Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(gėliukas @ 2011 01 13, 09:18)
kažkur SM platybėse radau skyscanners , man visai patiko, yra čia ir pigių avialinijų skrydžiai  smile.gif įvedi Kaunas - kažkokia Kanarų sala ir išmeta su visom tarpinėm stotelėm, laikais ir pan.

Grybą pjauna ta sistema doh.gif . Jei pačiam neišeina, patogiausias variantas - parašyti Makaliui biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 13, 10:27)
Grybą pjauna ta sistema doh.gif . Jei pačiam neišeina, patogiausias variantas - parašyti Makaliui biggrin.gif .

o man visai į temą paskaičiavo biggrin.gif beveik tiek pat ir sumokėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 01 13, 09:35)
o man visai į temą paskaičiavo biggrin.gif beveik tiek pat ir sumokėjom  biggrin.gif

O mano skrydzio si sistema visai neranda biggrin.gif
Atsakyti
Bukit geri, pakomentuokite kas gerai suprantate anglu kalba si puslapi 4u.gif Ko galiu tiketis ir ko ne, uzsisakius masiniuka cia ax.gif http://www.economycarrentals.com/
Nes as tai suprantu tik, kad kainos man cia patinka lotuliukas.gif (bet, kad veliau nereiketu moketi dvigubai rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 01 13, 11:05)
Bukit geri, pakomentuokite kas gerai suprantate anglu kalba si puslapi  4u.gif  Ko galiu tiketis ir ko ne, uzsisakius masiniuka cia  ax.gif  http://www.economycarrentals.com/
Nes as tai suprantu tik, kad kainos man cia patinka  lotuliukas.gif  (bet, kad veliau nereiketu moketi dvigubai  rolleyes.gif )

aš dažniausiai neskaitau blush2.gif kiek aš bežiūrėjau autonuomų, man vistiek pigiausiai autoreisen gaunasi g.gif Mums 2 savaitėms Citroen C3 kainuos 200 eur, o čia tokio tipo 277 eur rodo...
Atsakyti
agentūroj sakė, kad nuomuojantis auto, reikia žiūrėt, jog būtų su pilnu draudimu. Tai čia toks yra. O daugiau nežinau į ką dar reiktų žiūrėt
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 01 13, 11:25)
aš dažniausiai neskaitau  blush2.gif  kiek aš bežiūrėjau autonuomų, man vistiek pigiausiai autoreisen gaunasi  g.gif Mums 2 savaitėms Citroen C3 kainuos 200 eur, o čia tokio tipo  277 eur rodo...

man tai irgi visada kiek ziurejau pigiausiai gaunasi per autoreisen.es

O sakykit kur parkuojate masina jei prie viesbucio/apartamentu nera vietos sveciu automobiliams statyti?
Atsakyti
dar veinas klausimelis iskilo smile.gif

Sakykit ar loro parka ir teide galima aplankyti per viena diena? ar mazoka bus laiko ir tam ir tam per viena diena? ir dar, mes keliaujame be vaiku, tai ar verta vien suaugusiems eiti i Loro parka? ar jis labaiu vaikams tinkamas? ar mum bus idomu ten? nes kaip suprantu daugelis ten butent del vaiku vaziuoja

is anksto aciu uz pasidalintas mintis 4u.gif
Atsakyti
Jei jums patinka gyvūnai, patinka augalija, mėgstat įvairius gyvūnų pasirodymus - eikit ir be vaikų. Jei visa tai neaktualu, tai vien dėl pliusiuko eit neverta. Dėl vienos dienos - manau, tikrai nespėsit... Visų pirma, nuo Loro iki Teidės pavažiuot reik gabaliuką - tai užtrunka, nes kalnų keliais teks važiuot. Visų antra - Teidės keltuvai dirba gana trumpai - čia jei sugalvosit keltis į viršų - berods, iki 16 val... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 13, 12:33)
Jei jums patinka gyvūnai, patinka augalija, mėgstat įvairius gyvūnų pasirodymus - eikit ir be vaikų. Jei visa tai neaktualu, tai vien dėl pliusiuko eit neverta. Dėl vienos dienos - manau, tikrai nespėsit... Visų pirma, nuo Loro iki Teidės pavažiuot reik gabaliuką - tai užtrunka, nes kalnų keliais teks važiuot. Visų antra - Teidės keltuvai dirba gana trumpai - čia jei sugalvosit keltis į viršų - berods, iki 16 val... 4u.gif

aciu uz nuomone smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 01 13, 12:33)

Norėčiau paklausti - kiek kainuoja keltuvas į Teidę žmogui? Ar ten kiekvieną dieną kelia? Kažkur skaičiau, kad ten galima patiems palipėti be keltuvo? Ruošiamės vykti, tai tiesiog ydomu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2011 01 13, 11:24)
Sakykit ar loro parka ir teide galima aplankyti per viena diena? ar mazoka bus laiko ir tam ir tam per viena diena? ir dar, mes keliaujame be vaiku, tai ar verta vien suaugusiems eiti i Loro parka? ar jis labaiu vaikams tinkamas? ar mum bus idomu ten? nes kaip suprantu daugelis ten butent del vaiku vaziuoja

per viena diena sunkiai..
Teides parkas toks skirtingas, pavaziuoji pora km ir jau visai kitas vaizdas wub.gif

o Loro parkas, kaip ir minejo, jei nesat labai gyvuneliu myletojai, esat buve kokiam Europos zoosode, tai apart gyvunu pasirodymo ( orku, delfinu ir juru liutu) nieko naujo nepamatysit blush2.gif o vien del pasirodymu moket po 32 E g.gif na cia jau jums spresti..
jau geriau i bezdzioniu parka porai valandeliu ramiai pasivaiksciot rolleyes.gif

QUOTE(as2010 @ 2011 01 13, 12:12)
Norėčiau paklausti - kiek kainuoja keltuvas į Teidę žmogui? Ar ten kiekvieną dieną kelia? Kažkur skaičiau, kad ten galima patiems palipėti be keltuvo? Ruošiamės vykti, tai tiesiog ydomu.. smile.gif

zmogui 25E su keltuvu, jei norit iki pat virsunes uzlipt reikia issimti leidima Santa Cruze 4u.gif
turetu kelti kiekviena diena nuo 9 iki 16:30, mes vaziavom dvi dienas bet nekele verysad.gif
paciam irgi galima, yra takeliai, zemelapiuose aiskiai nurodyti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sugarbabe: 13 sausio 2011 - 13:06