Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

QUOTE(gėliukas @ 2011 01 10, 10:40)
ačiū smile.gif o kopos - čia kažkur netoli Coralejo? Apie Oasis Park pasiskaičiau - manau vaikams labai patiks, buvome Loro parke, bet kiek suprantu šitas parkas žymiai didesnis  thumbup.gif o gržtant į keltą dar pabandysim kelis miestelius aplankyt, jei spėsim smile.gif

taip, kopos prie Corralejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rentre @ 2011 01 09, 22:20)
bet su tom kreditem negauni pilno draudimo ir kitas dalykas-neturi pargabenimo namo draudimo,o ir draudimo suma nedidele , kuri dalinasi ant visu seimos nariu.
na, as turiu kreditine, bet nepagailesiu ir apsidrausiu normaliu draudimu.tiesiog, musu draugai (skrido ne i kanarus) turejo su mazium rimtu problemu, pateko i avarija ir teko skubiai gabenti i lt, tai patikekit jei ne draudfimas kosmosas butu buve.

http://www.swedbank....teles/draudimas
yra parvežimo draudimas (repatriacija, kaip suprantu tai ir reiškia). ir ne tokios jau mažos sumos. paprastą draudimą perkant, kaži ar didesnės...
Atsakyti
Seviki visi,

nelabai as susigaudau del tu kreditinių kortelių smile.gif gal kas gales atsakyti i mano klausimus smile.gif

pvz nuomojantis masina (autoreisen.es) uztenka paprastos swedbank isduotos kreditines korteles? ar reikia ten kokia super duper tureti (auksine, platinine ar dar ten kokia mandra) smile.gif

gal ir kvaili mano klausimai, bet kazkaip pasimeciau biggrin.gif
Atsakyti
O be kreditinės nepavyktų išsinuomuot mašinos? Man agentūroj sako, kad problemų neturėtų būti, neva niekur su ta mašina nepradingsim iš salos
Atsakyti
Autonuomai internetu ar vietoj uztenka paprastos kreditines Visa, mastercard 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pookelis @ 2011 01 10, 14:50)
O be kreditinės nepavyktų išsinuomuot mašinos? Man agentūroj sako, kad problemų neturėtų būti, neva niekur su ta mašina nepradingsim iš salos

nu autoreisen reikia kreditines smile.gif bet kaip suprantu nebutinau reikia ja moketi, o tik parodyti.... ir moketi reikia tik pasiimamn masina, internetu nereikia jokiu mokejimu daryti
Papildyta:
QUOTE(Stebuklas @ 2011 01 10, 15:00)
Autonuomai internetu ar vietoj uztenka paprastos kreditines Visa, mastercard  4u.gif

aciu smile.gif
Papildyta:
Pasirodo vistik autoreisen.es apmoketi reikia kreditine kortele, bet jau vietoj pasiimant masina
Atsakyti
Manau neturetu buti kazkokiu nesusipratimu masiniuka pasiimant sekmadieni is uosto g.gif Kaip suprantu ten turetume rasti kazkokia ju atstovybe, ane blush2.gif
O ziuriu sis Autoreisen net neleidzia pasirinkti pasiemimo vietos...tik oro uostas cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 10 sausio 2011 - 15:18
QUOTE(racke @ 2011 01 10, 16:12)
Manau neturetu buti kazkokiu nesusipratimu masiniuka pasiimant sekmadieni  is uosto g.gif  Kaip suprantu ten turetume rasti kazkokia ju atstovybe, ane  blush2.gif
O ziuriu sis Autoreisen net neleidzia pasirinkti pasiemimo vietos...tik oro uostas  cool.gif

o man tai leidzia pasirinkti kita vieta. Cia as apie Tenerife....
Atsakyti
Tenerifeje leidzia, bet Lanzaroteje tik oro uostas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2011 01 10, 17:08)
Tenerifeje leidzia, bet Lanzaroteje tik oro uostas  ax.gif

taip ir aš jiems rašiau, Lanzarotėj tik oro uoste smile.gif
Atsakyti
Noja78, rodos ryt kylat? Tai saulėtų ir kupinų įspūdžių jumi atostogų vacation4.gif ir parašysiu meilą dėl oro pasitikslint lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gėliukas @ 2011 01 10, 19:39)
Noja78, rodos ryt kylat? Tai saulėtų ir kupinų įspūdžių jumi atostogų vacation4.gif  ir parašysiu meilą dėl oro pasitikslint  lotuliukas.gif

nea, poryt smile.gif parašyk ir meilą ir sms, ką pirmiau pažiūrėsiu iš ten ir atrašysiu mirksiukas.gif
Atsakyti