Kelione musu marsrutu dabar apie 500 lt zmogeliukui Tikrai daug geriau nei 1000 lt
kita savaite isvykstame i Gran kanarija, bet truputuka nusiminiau, nes raso kad orai su lietumi, tai labai tikiuosi , kad pasikeis
gal kas domejotes vasario men karnavalu kas kur kada vyks?buciau dekinga jei nuoroda man imestumete i az
gal kas domejotes vasario men karnavalu kas kur kada vyks?buciau dekinga jei nuoroda man imestumete i az
QUOTE(as2010 @ 2011 01 14, 10:19)
Ar iš atostogavusių Tenerifėje kas nors plaukėte į La Gomero salą?
Būtų ydomu sužinoti apie tai: kaip tą kelionę organizavotės? kiek kainavo? kaip ten važinėjot ir kur? ar verta iš viso ten plaukti?
Būtų ydomu sužinoti apie tai: kaip tą kelionę organizavotės? kiek kainavo? kaip ten važinėjot ir kur? ar verta iš viso ten plaukti?
man nerealiai patiko-mes ten kelemes su 1.1m.vaiku, kuris kelte pramiegojo
QUOTE(rentre @ 2011 01 20, 23:19)
kita savaite isvykstame i Gran kanarija, bet truputuka nusiminiau, nes raso kad orai su lietumi, tai labai tikiuosi , kad pasikeis
Šiemet jis vyks 02.15 - 03.12. Karnavalas
Pernai teko stebėt karnavalą Tenerifėj, Santa Kruze .
Gal kartais ir Lanzaroteje koks karnavalas bus
QUOTE(racke @ 2011 01 20, 20:20)
Kelione musu marsrutu dabar apie 500 lt zmogeliukui Tikrai daug geriau nei 1000 lt
Ooo, kai gerai, mums gavosi po 850, plius dar 2 tarpinės nakvynės
QUOTE(rentre @ 2011 01 21, 00:19)
Ir mes kita savaite treciadieni kylam O kur gyvensit? Mes Maspalomas, viloj, nes didele kompanija.
As manau kad neverta pasikliauti tom prognoem, labai jau jos netikslios.
Gal dar pasikeis
tai skrydziu bilietai bilietams nelygus, juk skiriasi tarpai tarp skrydziu, persedimu skaicius, ar reikia tarpines nakvynes ir pan.
Cia ziuriu tikslas ne kuo patogiau nuskristi ir taip tureti kuo daugiau laiko atostogoms, o kuo pigiau nuskristi
Cia ziuriu tikslas ne kuo patogiau nuskristi ir taip tureti kuo daugiau laiko atostogoms, o kuo pigiau nuskristi
Patogiausia skristi su agentūra iš Lietuvos. Tada skrydis tiesiogiai, toli važiuoti nereikia. Bet KAINA. Jau geriau su viena nakvyne kažkur, nei tiek permokėt
QUOTE(Dilma @ 2011 01 21, 01:20)
ech, apsizioplinom truputuka su laiku ir nepamatysim
Papildyta:
QUOTE(Stebuklas @ 2011 01 21, 14:35)
Ir mes kita savaite treciadieni kylam O kur gyvensit? Mes Maspalomas, viloj, nes didele kompanija.
Gal dar pasikeis
Gal dar pasikeis
mes bahia feliz gyvensime, per Londona skrendame kita treciadieni
vava, bet taip noretusi bent numatyti, nes pazistami buvo pradzioje metu, tai papuole ant liuciu Tenerifeje, tai kazkaip nesinoretu tokiu atostogu
as tikiu, kad bus silta ir svarbiausia
QUOTE(rentre @ 2011 01 21, 15:07)
ech, apsizioplinom truputuka su laiku ir nepamatysim
Papildyta:
vava, bet taip noretusi bent numatyti, nes pazistami buvo pradzioje metu, tai papuole ant liuciu Tenerifeje, tai kazkaip nesinoretu tokiu atostogu
Papildyta:
tai susitiksim kogero lektuve , mes su 2 pipirais ir vienas is ju ypac judrus, kazin kaip ten lektuve seksis sedeti isukis teveliams - ypac kai is Londono i GK 4 val skrisim. Gal kas turi patarimu ka isideti kad vaikus sudominti. Mano mazasisi pvz zaislais domisi minimaliai, tad net neverta imti.