Įkraunama...
Įkraunama...

Atostogaujam Kanarų salose (V)

As svarstau, kad greiciausiai ranksluosciu is namu neimsiu, nes jei ir nebus viesbutyje, bus proga nusipirkti. Ir tai bus prisiminimui apie kelione wub.gif O kiek teko susidurti, Ispanijoje jie gerokai pigesni nei pas mus tongue.gif
Atsakyti
Kalbejau kalbejau ir pagaliau siandien uzbaigiau savo keliones i kanarus bilieteliu pirkima. Pati kalta, kad skrydziui atgal turiu net dvejus bilietus rolleyes.gif , bet per sias trumpas atostogas aplankysiu dvi salas. Ech nelabai protingai atlikau pirmaji zingsni, bet gyveni ir mokaisi tongue.gif Keliones kaina isaugo iki 100 eu zmogeliukui unsure.gif , bet manau uz busimus ispudzius tai nera didele suma wub.gif Plius dar nebus tarpines nakvynes Briuselyje (brrrrrr) Na, bet kaip suprantu su nemaza kompanija tautieciu susitiksime skrendant i Fuerte thumbup.gif
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Girona-Franfurtas-Kaunas
Prie to pacio dar turiu klausimuka mirksiukas.gif Tai kaip ten bus su tais mokesciais Vokietijoje. Juos reikes moketi atvykstant ar isvykstant? O gal du kartus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 05 sausio 2011 - 23:56
QUOTE(racke @ 2011 01 05, 23:55)
Kalbejau kalbejau ir pagaliau siandien uzbaigiau savo keliones i kanarus bilieteliu pirkima. Pati kalta, kad skrydziui atgal turiu net dvejus bilietus  rolleyes.gif , bet per sias trumpas atostogas aplankysiu dvi salas. Ech nelabai protingai atlikau pirmaji zingsni, bet gyveni ir mokaisi  tongue.gif  Keliones kaina isaugo iki 100 eu zmogeliukui   unsure.gif , bet manau uz busimus ispudzius tai nera didele suma  wub.gif  Plius dar nebus tarpines nakvynes Briuselyje (brrrrrr) Na, bet kaip suprantu su nemaza kompanija tautieciu susitiksime skrendant i Fuerte  thumbup.gif
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Lanzarote-Girona-Franfurtas-Kaunas
Prie to pacio dar turiu klausimuka  mirksiukas.gif  Tai kaip ten bus su tais mokesciais Vokietijoje. Juos reikes moketi atvykstant ar isvykstant? O gal du kartus  blink.gif

Tik siandien pamaciau, kad praleidau Lanzarote blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 06 sausio 2011 - 08:05
QUOTE(racke @ 2011 01 06, 09:05)
Tik siandien pamaciau, kad praleidau Lanzarote  blush2.gif

Kuriom dienom jus skrendat? ax.gif
Atsakyti
Sveikos kanaru gerbejos 4u.gif
Noriu patarimo ax.gif

As buvau tenerifeje pries kokius tris met us sausio gale.
Labai patiko kas be ko.
Dabar turiu galimybe vaziuoti. Vyras isvaziuoja Dviems savaitems I komandiruote, o as noreciau su dukrytem per ta laika tenerifej pabuti.
Abejoju tik keliu dalyku, kiek atsimenu budavo labai stiprus vejas ten g.gif
Tai to del ir bijau, kad busiu viena su maziukem ir to vejo stipraus, jei susirgtu tai butu sudukas is Mano atostogu schmoll.gif
Gal kas buvote neseniai su mazyliais g.gif as tad a dar vaiku neturejau, kitomis akimis viska ziurejau, buvo barai, restoranai, pliazas ir shopingai Mano galvoj rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, vyktume ten sausio26- vasario7 dienomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bluebell: 06 sausio 2011 - 11:26
teko būti panašiu metu su vaikais, tai nepastebėjau, kad vėjuota, nors daug kur važinėjom, ne tik pležinomės
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 06, 12:25)

Gal kas buvote neseniai su mazyliais g.gif  as tad a dar vaiku neturejau, kitomis akimis viska ziurejau, buvo barai, restoranai, pliazas ir shopingai Mano galvoj rolleyes.gif
Papildyta:
Beje, vyktume ten sausio26- vasario7 dienomis

mes buvom prieš du metus su savo pametiniais kovo mėnesį Tenerifėj, kaip gidas sakė kaip reta vėsi savaitė pasitaikė, bet viskas gerai buvo, na ilgų rankovių dažnokai reikėjo, bet pakeliavom ir baseine pasimaudėm smile.gif bet viena nebūčiau ryžusis važiuot su vaikais tongue.gif
Atsakyti
Tai su manim drauge vaziuoti, pas ja tik vienas vaikas biski padetu man. Tai Sakai man bus sunk ar CIA vienai namie lilt be pagalbos, ar po palmem lotuliukas.gif

Tai sakot nesirgo vaikai ir vejo nebuvo thumbup.gif

Nu galvoju galvoju doh.gif

Gal kas vezimeli nuomavotes? As radau vezima dviguba uz 40 svaru savaitej nuomuoja. NES savo didziules karietos nesitysciau schmoll.gif
Papildyta:
Tad a Kai buvau tenerifej tai pati baisiausiai susirgau, nzn ar del vejo ar siaip del climate pasikeitimo, bet Radom private daktara lengvai, ne karve kainavo ir viskas sekmingai baiges, nors vaziavom ir I ligonine ten, bet dikes buvo minimum 4 vAl laukt priimamajam, tai nelaukem.
Asimenu vertejai buvo bigsmile.gif
Na as visada su nuotykiais blush2.gif
Atsakyti
Dėkui visoms atsakiusioms dėl rankšluosčių 4u.gif Atradau Jyske gerą dalyką-vakuminius maišus,tai sakiau viską į juos pakuosiu,mat važiuojam tik su rankiniu bagažu,daug daiktų neimam,bet kad ir tie keli sunkiai telpa į tokias mažas tašes,jei normaliai nesupakuoti g.gif Gal kas turit dar kokių patarimų? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 06, 13:57)
Dėkui visoms atsakiusioms dėl rankšluosčių 4u.gif Atradau Jyske gerą dalyką-vakuminius maišus,tai sakiau viską į juos pakuosiu,mat važiuojam tik su rankiniu bagažu,daug daiktų neimam,bet kad ir tie keli sunkiai telpa į tokias mažas tašes,jei normaliai nesupakuoti g.gif Gal kas turit dar kokių patarimų? mirksiukas.gif

neblogai tie maišai thumbup.gif bet tai pas mus kita problema - sukišt tai sukišu daug,bet viršyja 10 kg dažniausiai ir reikia išimt kažką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 06, 13:45)
Tad a Kai buvau tenerifej tai pati baisiausiai susirgau, nzn ar del vejo ar siaip del climate pasikeitimo, bet Radom private daktara lengvai, ne karve kainavo ir viskas sekmingai baiges, nors vaziavom ir I ligonine ten, bet dikes buvo minimum 4 vAl laukt priimamajam, tai nelaukem.
Asimenu vertejai buvo bigsmile.gif
Na as visada su nuotykiais blush2.gif

viskas gerai, kas gerai baigiasi biggrin.gif
jei kas dar neturit tokiems atvejams išsiimkit Europos sveikatos draudimo korteles http://www.vlk.lt/vl...ge=tit&kat_id=7 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2011 01 06, 09:53)
Kuriom dienom jus skrendat?  ax.gif

Vasario 8-17 d.
Atsakyti