Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos... *47 Namučiai...

QUOTE(katilina @ 2011 01 11, 20:25)
Aš iš jo labiausiai "Norvegų girios" noriu. Tiesą sakant, irgi nesu didelė Murakamio gerbėja. Kai pirkau pirmą jo knygą (Prisukamą paukštį), pagal aprašymą įsivaizdavau, kad bus visai kitokia. Truputį nusivyliau, bet kažkuo ir patiko, tai šiandien jau trečią nusipirkau. Ir dar kelių norėčiau.

Aš tai niekaip nesusitvarakau su „Prisukamu paukščiu“, nos ir laikau save Murakamio gerbėja laugh.gif

---------
Ačiū už naujus namus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 sausio 2011 - 00:12
caraite, na smagu, kad patiko tau Gary knyga wub.gif Aš tik pritarsiu tavo nuomonei, taip pat jaučiausi perskaičius knygą. Dabar rekomenduočiau paskaityt "Gyvenimas dar prieš akis", "Moters šviesa" arba "Toliau jūsų bilietas negalioja", nors pastarosios nesu dar skaičiusi, bet daugelis teigia, kad tai viena geriausių jo knygų.

Ingėnai, na va, lyg nujausdama ir paklausiau tavęs smile.gif

Aš šiandien pagaminau keturias naujas knygas ir keliauju į lovą su Remarku wub.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Baigiau vakar Dorota Tterakowska „Lėliukė“. Tai pasakojimas apie pasiturinčią lenkų porą, kuriai gimsta dukra, serganti Dauno sindromu. Romano ašis – žmonių reakcija į netikėtą išbandymą ir jų pastangas susitaikyti su nauja, kartais nepakeliamai sunkia tikrove. Labai labai įdomu buvo skaityti, įsijausti į kiekvieną veikėją, bandyti suprasti, pateisinti ar ne. Seniai taip įtraukusi buvo kažkokia knyga.

Kiekvienas žmogus privalo turėti kažką, ką žino tik jis vienas. Žmogus, neturintis nė vienos paslapties, yra lyg riešutas, kurį suskaldžius lieka vien tik kevalas.

Bandysiu neimti nieko naujo, o įveikti savo pamirštą, užsigulėjusį Murakamį ir jo „Paukščių kronikas“. Jei jau dabar nepavyks, mesiu ir nesikankinsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 sausio 2011 - 09:09
Rytas labas smile.gif 4u.gif

QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 12, 09:08)
Baigiau vakar Dorota Tterakowska „Lėliukė“. Tai pasakojimas apie pasiturinčią lenkų porą, kuriai gimsta dukra, serganti Dauno sindromu. Romano ašis – žmonių reakcija į netikėtą išbandymą ir jų pastangas susitaikyti su nauja, kartais nepakeliamai sunkia tikrove. Labai labai įdomu buvo skaityti, įsijausti į kiekvieną veikėją, bandyti suprasti, pateisinti ar ne. Seniai taip įtraukusi buvo kažkokia knyga.

Džiugu, kad tau patiko 4u.gif Tikiuosi, patiks ir man. Pabaigusi Gary "Aušros pažadą" kaip tik imsiuosi "Lėliukės" smile.gif
Atsakyti
Labas, mergaites 4u.gif
Kazkuri buvot rasiusi, kad imanoma susizinoti, kokias knygas esi emus is bibliotekos, jei ji yra LIBIS sistemoje. Ilindau as i savo bibliotekos tinklapi, pati neradau, ka tik skambinau i biblioteka-tai sake, kad tokios galimybes nera ir jie isvis tokios info neteikia doh.gif doh.gif Nu aisku, bandysiu as ten i vieta nuejus issiaiskinti daugiau, bet gal galit mane apsviesti kaip yra kitose biblese g.gif 4u.gif 4u.gif
Paskaiciau temos kelis pslp-lyg radau atsakyma-bandysiu dar 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fairyland: 12 sausio 2011 - 09:36
Labas rytas

QUOTE(Fairyland @ 2011 01 12, 09:26)
Labas, mergaites 4u.gif
Kazkuri buvot rasiusi, kad imanoma susizinoti, kokias knygas esi emus is bibliotekos, jei ji yra LIBIS sistemoje. Ilindau as i savo bibliotekos tinklapi, pati neradau, ka tik skambinau i biblioteka-tai sake, kad tokios galimybes nera ir jie isvis tokios info neteikia doh.gif  doh.gif Nu aisku, bandysiu as ten i vieta nuejus issiaiskinti daugiau, bet gal galit mane apsviesti kaip yra kitose biblese g.gif  4u.gif  4u.gif
Paskaiciau temos kelis pslp-lyg radau atsakyma-bandysiu dar 4u.gif

Parašiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
YES YES YES thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aciu tau Sphinx, radau savo skaitytas knygas 4u.gif 4u.gif 4u.gif Tik kazkaip tai metus buvo lb sunku pakeist g.gif Ten kur issoka tie metai-niekaip nereaguodavo, reikejo kalendoriuke rinktis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fairyland @ 2011 01 12, 09:55)
YES YES YES thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Aciu tau Sphinx, radau savo skaitytas knygas 4u.gif  4u.gif  4u.gif Tik kazkaip tai metus buvo lb sunku pakeist g.gif Ten kur issoka tie metai-niekaip nereaguodavo, reikejo kalendoriuke rinktis 4u.gif

Taip taip, ten reik būtinai dieną iš kalendoriuko pasirinkt, kitaip nepakeičia metų mirksiukas.gif O bibliotekininkės nė pačios nežino ką galima LIBIS sistemoj rast biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sphinx @ 2011 01 12, 11:02)
O bibliotekininkės nė pačios nežino ką galima LIBIS sistemoj rast biggrin.gif

Būtent. Kai einu knygų, su vienintele bibliotekos vedėja nebūna bėdų, moka viską, kitos klaidžioja, vos ne pati turiu aiškint ką daryt. biggrin.gif
Atsakyti
O bibliotekininkės nė pačios nežino ką galima LIBIS sistemoj rast biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 01 12, 02:11)
Aš tai niekaip nesusitvarakau su „Prisukamu paukščiu“, nos ir laikau save Murakamio gerbėja laugh.gif

bet kad uzknisanciai ten raso. as turejau sita knyga savo, bet siaip ne taip kazkokiu budu perskaiciusi pardaviau is nervu uz kelis litus laugh.gif
Atsakyti
Taip taip, ten reik būtinai dieną iš kalendoriuko pasirinkt, kitaip nepakeičia metų mirksiukas.gif O bibliotekininkės nė pačios nežino ką galima LIBIS sistemoj rast biggrin.gif

Nu gal ir ne viską blush2.gif . Gal galėtum ir man, bibliotekininkei, tai nupasakot? mirksiukas.gif O tai landžiojau landžiojau ir neradau.
Atsakyti