Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(zirma @ 2011 01 25, 16:10)
Na ko tylit kaip Marytės Melnikaitės ?  Ne skraidančiais kilimais juk skraidot ar gerų vietų išduot nenorit ?  verysad.gif

pasirinkimas nedidelis:
keliones per Lenkijos arba LT agenturas arba deliojates Ryanair skrydzius su persedimais/nakvyne ivairiuose Europos miestuose. Kadangi kainos priklauso nuo datu ir akciju, tai niekas nepatars kur persesti geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 01 25, 15:43)
pasirinkimas nedidelis:
keliones per Lenkijos arba LT agenturas arba deliojates Ryanair skrydzius su persedimais/nakvyne ivairiuose Europos miestuose. Kadangi kainos priklauso nuo datu ir akciju, tai niekas nepatars kur persesti geriau  mirksiukas.gif

Labai ačiū labiau domina Ryanair variantai, tiesiog bandot įvairius miestus ir tiek? Na visgi įdomu per kokius skrendat ? Londonas, Girona gal dar per kitus kokius bandot žiūrėt? O kaip su aparatamentais, kad pakrantė bent normali būtų maudynėms ?
Atsakyti
QUOTE(zirma @ 2011 01 25, 16:50)
Labai ačiū labiau domina Ryanair variantai, tiesiog bandot įvairius miestus ir tiek? Na visgi įdomu per kokius skrendat ? Londonas, Girona gal dar per kitus kokius bandot žiūrėt? O kaip su aparatamentais, kad pakrantė bent normali būtų maudynėms ?

dar Liverpulis, Briuselis, Frankfurtas. Kartais pigiau ir patogiau buna grizti per kita oro uosta...
as i pakrante demesio nekreipiu. man visur gerai, kur bangos yra...
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2011 01 25, 16:11)
dar Liverpulis, Briuselis, Frankfurtas. Kartais pigiau ir patogiau buna grizti per kita oro uosta...
as i pakrante demesio nekreipiu. man visur gerai, kur bangos yra...

Dar kartą ačiū, bandysim žiūrėtis.
Atsakyti
[quote=Frezija13,2011 01 25, 16:39]
[quote=Pause,2011 01 25, 17:25]
Ryanair bei easyjet. Per kokius miestus, neatsakysiu, mes ieskom is Londono blush2.gif

Aš irgi per Rynair žiūrėjau. Kaunas-Briuselis, Briuselis-Tenerifė ir per Frankfurtą, bet abu variantai tokie, kad reikia tarpinių nakvynių tiek pirmyn, tiek atgal. g.gif
[/quote]

Na jei i Gran Kanarija skristi noretumet tai mes radom be tarpiniu nakvyniu tiek pirmyn, tiek atgal. Ryt jau kylam is Kauno tongue.gif
Skrydziai su Ryanair: Kaunas-Londonas, Londonas - GK, atgal GK-Liverpulis, Liverpulis-Kaunas thumbup.gif

Draugai tures kompa, tad galesiu parasyti is ten kaip sekesi skristi ir apie orus, jei kam aktualu smile.gif
Atsakyti
Gal kas galite papasakoti apie Tenerifės kupranugarių parką? Su vaikais ten bus ką veikt (2 ir 4 m.)????
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 25, 22:57)
Gal kas galite papasakoti apie Tenerifės kupranugarių parką? Su vaikais ten bus ką veikt (2 ir 4 m.)????

Bus biggrin.gif . Pasodins ant kupranugarių ir pavėžins aplink. Neilgai, gal kokį pusvalandį. Bet įspūdinga, jei nesat bandę 4u.gif Tiesa, mano vaikai didesni buvo - 5 ir 8, berods. Bet mažiuką ant kelių pasisodint galėsit, manau.
Atsakyti
Aš galvojau, gal tokiems neleis joti ant kupranugarių, bet jei leis, tai varysim tada. O jie labai aukšti?
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 26, 09:53)
Aš galvojau, gal tokiems neleis joti ant kupranugarių, bet jei leis, tai varysim tada. O jie labai aukšti?

Leis leis mirksiukas.gif Mes Fuertėj jojom kai mažajam 2 nebuvo. Jis man ant kelių sėdojo. Pradžioj tai įdomu jam buvo, o po to ir spėjo numiwgot vaikis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 26, 08:53)
O jie labai aukšti?

Nežemi biggrin.gif . Ir linguoja doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 01 24, 23:11)
Labukas, turiu klausimuka  ax.gif  Gal kas isbandete nemokama autobusiuka i OASIS zoo parka  blush2.gif  Ar galima tiketis, kad ijis ir pasirodys parasytu laiku.
http://www.fuerteven...com/e/main.html

Oi,Racke,kaip dėkui už tokią info 4u.gif ,kažin ar būtumėm patys susiradę ten vietoj tą nemokamą autobusą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 26, 12:10)
Oi,Racke,kaip dėkui už tokią info 4u.gif ,kažin ar būtumėm patys susiradę ten vietoj tą nemokamą autobusą g.gif

manu tikrai butumet surade mirksiukas.gif
Atsakyti