Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

QUOTE(Sanabela @ 2014 02 13, 12:48)
sveiki,

Norejau pasiklausti blush2.gif ar kai svenciate gimtadienius zaidimu kambaryje jubiliatas moka uz kitu vaikuciu iejima? taip pat wichy parke? nes tokiose vietose ne tik sale su personazu kainuoja, bet ir atskiram iejimas g.gif

mūsų rate moka jubiliatas, bet nematau bėdos atsiklausti, ar net kvietime įrašyti, kad sveciai žinotų ir patys susimokėtų ax.gif
Atsakyti
Gal kas patars kur atšvęsti 4metukų gimtadienį? Vaikų amžiaus vidurkis 4-5-6m. Vilniuje. 4u.gif 4u.gif Gimtadienis ne už kalnų, tad gamtą netinka bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas galetu pasidalinti gerais/nelabai gerais personazais Vilniuje. Planuojam i darzeli pasikviesti personaza vaiko gimtadieniui, norisi suzinoti daugiau nuomoniu, kokios firmos patikimos, kokios nelabai
Atsakyti
QUOTE(Linulee @ 2014 02 17, 15:57)
Gal kas patars kur atšvęsti 4metukų gimtadienį? Vaikų amžiaus vidurkis 4-5-6m. Vilniuje. 4u.gif  4u.gif Gimtadienis ne už kalnų, tad gamtą netinka  bigsmile.gif

cia: http://www.ciukuciuku.lt/

Tevai ramiai gali bendrauti ir stebeti vaikus per tv biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanabela @ 2014 02 13, 13:48)
sveiki,

Norejau pasiklausti blush2.gif ar kai svenciate gimtadienius zaidimu kambaryje jubiliatas moka uz kitu vaikuciu iejima? taip pat wichy parke? nes tokiose vietose ne tik sale su personazu kainuoja, bet ir atskiram iejimas g.gif

Pas mus irgi jubiliatas apmoka.Vichy nesirenkam,nes per brangu gaunasi,nebent visi abonentus turetu. blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 02 19, 21:43)
cia: http://www.ciukuciuku.lt/

Tevai ramiai gali bendrauti ir stebeti vaikus per tv biggrin.gif

Na tas kambarys man kaip kambarys .Daug panašių yra ,tik kainos mažesnės .Mes buvom svečiai ,tai mano akim ten yra nemažai trūkumų : nors sakosi ,kad modernus ir analogų neturintis ,bet aš ten nieko išskirtinio nemačiau -stalą galima daug kur patiem pasidengti ,kavą ,kad padaro -daug kur yra galimybe skanios kavos ,kad atneštų ar vietoj padarytų ...
Vienas didžiausių trūkumų-lauko durys vasarą gal ir nieko ,bet tokiu metu -vaikai lakstydami aukštyn /žemyn pro viengubas lauko duris(pro kurias eina vėjas ) ,kur ateina svečiai ir jas pilnai atveria -na man nesušilusiai ten jau traukia ,tai paskui nenuostabu ,kad visi buvo su slogom .Taip pat įėjus -nėr normalia vietos -jei mes atėjom 4 ,tai vos sutilpom nusiauti batus ,o jei kelios šeimos kartu ?
O tyai ,kad kamabrys per du aukštus man kaip tik trūkumas ,nes sakot -vaikai žaidžia jūs stebit per tv -aš ne paranojikė,bet jaunesnio kaip 4 metų vaiko neleisčiau vieno (mano keturmetė puikiai susitvarko ,bet norėjosi stebėti ,kai visi būriu lekia laiptais ) O vaikai yra vaikai -laksto aukštyn žemyn 4u.gif Taip pat pastebįjom ,kad kameros apima tikrai ne visa žaidimų aikštelę 4u.gif
Tokie kritiškesni pastebėjimai 4u.gif Renkamės visi pagal save -tiek kad mano akim ten nieko išskirtinio nėra blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anyte_uogyte: 19 vasario 2014 - 21:34
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2014 02 19, 21:31)
Na tas kambarys man kaip kambarys .Daug panašių yra ,tik kainos mažesnės .Mes buvom svečiai ,tai mano akim ten yra  nemažai trūkumų : nors sakosi ,kad modernus ir analogų neturintis ,bet aš ten nieko išskirtinio nemačiau -stalą galima daug kur patiem pasidengti ,kavą ,kad padaro -daug kur yra galimybe skanios kavos ,kad atneštų ar vietoj padarytų ...
Vienas didžiausių trūkumų-lauko durys vasarą gal ir nieko ,bet tokiu metu -vaikai lakstydami aukštyn /žemyn pro  viengubas lauko duris(pro kurias eina vėjas ) ,kur ateina svečiai ir jas pilnai atveria -na man nesušilusiai ten jau traukia ,tai paskui nenuostabu ,kad visi  buvo su slogom .Taip pat įėjus -nėr normalia vietos -jei mes atėjom 4 ,tai vos sutilpom nusiauti batus ,o jei kelios šeimos kartu ?
O tyai ,kad kamabrys per du aukštus man kaip tik trūkumas ,nes  sakot -vaikai žaidžia jūs stebit per tv -aš ne paranojikė,bet jaunesnio kaip 4 metų vaiko neleisčiau vieno (mano keturmetė puikiai susitvarko ,bet  norėjosi stebėti ,kai visi būriu  lekia laiptais ) O vaikai yra vaikai -laksto aukštyn žemyn  4u.gif Taip pat pastebįjom ,kad kameros apima tikrai ne visa žaidimų aikštelę  4u.gif
Tokie kritiškesni pastebėjimai  4u.gif Renkamės visi pagal save -tiek kad mano akim ten nieko išskirtinio nėra  blush2.gif

ačiū už išsamią nuomonę. Mano akimis tai irgi būtų trūkumai, o su jais kambarys man regis nevertas 500 lt doh.gif
Atsakyti
Artėja 7 dukros gimtadienis. Nežinau ką sugalvot, o ir nelabai turiu kada galvot smile.gif Kur švęst? Žaidimų kambariai atkrenta. Stabtelėjau ties žirgynu. Gal būtų galima apie viską plačiau? Kad ir į až. Nes nelabai internete info randu, tik kelias foto, bet aprašymo schmoll.gif
Iš anksto ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2014 02 14, 10:07)
Esam svente ir su personazu ir be jo, vaikams labai patiko. Tik kad savaitgali zmoniu daug, bet vaikams netrugdo.

o kokie pliusai ir minusai x-planet švenčiant atskirame kambaryje ir bendroje zonoje prie stalo?Ar yra kokių apribojimų dėl maisto?
Atsakyti
mergaites,o kaip galvojate ar svesti gimtadieni 4 -5 metuku vaikai neperdideli meskakojo kambari? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata.R @ 2014 02 25, 17:07)
mergaites,o kaip galvojate ar svesti gimtadieni 4 -5 metuku vaikai neperdideli meskakojo kambari? smile.gif

Sveiki ,jei jus ar kažkas juos užims -gal ir gerai ,jei tikites,kad vaikai patys žais-nemanau .Ten esantis inventorius (buvau pries metus ) manau 2-3 metų vaikams .Gal tik batutas tinkamas vyresniems
Atsakyti
[quote=Anyte_uogyte,2014 02 25, 23:04]
Sveiki ,jei jus ar kažkas juos užims -gal ir gerai ,jei tikites,kad vaikai patys žais-nemanau .Ten esantis inventorius (buvau pries metus ) manau 2-3 metų vaikams .Gal tik batutas tinkamas vyresniems

dekui.man irgi taip pasirode smile.gif
Atsakyti