Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

QUOTE(ezytee @ 2014 05 05, 12:20)
Ar kas nors šventėte NUOTYKIŲ PARKE?

kokie įspūdžiai?

Jei turit omeny labas nuotykiu parka- tai mes 2 metus is eiles ten sventem gimtadieni (4 ir 5 metu). Abudu kartai labia patiko. Tikrai rekomenduoju. Sviezias oras, maista galima patiems atsivezti, nes ten yra pavesines su stogais.
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 05 03, 22:16)
Gal galetumet mazdaug kaina parasyti ir kas i ja iejo?  4u.gif

O kaip su tortu darete ? Galima buvo atsinesti savo ar reikia vietoj uzsakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 05 06, 21:31)

Yra ir dabar pasiūlymas

Mes labai lengvai apsėjome ir be torto smile.gif Nes torto nemėgsta nei mano sūnus, nei kai kurie svečiai smile.gif tai pilnai pakako siūlomų skanumynų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 05 06, 23:31)

Tai ju paklausus rekomenduos kepyklele, seip esme kad nebutu savos gamybos o pirktinis su isigijimo cekiu, nes dabar I kavines savo maisto nestis negalima....
P.s. musiskiam devynmeciams labai patiko....
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2014 05 07, 10:51)
Yra ir dabar pasiūlymas

Mes labai lengvai apsėjome ir be torto smile.gif Nes torto nemėgsta nei mano sūnus, nei kai kurie svečiai smile.gif tai pilnai pakako siūlomų skanumynų smile.gif

Aciu Jums labai uz nuoroda, visgi 7 meciai bus per mazi dar siai pramogai g.gif Siek tiek kitaip isivaizdavau ta zaidima smile.gif

QUOTE(Gitacka @ 2014 05 07, 11:15)
Tai ju paklausus rekomenduos kepyklele, seip esme kad nebutu savos gamybos o pirktinis su isigijimo cekiu, nes dabar I kavines savo maisto nestis negalima....
P.s. musiskiam devynmeciams labai patiko....

Zinau mirksiukas.gif Taciau kiekvienas restoranas/kavine kitaip sprendzia si klausima. Kai kas rekomenduoja savo partnerius smile.gif

Gal kas jau isbande KUKU MUKU Vokieciu gatveje ?

Atsakyti
QUOTE(Kvota9 @ 2014 05 06, 12:39)
Jei turit omeny labas nuotykiu parka- tai mes 2 metus is eiles ten sventem gimtadieni (4 ir 5 metu). Abudu kartai labia patiko. Tikrai rekomenduoju. Sviezias oras, maista galima patiems atsivezti, nes ten yra pavesines su stogais.

O gal galit pasakyt, kokia maždaug kaina, nes nerandu kainos jų puslapyje. Ar tiesiog skaičiuoja, kiek vaikų dalyvauja ir sumoki "už galvas"?

Atsakyti
QUOTE(daivalija @ 2014 05 11, 23:20)
O gal galit pasakyt, kokia maždaug kaina, nes nerandu kainos jų puslapyje. Ar tiesiog skaičiuoja, kiek vaikų dalyvauja ir sumoki "už galvas"?

Labas parko kainos

Mes pernai šventėm thumbup.gif Torto nesivežėm, tik užkandžius, arbatą (šaltokas vakaras buvo), sausainių. Vaikams įspūdžių daug biggrin.gif
Atsakyti
mano 10-metė atšventė MontisMagia laipiojimo salėje.
Visiems patiko smile.gif
(Maistas savo atsineštas)
Atsakyti
QUOTE(Upokšnis @ 2014 05 12, 11:41)
Labas parko kainos

Mes pernai šventėm  thumbup.gif Torto nesivežėm, tik užkandžius, arbatą (šaltokas vakaras buvo), sausainių. Vaikams įspūdžių daug  biggrin.gif

Ačiū smile.gif Šitas kainas tai mačiau, bet galvojau gal yra koks bendras ale gimtadienio paketas smile.gif

Aš vis neapsiprendžiu, nes yra rizika dėl oro. Kaip sakant, čia Lietuva čia lietūs lyja biggrin.gif Ką daryt lietaus atveju? Šešiamečių į trasa per lietų gi nevarysi... g.gif
Atsakyti
Praeita savaitgali sventem sunaus gimtadieni party club'e visi liko patenkinti. pklubas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bladeas: 15 gegužės 2014 - 12:44
QUOTE(daivalija @ 2014 05 12, 21:37)
Ačiū smile.gif Šitas kainas tai mačiau, bet galvojau gal yra koks bendras ale gimtadienio paketas smile.gif

Aš vis neapsiprendžiu, nes yra rizika dėl oro. Kaip sakant, čia Lietuva čia lietūs lyja  biggrin.gif  Ką daryt lietaus atveju? Šešiamečių į trasa per lietų gi nevarysi... g.gif

pernai šventėm ten gimtadienį, oi kaip lijo, bet paskambinus į parką, mane užtikino, kad per medžius jokio jie lietaus čia nejaučia, žmonės laipioja ir pan smile.gif taip ir buvo, kad irlijo,vaikai laipiojo, mes pavėsinėje paėdėjome,su skėčiais pavaikščiojome smile.gif vienu žodžiu, nėra blogo oro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(augustinuke @ 2014 05 16, 22:03)
pernai šventėm ten gimtadienį, oi kaip lijo, bet paskambinus į parką, mane užtikino, kad per medžius jokio jie lietaus čia nejaučia, žmonės laipioja ir pan smile.gif taip ir buvo, kad irlijo,vaikai laipiojo, mes pavėsinėje paėdėjome,su skėčiais pavaikščiojome smile.gif vienu žodžiu, nėra blogo oro biggrin.gif

Ačiū, nuraminot smile.gif
Atsakyti