Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

Laba diena,

Artėja mergaitės rimtas jubiliejus 10metų. Šventėme įv. kambariuose, Po skambučio.. gal yra idėjų kur dar galima būtų atšvęsti? unsure.gif 4u.gif ax.gif

Atsakyti

Mes šį savaitgalį dalyvavome gimtadienyje štai čia http://www.siaudines...?view=kontaktai

Vaikams labai labai patiko. Po 4 valandų trukmės dar nenorėjo važiuoti. 

Esant persisotinus skypark'ų ir lazerių arenų, šis gimtadienis buvo tikra atgaiva - gamtoje, viskas taip natūralu ir tikra, vaikai važavo su arkliu pakinkytu vežimu, leido balandžius, o svarbiausia iki soties dūko šiaudų ritinių pridėtoje pastogėje. 

Tiesa, dabar oro sąlygos nėra pačios tinkamiausios, bet šiltuoju laiku viskas labai gerai. Nors mums buvo gerai ir prie +3 :-)

Atsakyti

Vakar šventėme 13amečio gimtadienį Skyparke.  Erdvus kambariai, leidžia atsinešti visko išskyrus picas, nes yra vietinė picerija. Tai ien ant gėrimų kiek sutaupoma, juk vaikai dūksta. 

Šiaip apie šitą batutų parką buvau tik geriausios nuomonės. 

Tačiau gimtadienis baigėsi labai nemaloniai.

Pradžia tokia: Kai skambinau telefonu, kad rezervuoti laiką, tai buvo nekeliamas ragelis, tai pakeliamas ir nešnekama, o iškart perskambinus vėl nekeliama. Kai prisiskambinau, tai atsakoma vos ne "taip arba ne". O kai paklausiau kuo skiriasi kambariai tarp už 75 Eur ar 95 Eur, buvo liepta pasižiūrėt internete, nes mes ir taip dabar daug žmonių turim. 

Atvykus irgi prie kasos merginos buvo susiraukusios, bet kaip ir tokiam triukšme daug kas atleistina. 

Bet pasibaigus mūsų laikui buvom tiesiogine ta žodžio prasme išvaryti.. Vaikams buvo pasakyti eiti nuo batutų. 

Bet viršūnė buvo tai, kad atėjo mergaitė ir liepė mums tuoj pat atlaisvinti kambarį kitaip turėsite sumokėt baudą. Gražiai paprašiau jos, kad ji pati nueitų ir paragintų 13kamečius paaugliams ir  pasakytų, kad mokės iš savo sąskaitos, į ką buvo grubiai atsakyta, kad "mes bendraujam su tėvais, kad jie susitvarkystų". Sakau, žinot jie jau susiruošę, tik mūsų jau negirdi". Tikrai lyg ir juokais primerkdama akį. Bet į tai buvo atsakyta, kad tai neįeina į jos pareigas (blogiausias atsakymas dirbant aptarnavimo srityje)ir "prašome prieiti prie kasos. 

Ten jau mūsų laukė kartu ir vadybininkas, ir karo stovis. Jis iškart užsistojo darbuotoją ir į mano vieną žodį gavau kelis asakymus. Lygioj vietoj gavosi konfliktas.

Aš 16 metų dirbu aptarnavimo srityje ir žinau, kad su kiekvienu klientu galima susitarti, bet čia buvo išprovokuotas konfliktas. 

Vietoj scenarijaus: Buvot per ilgai,ir dabar turit susimokėt už papildomą pusvalandį" ir "atsiprašome, bet pagal mūsų įmonės politiką užlaikius kambarį pusvalandžiui už jį reiktų sumokėt 16 Eur" yra tikrai didelis skirtumas. 

Atėjus į darbą ir papsakojus įspūdžius išgirdau daug kritikos aptarnavimo personalui. Tad ši istorija ne prima ir ne paskutinė, jei niekas nesikeis. 

Atsakyti
QUOTE(*TikTau* @ 2017 11 03, 11:49)
<p>Vakar šventėme 13amečio gimtadienį Skyparke.  Erdvus kambariai, leidžia atsinešti visko išskyrus picas, nes yra vietinė picerija. Tai ien ant gėrimų kiek sutaupoma, juk vaikai dūksta. </p><p>Šiaip apie šitą batutų parką buvau tik geriausios nuomonės. </p><p>Tačiau gimtadienis baigėsi labai nemaloniai.</p><p>Pradžia tokia: Kai skambinau telefonu, kad rezervuoti laiką, tai buvo nekeliamas ragelis, tai pakeliamas ir nešnekama, o iškart perskambinus vėl nekeliama. Kai prisiskambinau, tai atsakoma vos ne "taip arba ne". O kai paklausiau kuo skiriasi kambariai tarp už 75 Eur ar 95 Eur, buvo liepta pasižiūrėt internete, nes mes ir taip dabar daug žmonių turim. </p><p>Atvykus irgi prie kasos merginos buvo susiraukusios, bet kaip ir tokiam triukšme daug kas atleistina. </p><p>Bet pasibaigus mūsų laikui buvom tiesiogine ta žodžio prasme išvaryti.. Vaikams buvo pasakyti eiti nuo batutų. </p><p>Bet viršūnė buvo tai, kad atėjo mergaitė ir liepė mums tuoj pat atlaisvinti kambarį kitaip turėsite sumokėt baudą. Gražiai paprašiau jos, kad ji pati nueitų ir paragintų 13kamečius paaugliams ir  pasakytų, kad mokės iš savo sąskaitos, į ką buvo grubiai atsakyta, kad "mes bendraujam su tėvais, kad jie susitvarkystų". Sakau, žinot jie jau susiruošę, tik mūsų jau negirdi". Tikrai lyg ir juokais primerkdama akį. Bet į tai buvo atsakyta, kad tai neįeina į jos pareigas (blogiausias atsakymas dirbant aptarnavimo srityje)ir "prašome prieiti prie kasos. </p><p>Ten jau mūsų laukė kartu ir vadybininkas, ir karo stovis. Jis iškart užsistojo darbuotoją ir į mano vieną žodį gavau kelis asakymus. Lygioj vietoj gavosi konfliktas.</p><p>Aš 16 metų dirbu aptarnavimo srityje ir žinau, kad su kiekvienu klientu galima susitarti, bet čia buvo išprovokuotas konfliktas. </p><p>Vietoj scenarijaus: Buvot per ilgai,ir dabar turit susimokėt už papildomą pusvalandį" ir "atsiprašome, bet pagal mūsų įmonės politiką užlaikius kambarį pusvalandžiui už jį reiktų sumokėt 16 Eur" yra tikrai didelis skirtumas. </p><p>Atėjus į darbą ir papsakojus įspūdžius išgirdau daug kritikos aptarnavimo personalui. Tad ši istorija ne prima ir ne paskutinė, jei niekas nesikeis. </p><p></p><p></p>


o man keisciausia, kad patys nesusipratot, kad privalot atlaisvint kambari tada, kada privalot blink.gif ir ne tik baudoj esme, gal po jusu eilej laukia kita zmoniu grupe, kuri, jum nosis krapstant, irgi uzsipuls vargse vadybininke.

o virsune - tamstos pasiulymas eit pakalbet su savo paaugliais... vargse vadybininke, kai su desimtim tokiu supermamu reik bendraut ..

esu ne syki ir ne du buvus su vaikais gimtadieniuose- aptarnavimas normalus, gal netinka tik tom, kurios galvoja, kad yra princeses.. bet , deja, tik galvoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zibute33 @ 2017 10 23, 10:57)
Laba diena,

Artėja mergaitės rimtas jubiliejus 10metų. Šventėme įv. kambariuose, Po skambučio.. gal yra idėjų kur dar galima būtų atšvęsti?  unsure.gif  4u.gif  ax.gif



o namie nenorit? aisku, jei ne mazam bute gyvenat?

Mano vaikui ( amzius panasus) jau atsiede visi skyparkai, lazeriu arenos ir pan. sako : " kaip noreciau, kad kad pakviestu i namus".

Juk idomu vaikam, kaip gyvena ju draugai, draugu gyvuneliai, zaislai ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Nada... @ 2017 11 03, 17:59)
o man keisciausia, kad patys nesusipratot, kad privalot atlaisvint kambari tada, kada privalot  blink.gif  ir ne tik baudoj esme, gal po jusu eilej laukia kita zmoniu grupe, kuri, jum nosis krapstant, irgi uzsipuls vargse vadybininke.

o virsune - tamstos pasiulymas eit pakalbet su savo paaugliais... vargse vadybininke, kai su desimtim tokiu supermamu reik bendraut ..



pritariu. Priekaistai man atrodo nerealus. uzsisakai kambari tam tikrom valandom, tai buk maloni ir sek laika, kiti gi zmones laukia. ir dar siulymas darbuotojam eit ir kalbet su savo vaikais.... Be zodziu mamasa.
Atsakyti
Švesime 7-metės gimtadieni. Mastome apie maisto gaminimo pamokėles. Gal kas turite atsiliepimu, kur šventėte?

Ačiū
Atsakyti
Namie nesigautų švęsti ..gal kas esat šventę kur būtų kažkokia veikla: piešimas, žaidimai ar pan.. rolleyes.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
kiek kainuoja renginys? Domina 10 mecio gimtadieniui

http://www.megintuve...mtadieniai.html

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2018 01 09, 15:28)
Namie nesigautų švęsti ..gal kas esat šventę kur būtų kažkokia veikla: piešimas, žaidimai ar pan.. rolleyes.gif  ax.gif  4u.gif

Mes šventėme keramikos studijoje Š.miestelyje http://www.keramikas...mtadieniai.html.
Šiaip planavome švęsti gamtoje, bet su orais l.nepasisekė, tai teko keist planus.
Likome labai patenkinti. Pradžioje visi jubiliatui bendrai gamina lėkštę, kurią vėliau gimtadieninkas gauna gražiai užbaigtą dovanų kaip prisiminimą. Paskui kiekvienas lipdo kas ką nori (darbelius išdegtus atiduoda po poros savaičių). Ir galiausiai savos atsineštos vaišės.
Studijos šeimininkai labai malonūs ir pakantūs smile.gif

Vilniuje yra dar bent kelios kitos keramikos dirbtuvės.
Atsakyti

Sveiki, ar pavyko kur atsvesti vaiko gimtadieni gaminant maista? :4u:​ 

Atsakyti
Reikėtų pagalbos, organizuojant gimtadienį su lazeriais. Gal yra buvusių Lazerių arenoje www.lazeriuarena.lt ir Megazone www.megazone.lt? Gal galėtumėt pavardinti, kur smagiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vandenidas @ 2018 01 10, 00:45)
Mes šventėme keramikos studijoje Š.miestelyje http://www.keramikas...mtadieniai.html.
Šiaip planavome švęsti gamtoje, bet su orais l.nepasisekė, tai teko keist planus.
Likome labai patenkinti. Pradžioje visi jubiliatui bendrai gamina lėkštę, kurią vėliau gimtadieninkas  gauna gražiai užbaigtą dovanų kaip prisiminimą. Paskui kiekvienas lipdo kas ką nori (darbelius išdegtus atiduoda po poros savaičių). Ir galiausiai savos atsineštos vaišės.
Studijos šeimininkai labai malonūs ir pakantūs smile.gif

Vilniuje yra dar bent kelios kitos keramikos dirbtuvės.

mano dukrai cia nepatiko. mazi vaikai nori issidukt, o cia tiesiog buvo ramus pasisedejimas. nebent mergaites labai ramios, tada tiktu.
Atsakyti