QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 24, 12:28)
Sveika sugrįžus Noja 78
Oi kaip gaila dėl vaikiuko
Tikiuosi nieko labai rimto
O kokia oro temperatūra, vandenuko? Ką aplankėt, ką pamatėt? Gal galit kiek pkačiau pasakoti
nu infekcija kažkokia, temperatūra aukšta buvo, turėjau vaistų iš Lt, bet jie nepadėjo. jau sveiksta po truputį. beje kas dėl draudimo, jei turit Europos kortelę, tai ji galioja tik valstybinėj įstaigoj kaip ligoninėj, kurioj visi kalba tik ispaniškai, taip, kad reiktų vertėjo. mes ėjom privačiai, išrašė sąskaitą, žiūrėsim ar bankas (nes turim kreditinę kortelę) finansuos apžiūrą. šiaip patarčiau kas su vaikais, turėti draudimus, nes maža ką....
kadangi mes jau buvę Lanzarotėj, tai šį kartą labai ramiai važinėjom šiaip po salą, paplūdymius, ugnikalnių parkas, paukščių parkas, laukiniai paplūdymiai ir pan. planų jokių konkrečių neturėjom, taip sakant atsipūtę buvom
oro temperatūra dieną 22-25, vieną dieną padavėjas sakė, kad pas jį rodė namie 27, o vakare nukrenta, tai vėsiau kokia 15. vanduo apie 20. maudėsi mano vyrai
ir kaip sakė vietiniai, retai kada tokia graži žiema būna, taip kad mums pasisekė.
šiaip patinka man ta sala, gali ir vaizdų pamatyti, ir šiaip padrybsoti, nedidelė ji, ir kas man labiausiai ten patinka, kad nėra rusų......
benzino kaina pakilus, 0,97e. nuoma mašinos pigi, alkoholis irgi, brendžio 1L - 5-7eurai, maistas panašiai kaip pas mus, kai kas pigiau.
ai, dar buvom Tequise turguj, kuris vyksta sekmadieniais, labai didelis turgus, patiko mums ten