nuo 26 sav kaklelis buvo sutrumpejes iki 1 cm, daktare vis gasdino/si prieslaikiniu gimdymu. isnesiojau iki galo, bet kai prasidejo pats gimdymas net ir tas 1 cm niekaip neatsidare - teko daryt cezari
Niu, mum jau tuoj 37sav, o taip bijojau, kad net 36neisnesiosiu Kaklelis maziau nei 1cm, bet "dar yra"kaip gydytoja sako.Manau nieko cia baisaus, jei jau tiek pratempiau, tai ziu gal ir iki galo pavyks, kad tik nepernesiociau
Labas
vis nerimauju, kaip pajusti, ar netrumpėja gimdos kaklelis? jau porą savaičių jaučiu švelnius dilgčiojimus kaip nerviukai kokie), bet pati nesuprantu kur, lyg makštyje, lyg ir ne... gal kur gaktikaulis... o tiksliausiai būtų pasakyti, kad ten, kur būna orgazmas
esu prisiskaičiusi apie gimdos kaklelio minkštėjimą ir trumpėjimą. ir galvoju, ar moteris pajučia, kai taip nutinka?
mano gimdos kaklelis buvo tikrintas 15 sav. ant kėdės, o sekantis tikrinimas bus tik nėštumo pabaigoj. dabar 23 sav., ar vertėtų nerimauti?
vis nerimauju, kaip pajusti, ar netrumpėja gimdos kaklelis? jau porą savaičių jaučiu švelnius dilgčiojimus kaip nerviukai kokie), bet pati nesuprantu kur, lyg makštyje, lyg ir ne... gal kur gaktikaulis... o tiksliausiai būtų pasakyti, kad ten, kur būna orgazmas
esu prisiskaičiusi apie gimdos kaklelio minkštėjimą ir trumpėjimą. ir galvoju, ar moteris pajučia, kai taip nutinka?
mano gimdos kaklelis buvo tikrintas 15 sav. ant kėdės, o sekantis tikrinimas bus tik nėštumo pabaigoj. dabar 23 sav., ar vertėtų nerimauti?
O gal kas galit pasakyt kokio ilgio kaklelis turi būti kokiu nėštumo metu?
pas mane ir gerokai sutrumpejas gimdos kaklelis man eina 28 savaite,labai bijau ir pergyvenu,kad tik isnesiociau o man pagrindiniai pozymiai kaklelio sutrumpejimo yra tai kad daznai uzeina raizymas pilvo apacioje,toks pat kaip kad butu menesiniu tai gine sake kad tai prieslaikinis pozymis
na ir aptilo sita temele negi jau nei viena nebeturit bedeliu su gimdos kakleliu ir jo trumpejimu? pas mane irgi kaklelis sutrumpejes..tenka daugiau guleti, o kai tokie karsciai, tai nesinori isvis nieko, nei guleti, nei kur eiti:)
Man sutrumpėjęs nuo 30 sav. Dvi savaites gulėjau, o dabar jau judu, tik stengiuosi nepavargti...
na as irgi stengiuosi daug guleti, bet vistiek nera taip lengva,tai ir visokiu "nusizengimu" buna;) manau svarbiausia nepersitempti ir nesinervuoti...
Sveikos, pas mane siuo metu 26 savaites, gydytoja nustate, kad gimdos kaklelis 3, 6 cm ar cia blogai?
QUOTE(kleopatraaa @ 2011 10 12, 21:15)
Sveikos, pas mane siuo metu 26 savaites, gydytoja nustate, kad gimdos kaklelis 3, 6 cm ar cia blogai?
tokius klausimus geriausia užduoti savo ginekologui
QUOTE(kleopatraaa @ 2011 10 12, 22:15)
Gerai, geras kaklelis
Neieskokite bedu kur nera