Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(Pookelis @ 2011 01 24, 10:50)
g.gif Nėr ką veikt laukiant kito skrydžio ar kaip?

mes su nakvyne per ten skridom, jei laukt vietoj tai viskas ok, iki miesto veža autobusiukas, atrodo 2,5e kainuoja, tik tam mieste ner ka veikt. šiaip jei skrist tai tik be nakvynės per jį.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 09:15)
beje, jei kas planuojat skrydžius, atsisakylkit būtinai Briuselio Charleroi, užkampis nerealus... kitą kartą per jį neskrisčiau niekad smile.gif

na bilietu jau nebepasikeisim smile.gif
kaip pats orouostas? nes mes jame turesim laukt per nakti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 24 sausio 2011 - 10:50
QUOTE(sugarbabe @ 2011 01 24, 11:49)

šiaip nelabai turėjom daug laiko jame apsižvalgyt, yra 1 parduotuvė praėjus viską, kavinė yra, ,galėsit prigult ant kėdžių biggrin.gif beje Briuselyje lagaminus ir matavo, ir svėrė, ir kratė tašes grįžtant, ir nieko nerado, nervino juodai jie mane....
Atsakyti
QUOTE(sugarbabe @ 2011 01 24, 10:49)

Mažas oro uostas ten...
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 10:15)
sveikos Kanarų mylėtojos, mes vakar grįžom iš Lanzarotės smile.gif oras nuskilo puikus, viskas ok, išskyrus, kad vaikas susirgo, teko kreiptis į gydytojus privačiai.
beje, jei kas planuojat skrydžius, atsisakylkit būtinai Briuselio Charleroi, užkampis nerealus... kitą kartą per jį neskrisčiau niekad smile.gif

Sveika sugrįžus Noja 78 thumbup.gif
Oi kaip gaila dėl vaikiuko verysad.gif Tikiuosi nieko labai rimto ax.gif O kokia oro temperatūra, vandenuko? Ką aplankėt, ką pamatėt? Gal galit kiek pkačiau pasakoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 24, 12:28)
Sveika sugrįžus Noja 78  thumbup.gif
Oi kaip gaila dėl vaikiuko  verysad.gif Tikiuosi nieko labai rimto  ax.gif O kokia oro temperatūra, vandenuko? Ką aplankėt, ką pamatėt? Gal galit kiek pkačiau pasakoti  4u.gif

nu infekcija kažkokia, temperatūra aukšta buvo, turėjau vaistų iš Lt, bet jie nepadėjo. jau sveiksta po truputį. beje kas dėl draudimo, jei turit Europos kortelę, tai ji galioja tik valstybinėj įstaigoj kaip ligoninėj, kurioj visi kalba tik ispaniškai, taip, kad reiktų vertėjo. mes ėjom privačiai, išrašė sąskaitą, žiūrėsim ar bankas (nes turim kreditinę kortelę) finansuos apžiūrą. šiaip patarčiau kas su vaikais, turėti draudimus, nes maža ką.... doh.gif
kadangi mes jau buvę Lanzarotėj, tai šį kartą labai ramiai važinėjom šiaip po salą, paplūdymius, ugnikalnių parkas, paukščių parkas, laukiniai paplūdymiai ir pan. planų jokių konkrečių neturėjom, taip sakant atsipūtę buvom biggrin.gif oro temperatūra dieną 22-25, vieną dieną padavėjas sakė, kad pas jį rodė namie 27, o vakare nukrenta, tai vėsiau kokia 15. vanduo apie 20. maudėsi mano vyrai smile.gif ir kaip sakė vietiniai, retai kada tokia graži žiema būna, taip kad mums pasisekė. smile.gif šiaip patinka man ta sala, gali ir vaizdų pamatyti, ir šiaip padrybsoti, nedidelė ji, ir kas man labiausiai ten patinka, kad nėra rusų......
benzino kaina pakilus, 0,97e. nuoma mašinos pigi, alkoholis irgi, brendžio 1L - 5-7eurai, maistas panašiai kaip pas mus, kai kas pigiau.
ai, dar buvom Tequise turguj, kuris vyksta sekmadieniais, labai didelis turgus, patiko mums ten rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noja78: 24 sausio 2011 - 11:53
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 11:00)
mes su nakvyne per ten skridom, jei laukt vietoj tai viskas ok, iki miesto veža autobusiukas, atrodo 2,5e kainuoja, tik tam mieste ner ka veikt. šiaip jei skrist tai tik be nakvynės per jį.

kur nakvojot?
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 01 24, 13:42)
kur nakvojot?

etap hotel, nes pigiausia nakvynė jame buvo..... bet nusigaut iki jo patiems be šansų, reikia imti shuttle arba taxi, nes visur tvoros. šalia viešbučio tik degalinė, gali užsakyti picą. privalumas vienas, kad nemokamas internetas kambariuose.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 15:03)
etap hotel, nes pigiausia nakvynė jame buvo..... bet nusigaut iki jo patiems be šansų, reikia imti shuttle arba taxi, nes visur tvoros. šalia viešbučio tik degalinė, gali užsakyti picą. privalumas vienas, kad nemokamas internetas kambariuose.

Nu tai ir aš apie jį galvoju, dar laiko yra, neužsakinėju, nu gal dar Formulė, bet jinai truputį toliau. O tai kaip jūs nusigavot, taksu ar pervežimą buvot užsakę? aš kažkodėl galvojau, kad gal pėsčiom bus įmanoma.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 01 24, 15:08)
Nu tai ir aš apie jį galvoju, dar laiko yra, neužsakinėju, nu gal dar Formulė, bet jinai truputį toliau. O tai kaip jūs nusigavot, taksu ar pervežimą buvot užsakę? aš kažkodėl galvojau, kad gal pėsčiom bus įmanoma.... doh.gif

imkit sleep, park and fly pasiūlymą, tada shuttle nemokamai atvažiuoja paimt paskambinus į viešbutį, kai shuttle darbo valandos baigiasi, skambinat į viešbutį ir jie taxi iškviečia irgi nemokamai. pėsčiomis neįmanoma, nes vien tvoros, nebent jas peršokti, o važiuot mašina reikia iki viešbučio apie 6 km, nors jis matosi prie oro uosto, labai durnai ten su nuvažiavimu.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 15:41)
imkit sleep, park and fly pasiūlymą, tada shuttle nemokamai atvažiuoja paimt paskambinus į viešbutį, kai shuttle darbo valandos baigiasi, skambinat į viešbutį ir jie taxi iškviečia irgi nemokamai. pėsčiomis neįmanoma, nes vien tvoros, nebent jas peršokti, o važiuot mašina reikia iki viešbučio apie 6 km, nors jis matosi prie oro uosto, labai durnai ten su nuvažiavimu.

doh.gif doh.gif
tai gal reiks ties Formule apsistot, ir pigiau, nzn.
AČIŪ už info.
Atsakyti
QUOTE(Noja78 @ 2011 01 24, 14:03)

bet aprasyme nurodo, kad darbo dienomis kursuoja nemokami autobusiukai g.gif
gal zinot kelinta valanda?

Miramax, gal galit parodyt pr kur uzsisakinesit Formules viesbutuka? blush2.gif
Atsakyti