QUOTE(_Mirtišė_ @ 2012 06 06, 23:12)
Oj mes ir turim ta bedele, sunui 7m. nenoriu nedarysiu nevalgysiu nesidesiu neisiu nevaziuosiu nekalbesiu ne ne ne!!! su rekimais, siaubingais uzsispyrimais ranku sukryziavimais ir net zviegimais... visus durniais isvadins zodziu nesuprantu kur ka padariau ne taip ar cia toks amzius atejo Bandau ir graziuoju ir piktuoju ir nekreipti demesio ir su grasinimais, kad bus atimti zaislai uz tokius jo ciudus, tai atsako, kad koks skyrtumas jam ju ir nereikia.. praeina max 10min mamyte atsiprasau, busiu geras, nezinau kodel as toks buvau, atsiprasau.. bandom kalbet bandom deliot kaip kas yra gerai kas yra blogai.. ale jau supratom kaip kas ka, uz valandos vel tas pats nenoriu nedarysiu ir t.t. Tikiusoi isaugsim sita laikotarpi, nes dabar tai kosmaras kazkoks
Jum gerai, Jūsų nors atsiprašo, susitaiko
Maniškė, tai ant tiek užsispyrusi
Po eilinio pykčio, kai man jau trūko kantrybė, pasakiau vsio nors tave labai myliu, bet su tavimi nedraugausiu ir nekalbėsiu
Visą vakarą vaikščiojo, mama, mama, nieko nesakiau. Pati suruošė pamokas, sudėjo kuprinę, susiruošė miegui.
Iš ryto vėl tas pat, mama, mama, nieko nesakau jai. Tai vėl gi pati susiruošė, ištraukė rubus, kokius norėjo, apsirengė, susišukavo. Ir ne ateiti pas mane, ne, nuvarė pas tėvą, sako nuvešk mane į mokyklą
Tėvas jos klausia, dėl ko su tavimi mama nešneka, o ji, aj, ilgai pasakot
Ir ką galvojate, kelintą dieną ir nieko, nei atsiprašymo, nei kodėl nešneki, nieko
Ir kokį metodą dar naudot neįsivaizduoju Geruoju, negirdi Bloguoju, negirdi Rėkiu, negirdi Tyliu, vėl negirdi