskai budamas jau ten, puses pamatyti nespeji tongue.gif (Taip mes ir nepamateme Gibraltaro budami Malagoje verysad.gif ) Bet jus per 2 sav. manau tikrai suspesite pamatyti viska ka noresite thumbup.gif
Atsakyti