Įkraunama...
Įkraunama...

Sutrumpėjęs gimdos kaklelis

sveikos mamytes,pries savaite ir man gyd.pasake,kad kaklelis sutrumpejes ir minkstas, be to pilvukas daznai sukietija,bet labai negasdino,sake ir taip moterys isnesioja iki galo.Tik liepe saugotis,apie lovos rezima nieko,apie sedejima,kad blogai nieko,tik netampyt sunkiai ir nesimylet...Pilvukui 22 savaites.Tai tiesiog saugausi kiek galiu,tiksliau kiek imanoma auginant 2 metu vaika smile.gif ,ir tikiuos kad viskas bus gerai,ko visom ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Pas mane irgi labai trumpejo kaklelis, pabaigoje jo jau nebeliko,bet irgi neatsidarinejo. Lygiai 38sav pagimdziau. Daug daug gulejau,geriau magni.
Idomu kaip bus su antru nestumu.noreciau bet bijau kazkaip
Atsakyti
QUOTE(Ritusikas @ 2010 02 13, 15:37)
nu baiges mano laikymasis, vasario 3d nubego vandenys, nuvaziavau su 4cm, o per pusvalandi be saremiu iki 8cm atsidare...vot, kaip su tuo kakleliu buna, jei ne vandenys, jauciu be 8cm net nebuciau sureagavus  doh.gif  wink.gif bet buvo jau 36sav, tai viskas ok.

Zinoma labai paveluotai, bet sveikinimai didziausi. Jau 36 sav ir tai neblogai. Labai jau greit atsidare tavo kaklelis.
As tai kaip kiausini nesiojuos , bijau daugiau ir pajudeti, o tenka doh.gif
Dar tiek daug savaiciu reik atlaikyti
Edeva, ar tikrinais kakleli?
Atsakyti
Furija nebetikrina jie mat ner tikslo doh.gif jei ir pradeciau gimdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2010 03 05, 19:19)
Furija nebetikrina jie mat ner tikslo  doh.gif jei ir pradeciau gimdyt  doh.gif

Jei kas, tai galiu nuraminti, nes mano dicke yra gimusi 31-33 sav, praleidom inkubatoriuj tik pora sav, o po toi gulejom dar 2 sav ligoninej, tik, kad pasiekti 2 kg, bet cia Lt, ka jie daro uk nezinau.Zinoma, kai pakliuni i tokia situacija atrodo, kad zeme slysta is po koju, bet patikek, viskas ok. Taip, kad buk rami ir zinok, kad poros men begyje susitiksi su savo kirminiuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Atradau savo temele rolleyes.gif Praradau 2 savo angeliukus, 22sav ir 20sav kol airiu daktarai suprato kad kaklelio nepakankamumas, man dabar 10sav o kaklelis jau 2.8cm blink.gif Jau uz poros savaiciu uziuvima zada daryt, bet taip bijau... Furija gal galetum daugiau apie ta mini operacija papasakot? Vistiek ir uk ir irl panasi sistema turetu but ax.gif
Atsakyti
Sveikos, man ~24sav., o kaklelis ~1,5 -1. Vidinis, anot gydytojos, viskas ten gerai. Nežinau, kaip reaguoti į tai, kad taip sutrumpėjęs sad.gif Ar gali būti, kad čia nieko baisau, o jis pas mane tiesiog toks yra (prieš nėštumą niekas jo nematavo)? Beje, kodėl jis kartais trumpėja taip anksti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neytiri: 25 balandžio 2010 - 09:47
QUOTE(Zaveriukste @ 2010 04 22, 16:20)
Sveikos  4u.gif  Atradau savo temele  rolleyes.gif  Praradau 2 savo angeliukus, 22sav ir 20sav kol airiu daktarai suprato kad kaklelio nepakankamumas, man dabar 10sav o kaklelis jau 2.8cm  blink.gif  Jau uz poros savaiciu uziuvima zada daryt, bet taip bijau... Furija gal galetum daugiau apie ta mini operacija papasakot? Vistiek ir uk ir irl panasi sistema turetu but  ax.gif

Jau turbut tau uzsiuvo ji. Sunkiausia tik kelios sav po to, svarbiausia, kad tas siuvimas praeitu sklandziai. Procedura ne is maloniuju, bet jei viskas ok, ko tik del savo stebukliuku nepadarysi. Po to, kai uzsiuna butinai turi skirti progesterona. Man po to malonumo prasidejo problemos su klubais.
Tikiuosi tau viskas tvarkoje.
O kaklelis trumpeja del jo nepakankamumo arba gali buti, kad tiesiog pas tave taip yra biologiskai. Mano mama visus 5 vaikus isnesiojo su 3cm atsiverusiu kakleliu.
Atsakyti
QUOTE(furija04 @ 2010 05 07, 14:27)
Sunkiausia tik kelios sav po to, svarbiausia, kad tas siuvimas praeitu sklandziai. Procedura ne is maloniuju, bet jei viskas ok, ko tik del savo stebukliuku nepadarysi. Po to, kai uzsiuna butinai turi skirti progesterona. O kaklelis trumpeja del jo nepakankamumo arba gali buti, kad tiesiog pas tave taip yra biologiskai. Mano mama visus 5 vaikus isnesiojo su 3cm atsiverusiu kakleliu.

Turėjau ir aš tokią bėdą per pirmąjį nėštumą. Buvo 16 sav., kai pradėjo trumpėti kaklelis. Nustatė, kad jis 1-1.5 cm ilgio. Nežinojo niekas, tai įgimta patologija ar dėl nėštumo. Po kelių sav. apsiuvo. Gavau trumpą, bet pilną narkozę, tad nieko nejaučiau. Po operacijos taip pat jokio nemalonaus jausmo, juk kaklelis yra nejautrus. Ir jokio progesterono negėriau. Pagimdžiau savo auksą lygiai 36 sav. Labai bijojau, dėl kito nėštumo, nes anot daktarų, labai didelė rizika neišnešioti net tiek. Bet laimei, šįkart kaklelio siūti nereikėjo. Iki pat dabar jis laikosi gerai. Be galo džiaugiuosi, kad antras leliukas jau išnešiotas wub.gif Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
O kokio ilgio turetu buti normalus kaklelis ??? ir kada jis turi pradeti trumpet ? g.gif
Atsakyti
Pirmaji nestuma kaklelis sutrumpejo antroj nestumo pusej, galu gale su 2cm.atsiverusiu menesi gulejau, bet isnesiojau ir pagimdziau 39 savaite.Si karta jau anksciau sutrumpejo iki 1.5cm. suminkstejo.Jau ir ligoninej teko paguleti, ir pries pora dienu pakraujavau, bet ligoninej patikrino ir sake, kad dar neatsiveres, mums 32 sav.Tai ir si karta tikiuosi isnesioti...na, bent iki 36sav.kaip nors...Aisku, nervas ima, neramu...bet tikiuos doh.gif
Atsakyti
mano kaklelis pries 4 sav buvo 4,8 , pries sav. 3,6 o dabar jau 3cm. gyd sako kad greit trumpeja , beto parode ultrogarsu , kas ta jo dalis kur vaikiukas remesi i g kakleli yra siek tiek prasiverusi , mazdaug 0,4sm . net nzn ka galvoti g.gif jauciu kad cia nieko gero g.gif doh.gif
Atsakyti