Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

Na ka, mes ir turime visai neuzilgo grazu, pirmaji jubilieju ir norime ji atsvesti, simbloiskai, bet sventes norisi, o namuose nera salygu.. Perskaiciau viska nuo pradziu iki galo, nemazai minciu pasisemiau, taip pat perziurejau kitur kur ir kaip galima svesti Bday. Ir Rylkai norejau padekoti uz gera nuoroda vilnius vaikams, tikrai ten yra is ko pasirinkti smile.gif
Na, o mes turbut rinksimes koki vaiku zaidimu kambari, turbut bus pats geriausias, pigiausias, bet ne prasciausias pasirinkimas smile.gif
Atsakyti
http://skundailt.com...-vilniuje-27240

Štai ką aptikau biggrin.gif bent mane tai skundas prauokino biggrin.gif teisinga skųstis, kad nėra pasirinkimo, bet kad grynai ledainėj valgyt negavo tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loranija @ 2014 02 27, 17:58)
http://skundailt.com...-vilniuje-27240

Štai ką aptikau biggrin.gif bent mane tai skundas prauokino biggrin.gif teisinga skųstis, kad nėra pasirinkimo, bet kad grynai ledainėj valgyt negavo tai biggrin.gif

manes ne kiek neprajuokino - esu pakankamai objektyvi ties tuo, kad tai ledaine - bet kad tai to neturejo, tai ano - toks jausmas, kad arba specialiai riboja (pigiausias variantas), arba vykdo atemstina politika. pati norejau suruost dukros gimtadieni ten, bet panagrinejus placiau - kazkaip nebenoriu biggrin.gif
(bet juk galima susitart, kad atsinest 2 padeklus kazkokio masto vaikams, nes suprantama, kad ledainej desreliu negaus).

QUOTE(tevas ant arklio @ 2013 07 31, 08:30)
Šventė gi ne tik vaikeliui, bet ir jo svečiams, mums patiems ir šeimos draugams ir seneliams.

pritariu - is dalies. man patiko tie kambariai tuom, kad (jei vaikas gimes pavasari, kai dar lauke neuzsibusi..) nera pasaliniu, uzdaras ratas, turi kampeli tiek vaikai, tiek tevai, kurie gali atsipalaiduoti su vyno taure.

pati dabar googlinu ir skaitau tema - pasirinkimas yra, bet labai skirtingos kainos. kadangi pernai dukra atsvente 5 gimtadieni gan prabangiai, siais metais jau noreciau kukliau, bet apart tu kambariu nieko nerandu, o jau noretusi kazko idomesnio.
masciau apie zaislu muzieju, bet (dalyvavom gimt viename) kaina per didele (savaitgali ji didesne), o ir tik 2.5val, patirtis rodo, kad tai per mazai - programelei, zaidimams, tortui, susitvarkymui. gal kazkas galetu kazka pasiulyt? ir jei pvz kaina skaiciuojasi nuo zmogaus, o kaip su tais "antriniais" mazais vaikais (daug kas turi broliu, sesiu, kuriem metukai, pusantru..) - ar uz juos irgi mokama?
Papildyta:
QUOTE(Kvota9 @ 2013 08 02, 14:01)
Mes 4 gimtadieni šventėme labasnuotikiupark'e. ir 5 tenai pat švesim. Grynas oras, daug erdvės, vaikams idomu. Užkandžius galima savo atsivežti smile.gif

netgi tokiem maziukam? skamba idomiai. o kokia butent programa 5-6 metu vaikams? ir ar ne per salta balandzio pradzioje.
Atsakyti
Mes Yogyje pernai šventėm ir labai patiko. Vaikams valgymas tikrai buvo nesvarbus: ) Nors gavo viskas kas priklauso ir viskas buvo smile.gif Vaikms svarbiausiai XBOXas buvo. Prisižaidė smile.gif labai geranoriškos, draugiškos darbuotojos smile.gif Vaikams įspūdžio liko tikrai ilgam smile.gif
o dar ir kaina per kuponus juokingai maža buvo. Tai patenkinti ne tik vaikai buvo, bet ir aš smile.gif
Atsakyti
nerandu atsiliepimu apie kino teatra Pasaka. Gal kas sventet? Kaip ispudziai? Kokius filmukus siulo? Kaip apskritai viskas atrodo? Mano dukra kino-maniake ir kadangi labai ja riboju, galbut gimtadienio siurprizas butu neikainojamas ispudis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2011 10 30, 16:10)
mes siemet dukros 6-aji sventeme Fototeatre, Vilniuje...

o kas cia ir kur cia? gal galima nuoroda. maniskei taipogi 6 - zaidimu kambariai nusibodo, laipiojimai ankstoka, tad ir ieskkau pati nezinodama ko smile.gif
Atsakyti
http://www.fototeatras.lt/

Fototeatre esu buvusi, labai smagu, daug rubu, daug graziu nuotrauku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo insk: 11 kovo 2014 - 20:32
gimtadieniLaba vakara,

kadangi sulaukiau nemazai laisku su klausimu apie gimtadienio sventima MULTIKINO . Tad parasysiu kiek cia.

Sventeme dukros 9 gimtadieni. VAikai buvo 2-10 m.
Pas mus vyko viskas tokia tvarka. Pirma kaip susirinkome ejome apziureti tarnybines patalpas kur prasideda filmuko kelias. Man buvo idomu vaikams neipatingai. Po to vaisinomes.valgeme torta ir kitus saldumynus. thumbup.gif
pasivaisine ejome i kino sale kur ziurejome filmuka. Buvau uzsakiusi spragesiu rinkinukus ir balionais pazymetos kedes. Kas labiausia patiko mano mergaitei , kad ant ekrano buvo parasytas sveikinimas

user posted image..

Kainu nelabai galiu pasakyti, bet pasiskambinus i MULTIKINO ten papasakotu apie kainas.

Ispudis patiko, gimtadieni uzskaitome, thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Taniusha @ 2009 07 17, 20:43)
Vat susiruosiau savo vaikeliui padaryti gimtadieni, pamaciau internete kad galeciau ji svesti Vichy vandens parke, bet niekas is mano draugiu dar ten nesvente  schmoll.gif  Gal kas nors turite kokiu atsiliepimu?

Mano dukra šventė su klasiokėm, pernai (11 gimtadienis). Dalyvavo ir mažesnis brolis, buvo ir kt.jaunesnių už ją vaikų. Vaikams laaabai patiko. Ėmėm programą lyg ir "Polinezijos puotą" (kur su piešimu ant kūno, šokių mokymųsi). Maistą užsakėm vietoj pagal vaikų pageidavimus (iš anksto buvo tik sultys).
Ėmėm ir fotografavimo paslaugas. Nuotraukų daug, gražios (kiek įmanoma tokiam vandens šėlsme smile.gif Foto gavom iškart, be jokių 'fotošopų' (ko vaikam ir nereikia), bet gražiai apipavidalintam diske. Žaidimai smagūs, nebuvo baisu ir nemokantiems plaukti vaikams (tokių irgi buvo). Kadangi buvo mažų vaikų, tai turėjo likti kažkas iš suaugusiųjų (mano vyras ryžosi visas paneles sužiūrėt, nes aš ką tik po gimdymo buvau..).
Atsakyti
QUOTE(inuska @ 2014 03 10, 13:58)
Mes Yogyje pernai šventėm ir labai patiko. Vaikams valgymas tikrai buvo nesvarbus: ) Nors gavo viskas kas priklauso ir viskas buvo smile.gif Vaikms svarbiausiai XBOXas buvo. Prisižaidė smile.gif labai geranoriškos, draugiškos darbuotojos smile.gif Vaikams įspūdžio liko tikrai ilgam smile.gif
o dar ir kaina per kuponus juokingai maža buvo. Tai patenkinti ne tik vaikai buvo, bet ir aš smile.gif

Gal galetumet mazdaug kaina parasyti ir kas i ja iejo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 05 03, 22:16)
Gal galetumet mazdaug kaina parasyti ir kas i ja iejo?  4u.gif

Mes pirkome kai betoje kuponas buvo. Tai kainavo apie 150 lt. Bijau sumeluoti kiek valandu zaidimo iejogal 3h, tada kiekvienas vaikas gavo po ledu ir kokteili koki patys issirenka. Kai kurie norejo pakartoto - tuomet papildomai sumokejau.
Atsakyti
Ar kas nors šventėte NUOTYKIŲ PARKE?

kokie įspūdžiai?
Atsakyti