duokit nuorodą kur taip pigiai gyvensit. Bilietus jau turiu. Dabar reikia viešbučio
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 17, 15:21)
duokit nuorodą kur taip pigiai gyvensit. Bilietus jau turiu. Dabar reikia viešbučio
jei manes klausiat tai viska per cia ziuriu, man kazkaip pigiausius variantus ismeta. Pirmai kai rasiau tai rasiau kad 500 bet cia grubiai, dabar va radau dar pigiau, kainuotu tik 75 svarai 5 namtim mum abiem
stai nuoroda http://www.lowcostholidays.com/
Papildyta:
Beje dar kam idomu, gal cia jau kazkas ir buvo kada idejes, bet galiu pasidalint nuoroda per kur galima uzsisakyti mikriuka arba taksa kad is aerouosto nuveztu iki viesbucio. Cia ne tik kanaruose bet ir daugelyje kitu kurortu
http://www.lowcosttaxis.com/
Mum per cia mikriukas dviem apie 80 litu iseina
gal galit man padėt apsispręst dėl viešbučio ir maitinimo. Ar verta imti AI ar ne. Kiek ten kainuoja pietūs kavinėj, viešbutyje? Jau per atostogas tikrai mažiausiai norėsis stovėti prie puodų. o jei imam viešbutyje AI, tai ir gėrimus ir ledus gausim už tą patį? Ir maitinimas bus tris kartus ar tarpuose dar galimi užkandžiai? o maisto kainos pardėse tai panašios kaip pas mus, tik mėsa gerokai brangiau?
Papildyta:
Kas tas boosteris ???
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2010 12 14, 10:05)
Jūs žiūrėkit, kad vaikui būtų patogu... Nes boosteryje jau jis nepamiegos, pavyzdžiui... O dėl vietos - tiek boosteris, tiek kėdutė užims vieną sėdimą vietą
Kas tas boosteris ???
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 18, 14:28)
Kas tas boosteris ???
Pakyla tokia, kad vaikas aukščiau sėdėtų . Didesniems vaikams
a jau supratau, pašikniukas
stai nuoroda http://www.lowcostholidays.com/
Na man tai cia visai nerealios kainos Mes mokejome 51 eu uz kambari HB, o cia uz ta pati raso 78 svarai
gal kas buvo Costa del Silencio, yra ten paplūdimys normalus ar ne????
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 18, 16:27)
gal kas buvo Costa del Silencio, yra ten paplūdimys normalus ar ne????
Costa del Silencio has widespread appeal. It is the ideal holiday for water sport enthusiasts and families with teenagers as well as couples of all ages. Although there is a beach close by, Costa del Silencio does not have its own beach and families with small children would probably prefer to be based closer to a stretch of sand.
suprantu, kad nėra paplūdimo, kad būti su vaikais. o jei ir yra tai mokamas (Costa del Silencio does not have its own beach)? ar ką čia reiškia
Kad neturi savo pliazo, ir kad atostogaujantiems su vaikais geriau rinktis koki kita kurorta nes iki artimiausio papludimio galima nueiti bet su vaikais gali tai kainuot ir nervu ir sveikatos na as kiek suprantu ten rojus visokiems buriuotojams ir kitokiems vandens sporto megejams
O pagal ka norit rinktis Tenerifej kurorta? buvau Playa de las Americas tai visai man patiko, nebent norit kazko ramesnio jei su vaikais, nors ten kur buvom apsistoje tai nors nuo juros netoli bet naktinio gyvenimo irgi negirdejom per langus
O pagal ka norit rinktis Tenerifej kurorta? buvau Playa de las Americas tai visai man patiko, nebent norit kazko ramesnio jei su vaikais, nors ten kur buvom apsistoje tai nors nuo juros netoli bet naktinio gyvenimo irgi negirdejom per langus