Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

QUOTE(Meškėnė @ 2009 12 07, 16:20)
matai man vis kieteja pilvas, tai prisiskaiciau kad tai gali buti trumpejancio kaklelio pozymiai:( vis tos nestukiu baimes doh.gif

baimes ner blogai, tai vercia mum pasisaugot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 12 07, 13:05)
o tai kiek sutrumpejes?  g.gif

pirma kart kai tikrino buvo 35mm tai nedaug sakyciau ale ziuresim kaip toliau bus nes labai jau spazmuoja pilva doh.gif nervina negaliu o vaistu kaip ir ner schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 12 07, 17:59)
pirma kart kai tikrino buvo 35mm tai nedaug sakyciau ale ziuresim kaip toliau bus nes labai jau spazmuoja pilva  doh.gif nervina negaliu o vaistu kaip ir ner  schmoll.gif

nu ryt paziuresiu ka ginekologe sakys....tikiuos nuramins... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 12 07, 15:09)
nu ryt paziuresiu ka ginekologe sakys....tikiuos nuramins... g.gif

butinai papasakok ka suzinosi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 12 07, 20:28)
butinai papasakok ka suzinosi  bigsmile.gif

zodziu ne kas, pradejo darytis sad.gif tai ryt i patologini gulsiuos, bandys stabdyt kitaip...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ritusikas: 08 gruodžio 2009 - 19:16
QUOTE(Ritusikas @ 2009 12 08, 19:15)
zodziu ne kas, pradejo darytis sad.gif tai ryt i patologini gulsiuos, bandys stabdyt kitaip...

o tai kokie pozymiai visi situ negerumu?
Atsakyti
Ritusikas laikykis ir tikimes akd tavo lelyte nepaskubes ateiti ten jam geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 12 09, 14:41)
Ritusikas laikykis ir tikimes akd tavo lelyte nepaskubes ateiti ten jam geriau  wub.gif

Aciu...uz palaikyma, jau siandien namie, po 5 dienu gydymo, paziurejo, sake daugiau nesiverineja, tai paleido namo...nuo to gulejimo jau sonus skauda, bet del vaikiuko verta smile.gif tikiuos labiau nebeatsidarines, treciadieni eisiu pas ginekologe ziuresim!
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2009 12 14, 17:13)
Aciu...uz palaikyma, jau siandien namie, po 5 dienu gydymo, paziurejo, sake daugiau nesiverineja, tai paleido namo...nuo to gulejimo jau sonus skauda, bet del vaikiuko verta smile.gif tikiuos labiau nebeatsidarines, treciadieni eisiu pas ginekologe ziuresim!

oi kaip fainai saunumelis thumbup.gif gulek suspaudus kojytes ir islauksi tikrai wub.gif tikiuosi ir as islauksiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, netycia radau jusu tema ir paskaiciusi nusigandau... Pirmo apsilankymo metu gydytoja pasake, kad mano kaklelis per trumpas kaip tokiai jaunai g.gif Dabar man 13 sav. jauciuosi gerai, bet pagalvojau, kad galiu ir nepajusti jei kas blogai bus doh.gif
Kitas apsilankymas bus kai busiu 18 sav. tai reikes prasyti, kad paziuretu
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 12 14, 21:30)
oi kaip fainai saunumelis  thumbup.gif gulek suspaudus kojytes ir islauksi tikrai  wub.gif tikiuosi ir as islauksiu  blush2.gif

butinai ishlauksi 4u.gif
Atsakyti
Pas mane nestumo metu buvo labai sutrumpejes kaklelis ir minkstas ir nieko isnesiojau pilnai maziuka ir su atsidarymu beveik 2cm nuo 28sav. smile.gif 4u.gif Aisku biski reiktu pasisaugoti.
Atsakyti