Įkraunama...
Įkraunama...

Lubos

QUOTE(itempiamos-lubos @ 2009 12 07, 20:26)
Taip sienu apdaila jau turetu but padaryta. Tada mes suksim savo profilius ir itempinesim lubas

O kaip su apsvietimu? ten turetu eiti led'u eile. Ir koka kaina gautusi paprastu matiniu itemp.lubu jei kambarys 25kv, o tas apsvietimas 6 metrai? Ar Klaipedoje darbuojates?
Atsakyti
QUOTE(Inculto @ 2009 12 07, 13:52)
Kokia akustiniu kainyte? Aciu
Kur galima pasiskaityti apie ta "porolona"? Is ko jis pagamintas?  4u.gif

Jei Jus norite apsisaugot nuo kaimynu triuksmo, tai sitas paralonas Jums nepades, tada geriausiai prie Jusu lubu tvirtint akmens vata (50-100mm) o po to Clipso standart medziaga

Jei Jus norit, kad kaimynai Jusu negirdetu, tada reikia det akustine clipso medziaga, kuri sulaiko ir suskaido garsa ir kaimynai Jusu negirdes, sito audinio kaina 120lt/m2

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo itempiamos-lubos: 08 gruodžio 2009 - 19:00
QUOTE(itempiamos-lubos @ 2009 12 08, 20:00)
Jei Jus norite apsisaugot nuo kaimynu triuksmo, tai sitas paralonas Jums nepades, tada geriausiai prie Jusu lubu tvirtint akmens vata (50-100mm) o po to Clipso standart medziaga

Jei Jus norit, kad kaimynai Jusu negirdetu, tada reikia det akustine clipso medziaga, kuri sulaiko ir suskaido garsa ir kaimynai Jusu negirdes, sito audinio kaina 120lt/m2

idomu kaip jus tvirtinsit ta vata?sitas porolonas naudojamas garso studijose ir paprastai spec klijais klijuojasi prie pavirsiaus
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2009 12 08, 20:24)
idomu kaip jus tvirtinsit ta vata?sitas porolonas naudojamas garso studijose ir paprastai spec klijais klijuojasi prie pavirsiaus

Vata prie lubu pvirtinama su taip vadinamais "skieciais"
Atsakyti
Gal galetu kas nors patarti kaip yra teisingiau ir geriau klijuoti poresterolio kvadrateliu lubas, ar nuo kambario vidurio ar nuo kambario krasto lubu?
Atsakyti
QUOTE(ewile @ 2009 09 29, 09:53)
ziurekit koks grozis
user posted image

user posted image
cia itempiamos lubos, tik naujove ta, kad galima jas padaryti su bet kokiu paveiksleliu, nuotrauka, be to sitie meistrai montuoja ir paprastas itempiamas lubas ir matines, ir blizgias, jei sudomino galiu kontaktus duoti per AZ

Man labai thumbup.gif ,gėles pakeisčiau,bet lubas tokias tikrai darysiu.Įdomu kokia kaina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 04, 22:31)
Man labai thumbup.gif ,gėles pakeisčiau,bet lubas tokias tikrai darysiu.Įdomu kokia kaina g.gif

Tokiu lubu su montavimo darbais kaina apie 110lt/m2
Atsakyti
gal kas zino kokios dabar krizines kainos itempiamu lubu, nes 110lt / m2 per brangu siai dienai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisinka: 05 sausio 2010 - 22:42
QUOTE(itempiamos-lubos @ 2010 01 05, 13:52)
Tokiu lubu su montavimo darbais kaina apie 110lt/m2

Aš kalbėjau apie blizgančias.Ar teisingai supratu jų kv kaina-110lt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2010 01 05, 23:41)
gal kas zino kokios dabar krizines  kainos itempiamu lubu, nes 110lt / m2 per brangu siai dienai ax.gif

jokios krizes nera smile.gif kaiptik vakar buvau pas savo medziagu tiekeja klausiau kaip pardavimai tai sake sie metai buvo pelningiausi is visu kiek dirba,tai va ir suprask ta krize kaip nori
Atsakyti
www.clipsolubos.lt/. Čia irgi iš Klaipėdos,mačiau ir Vilniuje yra jų kontaktai.
Kaina truputėlį mažesnė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 06 sausio 2010 - 19:43
QUOTE(Jovita 35 @ 2010 01 06, 21:40)
www.clipsolubos.lt/. Čia irgi iš Klaipėdos,mačiau ir Vilniuje yra jų kontaktai.
Kaina truputėlį mažesnė ax.gif

Net pati dabar pasimečiau g.gif Čia šituos ir prašaus vis kad atvažiuotų ax.gif Pas mane yra labai aukštos lubos,tai norėjau ir pasitart kaip geriau daryt,bet jie net nesirodo ax.gif
Atsakyti