Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

QUOTE(svetelis @ 2010 08 19, 13:19)
maista viska savo nestis, ir gerimus savo, pauosimai, serviravimas irgi savo

Aciukas 4u.gif
Buvom jau nuvaziave apziureti, viska issiaiskinom, bandysim kita savaite svesti gimtadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ma @ 2010 08 22, 10:27)
sventem pries metus is karto po atidarymo. organizacija prasta, animatore tragiska  doh.gif duokdie per metus kazkas pasikeite  biggrin.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif
Tikiuosi, kad kas nors pasikeite, nes visgi mes ji jau uzsisakeme doh.gif
Atsakyti
Mes sventeme gimtadieni Raganiukes teatre Vilniuje. Labai labai patiko, labai gerai, idomiai, linksmai vede svente raganiuke ir peliukas Micius. Daug demesio buvo skirta jubilijatui ir jo kiekvienam draugui. Buvo suorganizuoti linksmi zaidimai ir vaidinimas. Vaidino patys vaikai. Na is tiesu, galeciau rekomenduoti svesti siame teatre gimtadienius, tikrai visiems labai patiko, gavo nemazai demesio ir teveliai:)
Atsakyti
Sveiki,norejau pasidomet gal yra jau ir kokios pramogos patiems maziausiems?dukrai greit metukai,bet namie taip nesinori svest,norisi kazko "vaikisko",kad dukrai butu pramoga,svente..Gyvename vilniuje smile.gif
Atsakyti
O mes dalyvavome gimtadienyje surengtame vaiku pramogu centre Bambolinas. Superine vieta vaikams issidukti. Didele erdve, daug veiklos, ypac masinytes, kuriu musu mazylis niekaip nenorejo palikti.
Atsakyti
O mes dalyvavome gimtadienyje surengtame vaiku pramogu centre Bambolinas. Superine vieta vaikams issidukti. Didele erdve, daug veiklos, ypac masinytes, kuriu musu mazylis niekaip nenorejo palikti.

Ten faina, bet jau labai BRANGU (reikia laukti kada kainos normalios padarys), net už tevus reikia moketi blink.gif
Atsakyti
Ar niekam neteko švęsti gimtadienio ar dalyvauti jame čili picoje? Ten jie lyg ir organizuoja programa?? Idomu būtų kokia nors nuomonę gauti. O ir kaina g.gif tik 40 Lt bigsmile.gif, aišku, be maisto tongue.gif.
http://www.cili.lt/l...ams/gimtadienis
Atsakyti
Merginos, gal kas šventėt Išdykėlių saloj? Jie jau dirba. Įdomu, kaip ten su šiluma...sakė, kad 18 laipsnių palaiko.
Atsakyti
Labutis. Mane ir domina Drugelis. Sakyk, o ten tipo zaidimu kambarys ar kaip? Yra ten kokiu karstykliu ar tik zaislai? Mes svesti 3 sunaus gimtadieni norim. Tilptu ten 11 vaiku ir dar apie 16-18 teveliu? Kaip suprantu erdve kur vaikams stalas ir teveliai gali sedeti yra?
Atsakyti
Noreciau rekomenduoti Vilniuje Kidy Gym, Šilo 13 ,Vilniuje (Antakalnyje,prie maximos, prancuzu mokyklos pastate).

Neseniai drauges vaikas svente gimtadieni.Viskas buvo liuks! Buvo mergina,kuri visas 3 val uzsieme su vaikais,zaide su jais,siule jiems ivairiausius zaidimus.Vaikams nebuvo laiko net kada valgyti. Jie norejo tik dukti! kaina netokia ir didele. Bet reikia moketi uz valandas,o ne uz vaikus. I kaina ieina ju(kidy gym) tortas.Skanus.Taip pat jie patys dekoruoja stala su savo,vaikiskais indais.Mes atneseme tik gerimus ir vaises.
Papildyta:
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2010 10 22, 10:11)
Labutis. Mane ir domina Drugelis. Sakyk, o ten tipo zaidimu kambarys ar kaip? Yra ten kokiu karstykliu ar tik zaislai? Mes svesti 3 sunaus gimtadieni norim. Tilptu ten 11 vaiku ir dar apie 16-18 teveliu? Kaip suprantu erdve kur vaikams stalas ir teveliai gali sedeti yra?

Bet negi Jums negaila tų 16-18 tėvelių? Juk vaiko gimtadienis tai šventė visiems, o ne tik galimybė vaikams padūkti.
Atsakyti
QUOTE(tevas ant arklio @ 2010 10 23, 08:40)
Bet negi Jums negaila tų 16-18 tėvelių? Juk vaiko gimtadienis tai šventė visiems, o ne tik galimybė vaikams padūkti.

Aš gerbiu jūsų norą pasiūlyti kažką kitaip ir įdomiau nei visi įpartę. Bet , kodėl manot, kad visi tėveliai ir vaikai turi švęsti kitaip? Kodėl manot, kad šeima, nusprendusi žaidimų kamabry švęsti gimtadienį yra nuobodi ir dar "negaili tėvelių"? Juk visi renkasi tokią šventę, kuri jų manymu jiems labiausiai tinkanti ir patinkanti. Ar aš klystu? Kodėl tėveliai nuskriausti, jei vaikai dūks? Gal tie vaikai niekada nevedami į tuos dūkimo kambarius-vadinasi, jiems bus tikrai smagu. O , jei vaikams smagu-laimingi ir tėveliai.
Tikrai nepiktai aš čia sakau. Bet labai jau su sarkazmo gaidele visi jūsų pasisalymai šiame forume, jei kažkas švenčia kitaip nei Jums priimtina. Išbandyt reikia viską, o pirmiausiai orientuotis vistik ne į tėvelius, o į mažuosius jubiliatus reiktų bigsmile.gif
tai tik mano nuomonė smile.gif
Atsakyti