Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

QUOTE(Edeva @ 2009 12 07, 16:10)
oi laikom kumstukus kad jum viskas gerai zinai pati geriausia vaistas lovos rezimas

as geriu magni nzn ar jis padeda ar koks stebuklas dabar kaklas 31mm ziuresim po dvieju sav  g.gif

o tai kas cia blogo jei 31 mm? man 20 sav kai matavo buvo 32 mm, sake idealu viskas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2010 01 08, 00:19)
viskas aisku tada naudosiu aciu tau  wub.gif labai lauksim 18d tikrai tikrai viskas bus gerai as visa neta isnarsiau pries tai  blush2.gif norejau pasiruost moraliskai  blush2.gif yra nemazai anglu ir amerikieciu saitu kur sneka apie apsiuvima ir kiek ten rase visom pasiseke  thumbup.gif epidiuro ir as bijauuuuuu  unsure.gif aha patekom abi i dvi temas abi aktualios  lotuliukas.gif

reikes ir man pasiskaityti. Labai tikiuosi, nes jau kelintas nestumas is eiles nesekmingas, jau baigiu ir issekti visom prasmem, jau taip norisi supuoti mazyli rankose. Vyresnioji irgi labai laukia bigsmile.gif

QUOTE(Puma84 @ 2010 01 08, 10:37)
o tai kas cia blogo jei 31 mm? man 20 sav kai matavo buvo 32 mm, sake idealu viskas g.gif

Nieko blogo cia nera, svarbiausia, kad nebutu suminkstejes ir prasiveres. Pas mane tik 10mm 12sav, tai darys apsiuvima ir ziuresim-pades issaugoti musu stebukla ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Puma84 @ 2010 01 08, 06:37)

cia yra labai gerai wink.gif kadangi patirtis nekokia vieno vaikelio netekau,su dukryte kaklelis taip pat nesamones dare dabar stebi 4u.gif
QUOTE(furija04 @ 2010 01 08, 12:51)
reikes ir man pasiskaityti. Labai tikiuosi, nes jau kelintas nestumas is eiles nesekmingas, jau baigiu ir issekti visom prasmem, jau taip norisi supuoti mazyli rankose. Vyresnioji irgi labai laukia  bigsmile.gif 

wub.gif oi kaip viliuosi kad viskas bus gerai kad pades apsiuvimas na bent statistiskai padeda yra vilties reikia tiket mirksiukas.gif
Atsakyti
Labukas merginos, jau grizau vakar vakare is hospitalio. Susiuvo, o dabar taip ir nesupratau. Sake, kad neduodam jokiu garantiju, bet pora sav leido pabuti namuose, o po to i darba, net kai isgirdo, kad dirbu virtuveje, sake, kad daugiau ilsekis ir stenkis sunkiai nekilnoti, pabusi pora sav poilsyje, tave su mazyliu patikrins ir viskas. Dabar tai jauciuosi, kaip nuo arklio nulipusi, nors vakar operacineje, kol siuvo, tiek dantis uzkalbinejo, mes pusantros val(pats siuvimas truko apie 30 min) praplepejom su gydytojais. Dabar belieka laukimas ir tikejimas, kad viskas turi buti mums gerai. Aciu merginos uz palaikyma.
Tiesa, Edeva, jei pradejai vartoti progesterona, nevartok magnio. Man konsultante grieztai sake, nebandyti naudoti magnio su progesteronu. Nezinau kodel

Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 19, 10:12)
* Dabar belieka laukimas ir tikejimas, kad viskas turi buti mums gerai. Aciu merginos uz palaikyma.
**Tiesa, Edeva, jei pradejai vartoti progesterona, nevartok magnio. Man konsultante grieztai sake, nebandyti naudoti magnio su progesteronu. Nezinau kodel

*nu zinok as tavo vietoj i darba tikrai negrysciau unsure.gif o tu dabar gulek ir ilsekis ,laikyk kojas suspaustas ir tegu auga kirmeliukas,va mane iki 24sav kas dvi sav ziurejo dabar jau ner ka tipo daryt nes nebesiuna kad ir kas atsituktu todel laukiam kito vizito kuris tik vasario 5d doh.gif nu bet ir mes ir jus kaip nors pratemsim wub.gif

** as biski vartojau prgesterono poto nustojau nieko jis man nepadeda geriu magni jis tikrai geresnis 4u.gif aciu kad pasakei mirksiukas.gif jie cia is vis tikriausiai magnio nepriprazysta doh.gif
Atsakyti
pripazysta magni, tik ne tokioje situacijoje, kai siuna kakleli arba, kai jis yra silpnas. Jei gydo progesteronu-tada negalima magnio, jei geri magni-negalima progesterono. Progesteronas stiprina placentos iskabinima ir mazina susitraukimus, be to progesterona duoda ir esant depresijai, magnio poveikis yra panasus, bet jis placentai isitvirtinti nepadeda ir jos neprilaiko
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 19, 12:25)
pripazysta magni, tik ne tokioje situacijoje, kai siuna kakleli arba, kai jis yra silpnas. Jei gydo progesteronu-tada negalima magnio, jei geri magni-negalima progesterono. Progesteronas stiprina placentos iskabinima ir mazina susitraukimus, be to progesterona duoda ir esant  depresijai, magnio poveikis yra panasus, bet jis placentai isitvirtinti nepadeda ir jos neprilaiko

g.gif a va kaip,nu reiks pakaitaliot kartais ta kartais ana isgert , wub.gif aciu kad pasakei 4u.gif
Atsakyti
nu mergaites, kaip jusu kakleliai?

as dar vis laikaus su 2.5cm atsiverimu, tikiuos iki galo ir issilaikysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2010 01 21, 16:11)
nu mergaites, kaip  jusu kakleliai?

as dar vis laikaus su 2.5cm atsiverimu, tikiuos iki galo ir issilaikysiu smile.gif

nu baiges mano laikymasis, vasario 3d nubego vandenys, nuvaziavau su 4cm, o per pusvalandi be saremiu iki 8cm atsidare...vot, kaip su tuo kakleliu buna, jei ne vandenys, jauciu be 8cm net nebuciau sureagavus doh.gif wink.gif bet buvo jau 36sav, tai viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2010 02 13, 11:37)
nu baiges mano laikymasis, vasario 3d nubego vandenys, nuvaziavau su 4cm, o per pusvalandi be saremiu iki 8cm atsidare...vot, kaip su tuo kakleliu buna, jei ne vandenys, jauciu be 8cm net nebuciau sureagavus  doh.gif  wink.gif bet buvo jau 36sav, tai viskas ok.

nu ir greitai viskas doh.gif ale kaip gerai kad tiek ilgai istempei wub.gif as vis paguliu uzeina vargeli skausmingi susitraukimai tikiuosi nieko blogo sad.gif idomu kas ten su mano kakliuku darosi g.gif

dar karta sveikinam su leliuko atejimu aukit diduciai ir sveikuciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2010 02 13, 19:54)
nu ir greitai viskas  doh.gif ale kaip gerai kad tiek ilgai istempei  wub.gif as vis paguliu uzeina vargeli skausmingi susitraukimai tikiuosi nieko blogo sad.gif idomu kas ten su mano kakliuku darosi  g.gif

dar karta sveikinam su leliuko atejimu aukit diduciai ir sveikuciai  wub.gif

Aciuss
zinok vel nieko nepajutau visai visai, tie susitraukimai budavo, bet nedazni, tikrai nebutu sunerimo priezastim...va guli ir jauti, kad vandenys pliurpt...
niu tikiuos ishgulesi, nes as galvojau iki 37sav istemsiu, bet ne..princese sumaste ateit 36sav ir ka Tu jai padarysi...tad manau kada vaikas pasiprashys i pasauli jokie gulejimai nepades, tad belieka megautis neshtumu!!

Sekmes...Tau ir ishlaukt savo stebukliuko smile.gif
Atsakyti
pas mane nei centimetro nesieke ar tai normalu bet uzsidares viskas tvarkoi ar tai blogai?
Atsakyti