QUOTE(SuperBaba @ 2014 02 19, 21:43)
cia:
http://www.ciukuciuku.lt/
Tevai ramiai gali bendrauti ir stebeti vaikus per tv
Na tas kambarys man kaip kambarys .Daug panašių yra ,tik kainos mažesnės .Mes buvom svečiai ,tai mano akim ten yra nemažai trūkumų : nors sakosi ,kad modernus ir analogų neturintis ,bet aš ten nieko išskirtinio nemačiau -stalą galima daug kur patiem pasidengti ,kavą ,kad padaro -daug kur yra galimybe skanios kavos ,kad atneštų ar vietoj padarytų ...
Vienas didžiausių trūkumų-lauko durys vasarą gal ir nieko ,bet tokiu metu -vaikai lakstydami aukštyn /žemyn pro viengubas lauko duris(pro kurias eina vėjas ) ,kur ateina svečiai ir jas pilnai atveria -na man nesušilusiai ten jau traukia ,tai paskui nenuostabu ,kad visi buvo su slogom .Taip pat įėjus -nėr normalia vietos -jei mes atėjom 4 ,tai vos sutilpom nusiauti batus ,o jei kelios šeimos kartu ?
O tyai ,kad kamabrys per du aukštus man kaip tik trūkumas ,nes sakot -vaikai žaidžia jūs stebit per tv -aš ne paranojikė,bet jaunesnio kaip 4 metų vaiko neleisčiau vieno (mano keturmetė puikiai susitvarko ,bet norėjosi stebėti ,kai visi būriu lekia laiptais ) O vaikai yra vaikai -laksto aukštyn žemyn
Taip pat pastebįjom ,kad kameros apima tikrai ne visa žaidimų aikštelę
Tokie kritiškesni pastebėjimai
Renkamės visi pagal save -tiek kad mano akim ten nieko išskirtinio nėra