QUOTE(Udrius @ 2011 01 16, 09:19)
Na jau tik nereikia, kad nieko mandro.... Kur karachiljo kava, kur karpacho sriuba... Ech... Jei ji gerai padaryta... Tapas superiniai...
Ne karpachio sriuba, o gaspachio
Labai skanūs balti ožkos pieno sūriai (jų būna visuose supermarketuose, yra fasuotų, yra ir pjaustomų)... Na, o man asmeniškai tai viso kanarų skonio esmė - balta duona su ali-oli (česnakų majonezas, kai kur dar rašo Ajoli) padažu....
Papildyta:
QUOTE(Sakuros @ 2011 01 15, 16:15)
cia vasariskos temperaturos, o ziurejau per gismeteo.ru, tai kokie 15 laipsniu silumos, sakyciau saltoka...
Prieš dvi dienas grįžau iš Gran kanarijos- dienomis +27-28, naktimis apie +16, vandenyne buvo +21, tikrai ne mažiau, nes pradžioje netikėjau, kai pamačiau, kad tiek parašyta