Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

Nusprendeme svesti 5 metu dukros gimtadieni viename is didziuju prekybos centru. Gal kas esate svente ar dalyvave kitu sventese Akropolio, Panoramos ir Ozo zaidimu kambariuose ir galit palyginti kur smagiau? Ypac domina personazo programa, kuri butu originalesne, nei tik veiduku piesimas, balionu lankstymas ir lobio ieskojimas?
Atsakyti
QUOTE(Margarita3 @ 2015 10 31, 19:34)
Mes sventeme Megintuvelyje, bet saziningai tikrai neverta tokiu pinigu ir mums nepatiko blush2.gif O va buvom kitu gimtadienyje tortadienis.lt, tai tikrai daug geresne programa. 4u.gif

O mes praeita savaitgali sventem Megentuvelyje.... Buvo dvejų vaikų (6 ir 8 metų) gimtadienis. 6-meties buvo smagu, bet mano manimu peranksti.... o 8-mečiai buvo ant tiek patenkiti, net apsakyt ne moku. Iš viso dalyvavo 20 vaikų. Iš ties buvo smagu kaip tevams taip ir vaikams. Programa super. Minusai buvo irgi.... Pakvetimuose buvo nuruodytas laikas 18-00. As atvaziavau i vieta 17-35. Jau daug vaiku laukia... o dar paskutines tases nešė prieš mus buvusiuos jubiliato tevai ir po to tvarkė darbuotojai stalus. Man geriau buvo pakvest svečius 18-15 ir normaliai paruošti stalą. Nes tą sumaištis pagadino nuotaiką... bet kai tik vaikai suvalge picą ir prasidėjo programą aš nepagailėjau nevieno išleisto euro. antras minusas kad viskas yra bendroje nedideleje saleje( ir programa ir vaišių stalas.)
Atsakyti
Ar sventete kas Robotikos akademijoje gimtadieni? smile.gif Butu idomus atsiliepimai:
http://www.robotikos...ija.lt/sventes/
Atsakyti
QUOTE(Raffaelle @ 2015 11 24, 13:44)
Nusprendeme svesti 5 metu dukros gimtadieni viename is didziuju prekybos centru. Gal kas esate svente ar dalyvave kitu sventese Akropolio, Panoramos ir Ozo zaidimu kambariuose ir galit palyginti kur smagiau? Ypac domina personazo programa, kuri butu originalesne, nei tik veiduku piesimas, balionu lankstymas ir lobio ieskojimas?

Esam šventę visuose.Nei viename iš jų nėra stipriu personažų.Personažai stipriausi BIG-o Pramogų imperijoje.Bet kaip pastebėjau-tai ir ten po truputi prastyn eina,bet nera ko lygint su Akropolio,Ozo,Panoramos žaid.kambarių personažais.
Atsakyti
gal kas svente gimtadieni "soklyneje"? kazi butu idomu vaikams, gimtadienis butu iskart 2 berniuku, vienam 5 kitam 10. kadangi gime abu sausi savaites skirtumu, tai pirma kart nusprendeme sujungti gimtadienius i viena.
Atsakyti
Šiandien atšventėm trimečio gimtadienį Nopisnopi žaidimų kambaryje http://www.nopisnopi...lerija-vilnius/. Labai patenkinta savo pasirinkimu thumbup.gif
Kambarys nėra ypač didelis, bet jaukus, šviesus. Aptarnaujantys vyrukai labai paslaugūs.
Kadangi vaikų amžius ne pats didžiausias 3-5 metai, gana sunku su tokiais vaikais, tačiau Nopisnopi darbuotojams puikiai sekėsi susibendrauti ir su tokiais vaikučiais.
Maistas buvo Nopisopi, labai skanus. Patiko idėja atėjus kepti blynus, kuriuos mažieji labai skaniai suvalgė.
Atsakyti
QUOTE(pumpa @ 2015 12 10, 01:36)
O mes  praeita savaitgali sventem Megentuvelyje.... Buvo  dvejų vaikų (6 ir 8 metų) gimtadienis. 6-meties buvo smagu, bet mano manimu peranksti.... o 8-mečiai buvo ant tiek patenkiti, net apsakyt ne moku. Iš viso dalyvavo 20 vaikų. Iš ties buvo smagu kaip tevams taip ir vaikams. Programa super. Minusai buvo irgi.... Pakvetimuose buvo nuruodytas laikas 18-00. As atvaziavau i vieta 17-35. Jau daug vaiku laukia... o dar paskutines tases nešė prieš mus buvusiuos jubiliato tevai ir po to tvarkė darbuotojai stalus. Man geriau buvo pakvest svečius 18-15 ir normaliai paruošti stalą. Nes tą sumaištis pagadino nuotaiką... bet kai tik vaikai suvalge picą ir prasidėjo programą aš nepagailėjau nevieno išleisto euro.  antras minusas  kad viskas yra bendroje nedideleje saleje( ir programa ir vaišių stalas.)

9 metė dukra šventė draugės 10 metų gimtadienį Mėgintuvėlyje. Liko labai,labai patenkinta, kaip ir jos draugai, apie bandymus dar ilgai pasakojo, matėsi,kad įspūdžių pilna smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kas nors šventėte gimtadienį http://www.poskambucio.lt/.

Mano dukrai sueis 12-a, svečiai daugiausiai mergaitės. Nebesugalvoju kur švęsti, kad ir linksma ir įdomu. Rankdarbių nenorim.

Esame šventę nemažai kur ir į gimtadienius dažnai vaikštom, tai iš mūsų švęstų galiu rekomenduoti Mėgintuvėlį, Sky parką(bėda tik kad visi ten po n-kartų buvę), kaip svečias lankėsi ir patiko Vichy parke, Operos baleto teatro programa , technikos muziejaus įdomi programa.
Gimtadienis su haskiais mūsų nesužavėjo, tikrai neverta tokių pinigų. Važiuoti kinkiniu ten gaunasi tik 12km, jei vaikų 12-a, tai gaunasi po 2km. Važiuojama po 2 vaikus, kiti tuo metu nuobodžiauja. Gal toks gimtadienis vertas dėmesio,kai svečių kokie 4, tada mažiau tuščio laiko. Žodžiu pati programa tai nežinau ar valandą vyko. Kitu laiku reikia patiems užsiimti.
Smagiausias ir pigiausias gimtadienis buvo išnaudojant netoli namų esančias pramogas. Nors dukra gimusi vasario mėnesį, mes nevengiam lauko pramogų. Šalia mūsų namų yra žirgynas, tai ten užsakėm pajodinėjimą vaikams. Po to ėjom į greta esantį parką. Vaikai patys kepėsi dešreles, zefyrus, pamautus ant pagalio. Žaidėm sniego futbolą, kvadratą, estafetes. Tortą grįžom valgyti namo.Visiems patiko.
Atsakyti
QUOTE(mozeryte @ 2016 01 15, 16:21)
Sveikos,
Gal kas nors šventėte gimtadienį http://www.poskambucio.lt/.

Sveiki,
mano 10 m. dvynukes dalyvavo gimtadienyje, kuris vyko Po skambucio. Joms labai patiko. Gamino muiliukus, kuriuos po to paeme namo, buvo fotosesija, persirenginejo, bet labiausiai visoms mergaitems patiko vaikscioti su avalyne ant dideliu kablu.
Atsakyti
Gal kas esate uzsakineje boulinga gimtadienio vakarui? Kur galetumet rekomenduoti? ax.gif 4u.gif Nesugalvoju kuom uzimt vaikus 8 metu amziaus g.gif Sky parke mergaitems tikriausiai nelabai ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zibute33 @ 2016 01 23, 00:04)
Sky parke mergaitems tikriausiai nelabai ax.gif  g.gif

Jei mergaitės aktyvios, tai kodėl ne? ax.gif
Papildyta:
Mes dukros penktąjį gimtadienį švęsime Kuku Muku. thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas esate svente Vilniuje boulinge vaiku gimtadienyje? Ka galetumet parekomenduot? blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti