As svarstau, kad greiciausiai ranksluosciu is namu neimsiu, nes jei ir nebus viesbutyje, bus proga nusipirkti. Ir tai bus prisiminimui apie kelione O kiek teko susidurti, Ispanijoje jie gerokai pigesni nei pas mus
Kalbejau kalbejau ir pagaliau siandien uzbaigiau savo keliones i kanarus bilieteliu pirkima. Pati kalta, kad skrydziui atgal turiu net dvejus bilietus , bet per sias trumpas atostogas aplankysiu dvi salas. Ech nelabai protingai atlikau pirmaji zingsni, bet gyveni ir mokaisi Keliones kaina isaugo iki 100 eu zmogeliukui , bet manau uz busimus ispudzius tai nera didele suma Plius dar nebus tarpines nakvynes Briuselyje (brrrrrr) Na, bet kaip suprantu su nemaza kompanija tautieciu susitiksime skrendant i Fuerte
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Girona-Franfurtas-Kaunas
Prie to pacio dar turiu klausimuka Tai kaip ten bus su tais mokesciais Vokietijoje. Juos reikes moketi atvykstant ar isvykstant? O gal du kartus
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Girona-Franfurtas-Kaunas
Prie to pacio dar turiu klausimuka Tai kaip ten bus su tais mokesciais Vokietijoje. Juos reikes moketi atvykstant ar isvykstant? O gal du kartus
QUOTE(racke @ 2011 01 05, 23:55)
Kalbejau kalbejau ir pagaliau siandien uzbaigiau savo keliones i kanarus bilieteliu pirkima. Pati kalta, kad skrydziui atgal turiu net dvejus bilietus , bet per sias trumpas atostogas aplankysiu dvi salas. Ech nelabai protingai atlikau pirmaji zingsni, bet gyveni ir mokaisi Keliones kaina isaugo iki 100 eu zmogeliukui , bet manau uz busimus ispudzius tai nera didele suma Plius dar nebus tarpines nakvynes Briuselyje (brrrrrr) Na, bet kaip suprantu su nemaza kompanija tautieciu susitiksime skrendant i Fuerte
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Lanzarote-Girona-Franfurtas-Kaunas
Kelione:
Kaunas-Briuselis-Fuerteventura - Lanzarote-Girona-Franfurtas-Kaunas
Tik siandien pamaciau, kad praleidau Lanzarote
QUOTE(racke @ 2011 01 06, 09:05)
Tik siandien pamaciau, kad praleidau Lanzarote
Kuriom dienom jus skrendat?
Sveikos kanaru gerbejos
Noriu patarimo
As buvau tenerifeje pries kokius tris met us sausio gale.
Labai patiko kas be ko.
Dabar turiu galimybe vaziuoti. Vyras isvaziuoja Dviems savaitems I komandiruote, o as noreciau su dukrytem per ta laika tenerifej pabuti.
Abejoju tik keliu dalyku, kiek atsimenu budavo labai stiprus vejas ten
Tai to del ir bijau, kad busiu viena su maziukem ir to vejo stipraus, jei susirgtu tai butu sudukas is Mano atostogu
Gal kas buvote neseniai su mazyliais as tad a dar vaiku neturejau, kitomis akimis viska ziurejau, buvo barai, restoranai, pliazas ir shopingai Mano galvoj
Papildyta:
Beje, vyktume ten sausio26- vasario7 dienomis
Noriu patarimo
As buvau tenerifeje pries kokius tris met us sausio gale.
Labai patiko kas be ko.
Dabar turiu galimybe vaziuoti. Vyras isvaziuoja Dviems savaitems I komandiruote, o as noreciau su dukrytem per ta laika tenerifej pabuti.
Abejoju tik keliu dalyku, kiek atsimenu budavo labai stiprus vejas ten
Tai to del ir bijau, kad busiu viena su maziukem ir to vejo stipraus, jei susirgtu tai butu sudukas is Mano atostogu
Gal kas buvote neseniai su mazyliais as tad a dar vaiku neturejau, kitomis akimis viska ziurejau, buvo barai, restoranai, pliazas ir shopingai Mano galvoj
Papildyta:
teko būti panašiu metu su vaikais, tai nepastebėjau, kad vėjuota, nors daug kur važinėjom, ne tik pležinomės
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 06, 12:25)
Papildyta:
mes buvom prieš du metus su savo pametiniais kovo mėnesį Tenerifėj, kaip gidas sakė kaip reta vėsi savaitė pasitaikė, bet viskas gerai buvo, na ilgų rankovių dažnokai reikėjo, bet pakeliavom ir baseine pasimaudėm bet viena nebūčiau ryžusis važiuot su vaikais
Tai su manim drauge vaziuoti, pas ja tik vienas vaikas biski padetu man. Tai Sakai man bus sunk ar CIA vienai namie lilt be pagalbos, ar po palmem
Tai sakot nesirgo vaikai ir vejo nebuvo
Nu galvoju galvoju
Gal kas vezimeli nuomavotes? As radau vezima dviguba uz 40 svaru savaitej nuomuoja. NES savo didziules karietos nesitysciau
Papildyta:
Tad a Kai buvau tenerifej tai pati baisiausiai susirgau, nzn ar del vejo ar siaip del climate pasikeitimo, bet Radom private daktara lengvai, ne karve kainavo ir viskas sekmingai baiges, nors vaziavom ir I ligonine ten, bet dikes buvo minimum 4 vAl laukt priimamajam, tai nelaukem.
Asimenu vertejai buvo
Na as visada su nuotykiais
Tai sakot nesirgo vaikai ir vejo nebuvo
Nu galvoju galvoju
Gal kas vezimeli nuomavotes? As radau vezima dviguba uz 40 svaru savaitej nuomuoja. NES savo didziules karietos nesitysciau
Papildyta:
Tad a Kai buvau tenerifej tai pati baisiausiai susirgau, nzn ar del vejo ar siaip del climate pasikeitimo, bet Radom private daktara lengvai, ne karve kainavo ir viskas sekmingai baiges, nors vaziavom ir I ligonine ten, bet dikes buvo minimum 4 vAl laukt priimamajam, tai nelaukem.
Asimenu vertejai buvo
QUOTE(Laplandija @ 2011 01 06, 13:57)
Dėkui visoms atsakiusioms dėl rankšluosčių Atradau Jyske gerą dalyką-vakuminius maišus,tai sakiau viską į juos pakuosiu,mat važiuojam tik su rankiniu bagažu,daug daiktų neimam,bet kad ir tie keli sunkiai telpa į tokias mažas tašes,jei normaliai nesupakuoti Gal kas turit dar kokių patarimų?
neblogai tie maišai bet tai pas mus kita problema - sukišt tai sukišu daug,bet viršyja 10 kg dažniausiai ir reikia išimt kažką
QUOTE(Bluebell @ 2011 01 06, 13:45)
Asimenu vertejai buvo
Asimenu vertejai buvo
viskas gerai, kas gerai baigiasi
jei kas dar neturit tokiems atvejams išsiimkit Europos sveikatos draudimo korteles http://www.vlk.lt/vl...ge=tit&kat_id=7