Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

QUOTE(valerija90 @ 2009 12 18, 17:20)
Pas mane nestumo metu buvo labai sutrumpejes kaklelis ir minkstas ir nieko isnesiojau pilnai maziuka ir su atsidarymu beveik 2cm nuo 28sav. smile.gif  4u.gif Aisku biski reiktu pasisaugoti.

o aciu, optimizmo ineshei wink.gif 4u.gif
Atsakyti
stai ir as buvau siandien pasitikrint kaklelis stabilus ir normoj labai del to dziaugiuosi mum 22sav beveik wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 12 18, 17:47)
stai ir as buvau siandien pasitikrint kaklelis stabilus ir normoj labai del to dziaugiuosi mum 22sav beveik  wub.gif

valio valio smile.gif
Atsakyti
as abu vaikus isnesiojau iki galo su sutrumejusiu ir atsidariusiu kakleliu nuo 22 nestumo savaites.
su pirmagime teko ir ligoninej pagulet savaite, su antru jau nesiguliau nors situacija buvo analogiska.

kaip man paskui daktare sake, tiesiog tokia fiziologija, kad kaklelis trumpas, mano sesuo lygiai taip pat vaikus abu nesiojo.
nuo 22 savaites iki 38 gerdavau vaistus, ir siaip saugojau save- jokiu maisu nesiojimu, staigiu judesiu, streso, kuo daugiau gulejimo, poilsio ir teigiamu emociju.
antra vaika atvaziavau gimdyt su 6 cm atsidarymu ir be saremiu, tik daktare pabijojo, kad galiu "pamesti" masinoj kuria diena, tai ikalbejo likti gimdyt biggrin.gif

linkiu visoms isnesioti savo leliukus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vasarėja @ 2009 12 18, 17:51)
as abu vaikus isnesiojau iki galo su sutrumejusiu ir atsidariusiu kakleliu nuo 22 nestumo savaites.
su pirmagime teko ir ligoninej pagulet savaite, su antru jau nesiguliau nors situacija buvo analogiska.

kaip man paskui daktare sake, tiesiog tokia fiziologija, kad kaklelis trumpas, mano sesuo lygiai taip pat vaikus abu nesiojo.
nuo 22 savaites iki 38 gerdavau vaistus, ir siaip saugojau save- jokiu maisu nesiojimu, staigiu judesiu, streso, kuo daugiau gulejimo, poilsio ir teigiamu emociju.
antra vaika atvaziavau gimdyt su 6 cm atsidarymu  ir be saremiu, tik daktare pabijojo, kad galiu "pamesti" masinoj kuria diena, tai ikalbejo likti gimdyt  biggrin.gif

linkiu visoms isnesioti savo leliukus  4u.gif

smagu, kai viskas gerai, tik vat is kur zinot, kad tokia fiziologija smile.gif noris tiket, kad isneshiosim iki galo...tai vat ir gulineju....pasivaikstau po namus ir vel gulineju... smile.gif
Atsakyti
Labukas.
Mano nestumas palyginus su jusu, tai praktiskai kaip jo ir nera, o kaklelis sutrumpejes iki 1 cm. Uz dvieju sav darys apsiuvima, bet jie negarantavo nieko, kad isnesiosiu, nes jie tik apsius ir ziures kaip eisis doh.gif Mergytes, ka patartumet daryti? Bendrai ar galima padaryti, kad tas kaklelis truputi sugriztu i vieta?
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 06, 17:13)
Labukas.
Mano nestumas palyginus su jusu, tai praktiskai kaip jo ir nera, o kaklelis sutrumpejes iki 1 cm. Uz dvieju sav darys apsiuvima, bet jie negarantavo nieko, kad isnesiosiu, nes jie tik apsius ir ziures kaip eisis  doh.gif  Mergytes, ka patartumet daryti?  Bendrai ar galima padaryti, kad tas kaklelis truputi sugriztu i vieta?

unsure.gif na va tai tau sad.gif mano su eva tas pats buvo unsure.gif bet uzsiuvimo nedariau buvau lt ax.gif cia jie mane stebi irgi kas dvi savaites zadejo siut jei ka ,bet nesutrumpejo,o dabar penktad varau pas daktara nzn ka nutars nes realiai jie daro scanus iki 24sav nes tik iki to laiko gali apsiut o toliau nzn ,bet kiek domejausi apsiuvimu jis tikrai suteikia daugiau sansu nei laukti unsure.gif bet turi buti gulimoj padeti,nevaiksciot,nekilnot, ir pan ir ttt zodziu kiausas visiskas aiksu nuo santikiu susilaikyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 06, 20:13)
Labukas.
Mano nestumas palyginus su jusu, tai praktiskai kaip jo ir nera, o kaklelis sutrumpejes iki 1 cm. Uz dvieju sav darys apsiuvima, bet jie negarantavo nieko, kad isnesiosiu, nes jie tik apsius ir ziures kaip eisis  doh.gif  Mergytes, ka patartumet daryti?  Bendrai ar galima padaryti, kad tas kaklelis truputi sugriztu i vieta?

as ir pritariu, kad reikia arba uzsiut, arba zieda det, kol nevelu...nes manau bet kokiu atveju bus gulimas rezimas!

siandien buvau ir as pas gine, ir ka jau 2.5cm atsiveres, bet dar to 0.68cm ilgio yra, tai dar laikaus..dabar po 2 sav vel patikra...ziuresim kaip cia man seksis neshiot toliau!
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2010 01 06, 21:26)
unsure.gif na va tai tau sad.gif mano su eva tas pats buvo  unsure.gif bet uzsiuvimo nedariau buvau lt  ax.gif cia jie mane stebi irgi kas dvi savaites zadejo siut jei ka ,bet nesutrumpejo,o dabar penktad varau pas daktara nzn ka nutars nes realiai jie daro scanus iki 24sav nes tik iki to laiko gali apsiut o toliau nzn ,bet kiek domejausi apsiuvimu jis tikrai suteikia daugiau sansu nei laukti  unsure.gif bet turi buti gulimoj padeti,nevaiksciot,nekilnot, ir pan ir ttt zodziu kiausas visiskas aiksu nuo santikiu susilaikyti  4u.gif

Sveikutes.
Na tikiuosi, kad pades. Siaip sake, kad dabar nebeprivaloma gulima padetis, svarbiausia nekilnoti ir nepersitemti. Mano valdzia sake, kad palauks kol grisiu is ligonines ir pasodins i kasa, kaip kiausa, kad nieko nekilnoti tik sedeti ir kompa minkyti biggrin.gif . Idomu, o ka progesteronas daro, nes dar prie viso to malonumo ir peogesterono israse. Net keista, bet siandien ir susitraukimu gimdos tokiu nebuvo, kai panaudojau g.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 07, 16:35)
Sveikutes.
Na tikiuosi, kad pades. Siaip sake, kad dabar nebeprivaloma gulima padetis, svarbiausia nekilnoti ir nepersitemti. Mano valdzia sake, kad palauks kol grisiu is ligonines ir pasodins i kasa, kaip kiausa, kad nieko nekilnoti tik sedeti ir kompa minkyti biggrin.gif . Idomu, o ka progesteronas daro, nes dar prie viso to malonumo ir peogesterono israse. Net keista, bet siandien ir susitraukimu gimdos tokiu nebuvo, kai panaudojau  g.gif

bigsmile.gif tu rimtaiiiiii?nu ***** man ji israse nes ziauriai spazmuoja gimda o as durnike paziurejau kad progesteronas sakau prie ko cia jis gi paprastas mot hormonas g.gif ir numeciau i sali fool.gif nu durnas daiktas viskas nuo ryt imu zvakes i trasa aciu tau brangioji wub.gif o tu tik nesikilnok ir butinai saugok cia nejuokas doh.gif lada tau i ligonine? bigsmile.gif laikysiu kumstukus uz jus wub.gif
Atsakyti
18 sausio. Ta prasme as perskaiciau lapely ir pasiskaiciau info apie ji(progesterona). Labai bijau as to siuvimo, o epiduro turbut dar labiau doh.gif Dekui uz palaikyma. Kazkaip keista su tavim per dvi temas bendrauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 01 07, 20:01)
18 sausio. Ta prasme as perskaiciau lapely ir pasiskaiciau info apie ji(progesterona). Labai bijau as to siuvimo, o epiduro turbut dar labiau  doh.gif  Dekui uz palaikyma. Kazkaip keista su tavim per dvi temas bendrauti  smile.gif

viskas aisku tada naudosiu aciu tau wub.gif labai lauksim 18d tikrai tikrai viskas bus gerai as visa neta isnarsiau pries tai blush2.gif norejau pasiruost moraliskai blush2.gif yra nemazai anglu ir amerikieciu saitu kur sneka apie apsiuvima ir kiek ten rase visom pasiseke thumbup.gif epidiuro ir as bijauuuuuu unsure.gif aha patekom abi i dvi temas abi aktualios lotuliukas.gif
Atsakyti