Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

O tas magnis saujomis irgi negerai. Paskui kiek girdejau gimdyt sunkiau buna. Stengiuos jo isvengt kiek galima. Nors ir sutrumpejes gimdos kaklelis, bet kazkaip jau i pabaiga nestuma eina. Ir visai neblogai sakyciau sekasi. Linkiu to visoms.
Atsakyti
kai man gine nustate ta sutrumpejima tada jis buvo 2,8cm man dare echo per virsu, visai nesenai man is naujo pamatavo ta kakleli bet si karta is vidaus (su vaginaliniu echo) ir nustate jog jis yra 3,2 cm 4u.gif tai jau nera toks per trumpas thumbup.gif taip iseina kad su paprastu echo negali nustatyti tikslaus jo ilgio
Atsakyti
man teko pagulėt ligoninėj su gresiančiu priešlaikiniu...ir šiaip nėštumas buvo gan sunkus doh.gif daktarė sakė, kad mano gimdos kaklelis labai trumpas, tik nepasakė kokio ilgio unsure.gif bet, pasak jos, visa laimė, kad tas kaklelis stiprus, nes priešingu atveju nebūčiau išnešiojusi vaikelio doh.gif bet, dabar man jau 38 sav.ir rami laukiu savo leliuko gimimo clap.gif 2.gif
Atsakyti
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 11 26, 00:06)
nu tavo dar trumpesnis  blink.gif , o kiek laiko tau? nejauti jokiu dylgciojimu gimdoj? nes man tai buna kartais taip duria lengvai  unsure.gif

niu sveikinu su nestumu 4u.gif mes tai jau menuo ir 15 dienu kaip gime smile.gif skaitau tavo zinutes ir prisiminiau kad man buvo nestumo pabaigoj ....kai suejo 7men..nuejau tai gnklg pasake kad sutrumpejes per pus gimdos kaklelis ..tai liepe magni gert ir gulet lovoj auksciau kojas susikelus..netampyt ko..nesinervuot..kad nepagimdyciau per anksti..buvau net ligoninej atsidyrus su tais skausmais apcioj,nugaroj..tada magni lasino ir vaistukus geriau..ir siaip kai 3men buvo liepdavo pagert magni nes pilvo pamaudenimai budavo nezymus..echo kai dare pirma kart 3 ar 4 men.buvo sake kad kojytes 1 cm trumpesnes nei turi but pagal savaites..nu i kaaa biggrin.gif per ta magni pagimdziau 42 savaiciu lotuliukas.gif susistabde visai man viskas,na bet gerai kad ne anksciau pagimdziau mirksiukas.gif o kaklelis toks stiprus buvo per gimdyma kad tik 3cm pastoviai buvo ir nesidare.. lens.gif na bet gimem 3700kg.normalaus ugio 52cm..ir niex ten netrumpesni buvo thumbup.gif del to pamaudenimo susirupink,tik neissigask,viskas bus gerai gal parasys ir tau ko pagert..jei kas neramu iskart skambink gydytojai..juk dabar uz 1 gyvybe esi atsakinga mirksiukas.gif pamenu bijodavau as kreiptis kol kas nors velniu nenuduodavo.. ax.gif dabar visai kitaip mastau..nia sekmiukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jauna nestuke @ 2007 12 21, 16:34)
kai man gine nustate ta sutrumpejima tada jis buvo 2,8cm man dare echo per virsu, visai nesenai man is naujo pamatavo ta kakleli bet si karta is vidaus (su vaginaliniu echo) ir nustate jog jis yra 3,2 cm  4u.gif  tai jau nera toks per trumpas  thumbup.gif taip iseina kad su paprastu echo negali nustatyti tikslaus jo ilgio

su paprastu echo net vaikelio svorio tikslaus nenustato..man 1d pries gimdyma sake kad sveria vaisius 3.500kg..o gime visi 3.700kg..jo apsirinka jis.. g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Man irgi nustatė 2cm ilgio gimdos kaklelį.
Gulėjau keletą dienų ligoninėje, nes pilvuką skaudėjo, tai niekas nesakė kad kaklelis trumpas labai, kai darę echo irgi nieko nesakė, tik liepė daug ilsėtis, na kaip ir kitom tą patį. Bet kai nunešiau savo ginei išrašą iš ligoninės ir echo tyrimo lapą tai ji nusistebėjo kai manes neperspėjo kad negalima dėl tokio trumpo kaklelio smileysex.gif. neva gali atsidaryti gimdos kaklelis.
bet kiek čia paskaičiau kad kitom tokiu rekomendacijų nedavę g.gif
Atsakyti
man gine ta pati liepe, jokiu santykiu! unsure.gif dar del to kad man tonusas gimdos padidejes,tai vat nors truputi susijaudini iskart gimda sukieteja kaip akmuo verysad.gif
Atsakyti
pas mus ta pati padetis. lens.gif tuoj bus menesis kaip gulim mudu du su tevelio begaliniu palaikimu. Naujus lovoj pasitikom, bet svarbu su mylimiausiais. group.gif ir ko nepadarysi del savo kleckiuko. Jei tik truputi pasinervuoju- is kart pilveli skauda. Todel labai svarbu stengtis but ramybej, nevaiksciot daug, jokiu maisto gaminimu ar kitos namu ruosos. Ir aisku be mylejimosi. Zodziu sedekim kaip vistukes ant kaiusinuko savo.
angel.gif Ir viskas bus gerai. nestuke.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(7aistukas7 @ 2008 01 07, 16:06)
pas mus ta pati padetis. lens.gif tuoj bus menesis kaip gulim mudu du su tevelio begaliniu palaikimu. Naujus lovoj pasitikom, bet svarbu su mylimiausiais. group.gif  ir ko nepadarysi del savo kleckiuko. Jei tik truputi pasinervuoju- is kart pilveli skauda. Todel labai svarbu stengtis but ramybej, nevaiksciot daug, jokiu maisto gaminimu ar kitos namu ruosos. Ir aisku be mylejimosi. Zodziu sedekim kaip vistukes ant kaiusinuko savo.
angel.gif Ir viskas bus gerai.  nestuke.gif  smile.gif

Man tas pats mirksiukas.gif jei tik truputuką susinervinu, tai jau aišku, kad pilvuką skaudės, o dar kartais ir spaudimas pakyla.
Ginė rekomendavo kuo dargiau gulėti, stengiuosi, bet aš mokausiu neakivaizdžiai, tai kartais tenka į kolegija nuvažiuot.
Tiesa sakant kolkas sunku man ilsėtis tiek kiek reikia, bet stengiuos kiek išeina. Bijau kas lelia kas bloga nenutiktų verysad.gif

7aistukas7 - turbūt tavo gimdos kaklelis labai trumpas kad išvis negali nieko daryti.

Sveikatytės visom 4u.gif
Atsakyti
Reikalinga pagalba blush2.gif Kai nakti keliuosi i wc ar diena pamiegu ir keliuosi - jauciu lyg kas remtusi tarp koju is vidaus. Toks jausmas lyg raumuo temptusi ir tas jausmas atrodo kaklelyje. Smarkaus skausmo nera. Isskyru nepagausejo. Viskas kaip visada isskyrus ta keista jausma.. Gal tai sutrumpejes kaklelis? Ka manot? g.gif
Atsakyti
sveiki smile.gif
esu jau su 16 sav ir 2d vaikiuku pilvelyje. vakar dare ehoskopa ir sake kad sutrumpejes gimdos kaklelis g.gif jo ilgis 2.7 cm. sake kad didesne galimybe prieslaikinio gimdymo. as pati nieko nejauciau pilve. tiesa sakant nelabai net susigaudau koks turi buti tas kaklelio ilgis 4u.gif siaip daryt nieko neliepe bet kazkaip neramu. o ka tureciau just kai jis trumpeja? blush2.gif
Atsakyti
Oi ir mane vat nudziugino ginekologas sad.gif Man dabar 21 savaite, tai per menesi mano gimdos kaklelis sugebejo sutrumpeti nuo 5,5 iki 3,48 cm sad.gif Jauciu kaip gimda spazmuojasi kasbiski. Israse megnio, uzdraude myletis ir liepe but atsargiai.
Va prisiskaiciau, kad sedeti negerai, o man dar visas menuo iki atostogu, tai net darbineje kedeje stengiuosi ne tiesiai, o ant slaunies sedeti. Taip laukiu as to savo vyruko, kad net neprileidziu minties apie nelaime.
Atsakyti
QUOTE(sinja @ 2008 07 02, 08:42)
Oi ir mane vat nudziugino ginekologas sad.gif Man dabar 21 savaite, tai per menesi mano gimdos kaklelis sugebejo sutrumpeti nuo 5,5 iki 3,48 cm sad.gif Jauciu kaip gimda spazmuojasi kasbiski. Israse megnio, uzdraude myletis ir liepe but atsargiai.
Va prisiskaiciau, kad sedeti negerai, o man dar visas menuo iki atostogu, tai net darbineje kedeje stengiuosi ne tiesiai, o ant slaunies sedeti. Taip laukiu as to savo vyruko, kad net neprileidziu minties apie nelaime.

Na as irgi pasiguosiu verysad.gif vakar tik skaitinejau....negalejau is to liudesio rasyti...o buvo taip: man jau kazkuri laika vis dazniau kietedavo pilvukas, spazmuodavo (per diena tikrai daugiau nei 10 kartu), o dar diegliukai pilvo apacioje ir gaktikaulio maudimas verysad.gif tad mano gyd nusiunte i AK pasitikrinti, o ten....pasake nu del gaktikaulio, tai simfizitas, o siaip tai ... sutrumpejes ir minkstokas kaklelis...man sokas, asaros pradejo byreti, o dar sako nu tai ka guldom tave, 3 dienas ramiai pagulesi, pagersi magni o poto ziuresim, jei spazmuos ir toliau taip duosim kazko stipriau...nu ne as issiprasiau namo, prizadejau guleti....juk paciai neramu, o kas isto kad gulesiu ligoninej...juk ta pati galiu daryti ir namie, o jei kas iskarto lekiam i ligonine, tad ir guliu dabar, MB priziurima, ryt varau pas gine ziures kiek cm sutrumpejes ir pan.... o gal kuri girdejot ar zinot kada yra daromas kaklelio apsiuvimas?????
Atsakyti